Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 11.02.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Oldukça hareketli bir gün yaşayabilirsiniz. Fakat gelişmelerin kontrolünü ele almanız zor olacaktır. Aldığınız haberler ve dedikodular kafa karışıklığına, beklenmedik olaylara neden olabilir. Yeni girişimlerde bulunmak isteyebilir ama aldığınız kararlardan hemen vazgeçebilirsiniz. Finansal konularda sıkıntılar olabilir, beklediğiniz paraları alamayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün gelecek hedeflerinizi gerçekleştirebilmeniz için karşınıza fırsatlar çıkabilir. Kafanızın karışmasına neden olabilir. Fakat yakın ilişki de olduğunuz kişilerin de desteğiyle uzun vadeli girişimlerde bulunabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda engellerle karşılaşabilirsiniz, ekonomik konular istediğiniz gibi ilerlemeyebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ve sosyal hayatınızda hareket ve karmaşa hâkim olabilir. Kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Hayatınızda ve ilişkilerinizde önemli kararlar alma arifesinde olabilirsiniz ama fırsatlar karşısında kafanızın karışması mümkün. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda fikir uyuşmazlıklarından dolayı gerginlik ve soğuma yaşanabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün yurtdışı yolculuklar, mahkeme, yüksek eğitim ve medyayla ilgili konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Görüş ve inançlarınızla ilgili kendinizi ifade ederken kafanız karışabilir. Karşınıza çıkan fırsatlar karşısında net kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Aniden verdiğiniz tepkilerden sonradan vazgeçebilirsiniz. Fakat bir süre sonra düşüncelerinizi toplayarak harekete geçebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Finansal konularla ilgili girişimlerde bulunabilir, fırsatlar karşınıza çıkabilir. Bir anda karar alarak borçlanabilir fakat kısa sürede bu kararınızdan pişman olabilirsiniz. Gerçi akşam saatlerinde aldığınız desteklerle düşüncelerinizi netleştirebilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle aranızda gerilim ve soğumalar yaşanabilir, maddi manevi değerlerinizde kayıplarla karşılaşabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün koşullar sizin elinizde değil, karşınızdakiler sizin adınıza kararlar alarak uygulamaya koyabilir. Fakat şartların belirsizliği sık sık karar değiştirmenize neden olabilir, ani tartışmalar yaşanabilir. Akşam saatlerinde ise kontrolü elinize alabilir, aldığınız desteklerle girişimlerde bulunabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda iletişimden kaynaklanan gerilimler olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Çalışma ortamınızda ki ve gündelik işlerinizde ki yoğunluk sağlınızı olumsuz etkileyebilir. Karşınıza çıkan fırsatlar kafanızın karışmasına ve anlık kararlar almanıza neden olabilir. Akşama doğru kararlarınızda ve girişimlerde netleşebilir, olayları doğru değerlendirebilirsiniz. Bugün harcamalarınızda ve aldığınız risklerde dikkatli olmalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün yaratıcılık gerektiren çalışmalarda başarılı olabilir, sezgilerinize güvenerek girişimlerde bulunabilirsiniz. Aşk hayatınızda hızlı ve beklenmedik gelişmeler olabilir. Sevdiklerinizle aranızda ani tartışmalar yaşansa da hemen ardından iletişim kurarak sorunu çözebilirsiniz. Yaşamınıza dair sorumluluklar ev ve aile içinde huzursuzluğa neden olarak, gerilime yol açabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Ev ve aile ortamında yoğun hareketlilik yaşanabilir. Gayrimenkullerle ilgili girişimler, taşınma ve tadilatlar gündeme gelebilir. Aile fertleriyle aranızda kısa süreli gerginlikler yaşayabilir, beklenmedik tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bugün kulağınıza gelen dedikodular gerilim yaşamanıza ve iletişim trafiğinizde tıkanmalara yol açabilir. Fırsatlar karşısında kararsız kalabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün anlaşmalar sizi uğraştırabilir. Yapacağınız sözleşmelerin geleceğini görmekte zorlanabilir, fırsatlara kararsız kalabilir ya da beklentilerinizi fazla abartabilirsiniz. Kişisel gelişimle ilgili eğitimlerde, kısa yolculuklarda kısa süreli ertelemeler yaşayabilir, iletişiminizde yanlış anlaşılmalarla karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızın desteği ile sağlam kararlar alabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Hayatınızda ki otoriteler, iş ve sosyal hayatınızda ki sorumluluklar yaşamsal girişimlerinizi ve ilişkilerinizi bozabilir. Ekonomik konularla ilgili yoğun bir trafik olabilir. Karşınıza çıkan fırsatlar kısa süreli kafa karışıklığına ve aldığınız kararları bir anda değiştirmenize neden olabilir. Fakat sosyal hayatınızdan gelen destekle kararlarınızı netleştirebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay’ ın da etkisiyle bugün hem yaşamınızı ilgilendiren konularda hem de ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Ani tartışmalar ve karar değişiklikleri gündeme gelse bile akşama doğru düşüncelerinizde netleşebilir, girişimlerde bulunabilirsiniz. Aile fertlerinden beklentilerinizi yüksek tutmanız, fırsatları görmemenize neden olabilir.