Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 10.12.2012

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün finansal açıdan krizler yaşayabilirsiniz. Duygusal olarak gergin ve huzursuz olabilir, derin paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Banka, kredi, vergi, sigorta, miras gibi konularda sorumluluklar alabilir, ortak kaynaklardan faydalanmakta zorlanabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda hırslı ve tutkulu davranışlar sergileyebilir, maddi konularda güçlü olmak isteyebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Geleceğe yönelik hayallerinizi eşiniz ya da ortağınızla paylaşabilir, sezgilerinizi de kullanarak ideallerinizi gerçekleştirmek için planlar yapabilirsiniz. Bugün yakın ilişki de olduğunuz kişilerle aranızda gerilim yaşanabilir. Duygusal olarak soğumalar yaşanabilir, karşı tarafın hırslı ve azimli tavırları duygu ve düşüncelerinizin dönüşmesine neden olabilir.

 

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ve sosyal hayatınızda güçlü sezgilerin yardımıyla girişimlerde bulunabilir, hayallerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Yaptığınız işlere yaratıcılık ve hayal gücünüzü katabilirsiniz. Fakat çalışma ortamınızda ki ağır sorumluluklar sizi duygusal olarak zorlayabilir. İş arkadaşlarınızla aranızda gerilim yaşayabilirsiniz. Finansal dönüşümler olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün sevdikleriniz için fedakarlık yapabilir, ilham gerektiren çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. Görüş ve inançlarınızda derinleşebilirsiniz. Fakat aşk ilişkilerinde sorumlulukların ağır basmasından dolayı soğumalar ve bitişler yaşanabilir. Duygusal olarak fazla hırslı ve tutkulu davranmanız, ilişkilerde dönüşümlere neden olabilir. Risk alacağınız işbirliklerine girebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Aile ve eve dair konular gündeme gelebilir. Sabah saatlerinde aileniz için finansal fedakarlıklar yapmak isteyebilir, derin paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Ebeveynlerin sorumlulukları ağır basabilir, duygusal olarak soğumalar yaşayabilirsiniz. Bugün kendinizi gergin ve depresif hissedebilirsiniz. Fazla hırslı ve tutkulu davranmanız çalışma ortamınızda dönüşüme neden olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün karşınızdakilerin duygularını daha rahat anlayabilir, ilham gerektiren çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. Anlaşmaların alt zeminini hazırlayabilir, derinliği olan araştırmalar yapabilirsiniz. Kardeş, kuzen ve komşularla aranızda sorunlar yaşanabilir, kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Yoğun düşünceler içinde olmanız ilişkilerde dönüşüme neden olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Ekonomik gelir elde ettiğiniz kaynaklarda dönüşüm yapmak isteyebilirsiniz. Sezgilerinize güvenerek, yeteneklerinizi kullanabilir ve iş hayatınızda farklılık yaratabilirsiniz. Fakat üstlendiğiniz sorumluluk maddi konularda kısıtlanmalara ve engellere yol açabilir. Duygusal olarak huzursuz ve gergin olmanız aile ilişkilerinde dönüşüme ve yeni yapılanmaya neden olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; girişimlerde bulunmanızı ve kendinizi ifade etmenizi sağlayabilir. Sevdiklerinizle aranızda derin paylaşımlar olabilir, onlar için fedakarlık yapabilirsiniz. Fakat yaşamınızda üstlendiğiniz sorumluluklar ilişkilerde soğumalara neden olabilir. Hırslı ve tutkulu tavırlarla çevrenizdekileri ikna edebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün kendinizi gergin ve yalnız hissedebilirsiniz. İçinize kapanmak ve planlar yapmak isteyebilirsiniz. Yeni girişimlere başlamadan önce araştırmalar yapmak, derin düşüncelere dalmak ve konsantrasyon sağlamak için uygun bir gün. İlişkilere ve sosyal hayata kendinizi kapabilirsiniz. Gizli ve kontrolünüzde olmayan olaylar yaşanabilir, düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Hedeflerinize odaklanabilir, uzun süredir planladığınız eylemleri gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. İletişiminizde derinleşebilir, arkadaşlarınızla ideallerinizi ve hayallerinizi paylaşabilirsiniz. Fakat geleceğe yönelik planlarınızda engellerle karşılaşabilir, arkadaşlarınızla aranızda duygusal gerilim ve soğumalar yaşayabilirsiniz. Dernek ve gruplarda sorumluluk üstlenebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün iş ve sosyal hayatınıza odaklanabilirsiniz. Yüksek konsantrasyon gerektiren ve yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz çalışmalar yapabilir, ekonomik gelir kaynaklarınızı artırmak için hayal gücünüzü kullanabilirsiniz. Fakat üstlerinizle aranızda gerilim yaşanabilir, kariyerinizde üstlendiğiniz sorumluluklar duygusal olarak sorunlara neden olabilir. Gizli ilişkilerden destek alabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yurtdışı, mahkemeler, yüksek eğitim ve medyayla ilgili konularda ki girişimlerinizin sonuçlarını alabilir, aldığınız sonuçlara göre geleceğe dair hedeflerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişilerin baskısını üstünüzde hissedebilir, düşüncelerinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Duygusal olarak dönüşüm ve krizler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.