Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 11.02.2014

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Telaşlı durumlar yaşayabilir; duygusal tepkiler göstereceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Gayrimenkulle alakalı işlerinizle ilgili haberler alabilir; bugüne değin belirlediğiniz yol haritanızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Ayrıca çocuklarınızın geleceği ilgili nemli konuşmalar yapabilir; onlar için gerekli olan finansal kaynakları yaratma çabası içinde olabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Kardeşlerinizle duygusal anlar yaşayabilir; ve bazı anıları geride bırakacağınız girişimlerde bulunabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda ise hedeflerinizi gerçekleştirmek isterken karşınıza size engel olan kişiler çıkabilir. Kısıtlanmanıza karşın üstesinden gelebilecek davranışı gösterebilirsiniz. Empati kurarak durumu kendi lehinize çevirebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Finansal konularda iniş çıkışlı bir gün olabilir. Dalgalanan koşullar sizi de çalkantıya itebilir. Ancak yakınlarınızdan ve kardeşlerden gerekli anlık destekleri bulabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili işlerinizde üzerinize aldığınız sorumluluklar yük gibi gelebilir. Üstesinden gelmek çaba göstermeniz gerekebilir. İletişimle ilgili problemlere açıksınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Burcunuzda ilerleyen Ay; sizi duygusal olarak oldukça hareketli kılmakta. Bugün tepkilerinizi yüksek oktavdan verebilir; beklenmedik davranışlar gösterebilirsiniz. Otokontrolü sağlamaya çalışmalısınız. Ortak olduğunuz gelirlerinizle ilgili kısıtlandığınız durumların gündeme gelecek olması sizi güvensizliğe itebilir. Duygusal paylaşımlarda beklentilerinizi yüksek tutmayın.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Endişeler halen etkisi sürdürmekte. Sevdiklerinizle ilgili kaygı duyduğunuz şeyler var. Karşınızı çıkan kişi veya iş yaptığınız kurumlardan gelebilecek engeller ve kısıtlanmalar sizi uğraştırabilir. Bir yandan da ev hayatınızda sorumlulukların artması size fazladan yükler getirebilir. Gelişmeler karşısında direnmemeli; akışta kalmalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün sizi engelleyen ve baskı yaratan durumlarla karşılaşma olasılığınız yüksek. Maddi konularda beklenmedik şekilde karşınıza çıkan ödemeler kısa süreliğine de olsa moralinizi bozabilir. Grup çalışmaları, ekipler içinde yeni sorumluluklar alacağınız işler alabilirsiniz. Titiz ve detaylı değerlendirme yapmayı unutmayın.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün iş ve sosyal hayatınız açısından baskı altında olabilirsiniz. Kendinizi en iyi halinizle sunmak istemenize rağmen bazı aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Üzerinize aldığınız sorumlulukları yerine getirmek için fazladan çaba gösterebilirsiniz. Duygularınıza kapılmadan hareket edebilirseniz başarı elde edebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Eğitim ile ilgili heyecanlarınız olabilir. Ancak bugün beklenmedik plan değişikleri de yaşanabilir. Kontrolcü davranmak yerine akışta kalarak hareket etmeniz sizi rahatlatacaktır. Evde, ailevi konularda başlattığınız girişimler fazladan sorumluluklar getirebilir. Aslında içten içe üzerinizde taşıdığınız bu yükleri bırakmak; özgürleşmek istiyorsunuz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Finansal konular bir yandan duygusal paylaşımlarda yaşananlar kısır döngü içinde kaybolmuşluk hissi veriyor. Yaşadığınız bu krizli durumdan çıkmak istiyorsunuz. Şu günlerde sorunlarınıza çözüm bulmakta zorlanabilirsiniz. Ancak ilerleyen günlerde üstesinden gelebilirsiniz. Duygularınız yerine mantığınızla davranabilirseniz zihinsel olarak rahatlayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sizi duygusal olarak geçmişe götürecek olaylar yaşayabilirsiniz. Duygusallığa kapılmadan hareket etmeniz mümkün olmayabilir. Üzerinizde baskı kuracak veya talepkar davranacak kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Maddi konularda ayağınızı yorganınıza göre uzatmalı; grup çalışmalarından elde edeceğiniz kazançları iyi değerlendirmelisiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş ve sosyal hayatınızda sizi kısıtlayan durumlar veya otorite konumundaki kişilerle fazladan meşguliyetler gündeme gelebilir.  Sorumlulukların artması aslında sizi bir yandan da güçlenmenize olanak sağlayacaktır. Bu yoğun gündemin içinde sağlığınıza dikkat etmeli; zaman zaman dinlenmeye ve keyiflere vakit ayırmalısınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Aşk hayatınızda bugün hiç beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. İç sesinize kulak vererek hareket etmek sizi yanlış davranışlardan koruyacaktır. Bilinçaltınızda kurguladığınız düşüncelerin sizi karamsarlaştırmasına izin vermeyin. Eğitim, yurtdışı veya yolculuklar hayata bakışınızı irdelemenize ve sorgulamanıza olanak sağlayabilir.