Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 11.01.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Bugün gerçekleşen Yeniay’ la birlikte iş ve sosyal hayatınızda farklı bir yol izlemek isteyebilirsiniz. Ağır sorumluluklar üstlenebilir, duygusal baskı altında kalabilirsiniz. Kendinizi ifade etme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Kariyerinizde önümüzdeki günlerde yeni fırsatlar ve girişimler söz konusu olabilir fakat bugün biraz sakin olarak eylemlerinizi planlamalısınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hayata bakış açınızı dönüştürebileceğiniz, görüşlerinizi farklı temellere oturtabileceğiniz bir dönemdesiniz. Felsefenizi yeniden yapılandırmak için ihtiyacınız olan eğitimlere katılabilir, aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla beraber hareket edebilirsiniz. Kendinizi ifade ederken baskılarla karşılaşabilirsiniz. Fakat uzun vadeli plan ve projeler geliştirebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Önümüzdeki günlerde banka, kredi, miras, nafaka, vergi ve sigorta konularında ön görüşmeler yapabilir, ileriye yönelik finansal planlar geliştirebilirsiniz. Bir süredir sizi zorlayan borç ve alacaklarla ilgili sorunlarınızı çözebilmek için girişimlerde bulunabilir, üstünüzde ki duygusal baskıdan kurtulabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ortak kaynakların paylaşımı söz konusu olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün gerçekleşen Yeniay; yaşamınızı ilişkiler yoluyla dönüştürme fırsatını getirebilir. Bugün yakın ilişki de olduğunuz kişilerle konuşarak şartları tekrar gözden geçirebilirsiniz. Başlangıçlar ve girişimler için başkalarına ihtiyaç duyabilir, hayatınızı karşınızdakilerin şartlarına uydurmak zorunda kalabilirsiniz. Üstünüzdeki duygusal baskı artsa da çözümler üretebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Hayatınıza giren yeni çalışma  arkadaşları iş hayatınızda fırsatlarla karşılaşmanızı ve başlangıçlar yapmanızı sağlayabilir. Günlük alışkanlıklarınızı dönüştürmek, zararlı alışkanlıklarınızdan kurtulmak isteyebilir, bunun için sağlık kurumlarından destek alabilirsiniz. Akrabalarınızla ilişkilerinizi gözden geçirerek yeni bir yol izleyebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Hayatınıza size keyif veren hobi ve uğraşlar girebilir hatta bu uğraşlar uzun vadede kariyeriniz haline dönüşebilir. Yaşamdan zevk aldığınız konular dönüşerek yeni ilgi alanlarına yönelebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konularda önemli kararlar alabilirsiniz. Romantik ilişkilere bakış açınız değişebilir, yeni ilişkilere girmek konusunda daha hevesli olabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarda başarılısınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün gerçekleşen Yeniay’ la birlikte gayrimenkullerle ilgili fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yatırım için alım satım yapmayı düşünebilir, ön görüşmeleri yapmaya başlayabilirsiniz. Yerleşim yerinizi dönüştürmek ve farklı bir yerde yaşamak isteyebilirsiniz. Evinizi yeniden dekore ettirebilir veya tadilat yaptırabilirsiniz. Aile içinde sorumluluklarınız artabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İçinde bulunduğunuz yakın çevreyi dönüştürme ihtiyacı hissedebilir, kardeş, komşu ve kuzenlerle ilişkilerinizi değiştirebilirsiniz. Karşınızdakileri ikna etmek isteyebilir, yoğun konsantrasyon sağlayarak, projeler üstünde çalışabilirsiniz. Kişisel gelişiminizi sağlayacak eğitimlere katılmak için araştırmalar yapabilir, yolculuklar aracılığıyla kariyerinizde fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün gerçekleşen Yeniay’ la birlikte yeteneklerinizi fark edebilir, bu yetenekleri kullanabileceğiniz ortamlarda çalışabilecek fırsatlar bulabilirsiniz. Ekonomik gelirlerinizi artırmak için girişimlerde bulunabilir, kendinizi ifade edebileceğiniz anlaşmalar yapmaya çalışabilirsiniz. Gelir gider hesaplarınızı daha düzenli ve disiplinli bir hale getirmek ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün burcunuzda senede bir defa gerçekleşen Yeniay’ la birlikte yaşamınızda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. İlişkiler, kariyer ve yerleşimle ilgili önümüzdeki günlerde uzun vadeli ve ciddi planlar yapabilir, kendinizi ifade edebilir hatta şartları sizin belirleyeceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz. Karşınızdakilere fazla baskı yapabilir, hayatınızı dönüştürebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Uzun vadeli planlar ve araştırmalar yapabilirsiniz fakat henüz girişimlerde bulunmak istemeyeceksiniz. Gizli düşmanlarınızın farkına vararak önlem almaya uğraşabilirsiniz. Üstünüzde yoğun bir baskı hissedebilir, içten içe mücadele edebilir ama duygu ve düşüncelerinizi açığa çıkarmakta zorlanabilirsiniz. Kapalı alanlarda bulunmanız, ihtiyacı olanlara yardımcı olmanız gerekebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İçinde bulunduğunuz arkadaş çevresini değişiklikler yaşanabilir, hayatınıza yeni girecek arkadaşlar geleceğe dair ideallerinizi gerçekleştirmenize veya dönüştürmenize yardımcı olabilir. Bugün gerçekleşen Yeniay’ la birlikte kendinize farklı hedefler oluşturmanız için fırsatlarla karşılaşabilir, dernek ve gruplar içinde yönetim görevleri üstlenebilirsiniz.