Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 11.01.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Sabah saatlerinde arkadaşlarınızla keyif alacağınız konuşmaların yanı sıra maddi durumunuzu ilgilendiren fikir alış verişlerinde bulunabilirsiniz. Öğle saatlerine kadar önemli işlerinizi tamamlamaya bakın. İlerleyen saatlerde daha hareketli olacağınız koşullar söz konusu. Gezme adına pek çok şey yapabilirsiniz. Duygularınızın esiri olmamaya çalışın.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sabah saatlerinde geleceğinizi ilgilendiren konularda, yurtdışı işlerde ve eğitimle ilgili alanda sizi meşgul eden gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda size yardımcı olacak hazırlıkları yapabilirsiniz. Öğleden sonra değişen enerjilerle birlikte maddi kaynaklarınız ve değerlerinizle daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir zira sizi yanıltan koşullar olabilir.

İkizler 22 Maıs - 21 Haziran

Günün ilk bölümünde maddi konulardaki gelişmeler zihninizi kurcalıyor olabilir. Kontrolünüz dışındaki durumların üstesinden gelebilmek için eşin veya ortakların parasından yararlanabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda Burcunuza geçen Ay ile birlikte kendinizi rahat ifade edebilir; fikirlerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. Yanlış anlamalara karşı dikkatli olmalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Gün ortasına kadar sakin geçen gündeminiz bir anda değişebilir. Kardeşler, yakın çevrenizle ilgili kontrolünüz dışında durumlar gelişebilir. Bilinçaltınızı kurcalayan bazı konulardan dolayi içinize çekilebilirsiniz. Karşınızdaki kişilerden şefkat beklerken mesafeli ancak yardımcı tavırlar görebilirsiniz. Finansal yada duygusal paylaşımlarda yenilenmelere açıksınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Karşıt burcunuza geçen Ay; önümüzdeki günlerde ikili ilişkilerin, anlaşmaların hayatınızda önemli olacağına işaret etmekte.  Öğleden sonra hareketli bir sürecin başlamasıyla arkadaş ilişkileriniz hız kazanabilir. Birlikte sizi keyifli kılan ortamlarda yer alabilirsiniz. Ayrıca iş hayatınızdan tanıştığınız kişilerle iletişimizi geliştirecek bağlantılar kurabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sabah saatlerinin sakin geçmesi sizi yanıltmasın. İlerleyen saatlerde yaşantınız oldukça hız kazanacak. Gerek iş gerek sosyal faaliyetler gününüzü dolduracak. Kariyerinize olumlu etkileri olacak eğitimler alabilir; güçlü kişilerle tanışabilir veya ufkunuzu açacak gezilere katılabilirsiniz. Ancak sizi yanıltacak ve ikileme düşüren koşullara dikkat etmelisiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Finansal konularla uğraştığınız günler geride kalıyor. Artık kendinizi daha rahat ve özgür hissedebilirsiniz. Çıkacağınız yolculuklar, alacağınız eğitimler ufkunuzu açabilir. Ayrıca tanışacağınız kişiler iş hayatınıza katkıda bulunacak niteliklerde olabilir. Eviniz, ailenizle ilgili bir haber sizi derinden etkileyebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İkili ilişkilerinizde güven sorunu yaratan durumları geride bırakmak niyetindesiniz. Bugün olayları daha mantık çerçevesinde değerlendirebilir; gizli kalan durumları açığa çıkarabilirsiniz. Krize neden olan maddi konularla ilgili yeni adımlar atabilirsiniz ancak beklentileri yüksek tutmamalısınız. Aile içinde, eve ait konularda yenilenmeler olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş hayatına olan odaklılığınızı artık ikili ilişkilere çeviriyorsunuz. Karşınıza sizi neşelendirdiği kadar ikileme düşüren kişiler çıkabilir. Onlardan göreceğiniz davranışlara, duyacağınız sözlere dikkat etmelisiniz. Kontrolünüz dışında ortaya çıkacak ödemeler ve harcamalarınız olabilir ancak altından kalkabilecek güçtesiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Önümüzdeki günlerde iş anlaşmaları, ticari gelişmeler gündeminizi oldukça meşgul edecek. Bugün ise hayatın keyiflerini yaşamaya biraz ara veriyor ve sorumlu olduğunuz işlere yöneliyorsunuz. Yakınlarınızla iletişimin yoğunlaşması, ziyaretler veya iş gezileri hareketli koşullar getirebilir. Kardeşlerinizin ihtiyaçlarına duyarlılık gösterebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuza geçen Merkür, sizi önümüzdeki günlerde zihinsel olarak aktif kılacaktır. Fikir ve düşüncelerinizi rahatlıkla ortaya koyuyor olmanız ilişkilerini de olumlu etkileyecektir.  İş hayatınızdaki otorite konumundaki kişilerle gizli görüşmeler yapabilir; kaçırdığınız fırsat ve teklifleri bir kez daha alabilirsimiz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Evde, aile yaşantınızda bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Hayalini kurduğunuz isteklerinizi gerçekleştirmek için büyüklerinizden destek görmekte zorlanabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim, hukuk ve yolculukları içeren konularda yeniden yapılanmanızı sağlayacak destekleri bağlı olduğunuz gruplardan alabilirsiniz.