Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 11.03.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün gerçekleşecek Yeniay farkındalığa ve uyanışa yol açabilir. Bilinçaltınızda kalan bazı sorunları çözebilir, kadersel bir bakış açısı kazanabilirsiniz. Gizli düşmanlarınız açığa çıkabilir ve onlara karşı başarı kazanabilirsiniz. İnsanlara yardım etmek istediğiniz, merhamet duygularının yoğunlaştığı, hassas bir gün geçirebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek istemediğiniz bir dönemdesiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Önümüzdeki günlerde daha önce başladığınız ama yarım kalan veya ertelediğiniz hedef ve ideallerinize tekrar ulaşmak için fırsatlar bulabilirsiniz. Bugün yakın ilişki de olduğunuz kişiler sizi daha kararlı ve tutarlı olmak için destekleyebilir. Eski arkadaşlarınızla yeni başlangıçlar yapabilir, var olan işlerinizde başarılı olabileceğiniz çalışmalar yapabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ve sosyal hayatınızda ilişkilerden destek alabileceğiniz, eski tanıdıkların hayatınıza tekrar girebileceği bir dönemdesiniz. Bugün gerçekleşecek Yeniay ile kariyerinizde farklı bir bakış açısı kazanabilirsiniz. Geçmiş hedefleri tekrar gündeme alabilir, eski iş yerlerinizden haberler alabilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişiler daha kararlı ve tutarlı davranmanıza yardımcı olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün gerçekleşecek Yeniay’ la birlikte yurtdışı, medya, mahkeme ve yüksek eğitimle ilgili konularda başlangıçlar yapabilirsiniz. Fakat bu dönem eskiden başlamış ve yarım kalmış girişimlerinizde tekrar bir başlangıç yapmanız için daha uygun. Sevdiklerinizden alacağınız destekle görüş ve düşüncelerinizi paylaşabilir, ilişkilerde daha merhametli davranabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Banka, kredi, vergi, sigorta gibi finansal konularda hareketlenmeler yaşayabilirsiniz. Bugün açılan Yeniay size eskiden beri süregelen krizleri çözmek için fırsat verebilir, yatırımlarınızla ilgili yeni bir bakış açısı kazandırabilir. Duygu ve düşüncelerinizi paylaşabilir, ilişkilerinizde derinleşebilirsiniz. Aile ilişkilerinde karşılıklı yardımlaşma ve duyarlılık gelişebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün karşıt burcunuzda gerçekleşecek Yeniay’ la birlikte karşınızdakilere farklı bir bakış açısı geliştirebilirsiniz. Önümüzde ki günlerde eski ortaklıklar, işbirlikleri ve ilişkiler yeniden gündeme gelebilir. Geçmişte kaldığını düşündüğünüz sorunlar bu sefer çözüm fırsatlarıyla karşınıza çıkabilir. Ama koşulları belirlemekte zorlanabilir, destek alacağınız kişilerle yola çıkabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Günlük alışkanlıklarınızda yeniliklere gidebilirsiniz. Eskiden beri yapmak istediğiniz ama fırsat bulamadığınız konuları tekrar gündeme getirebilir, eski iş arkadaşlarınızla yeniden bir araya gelebilirsiniz. Çalışma ortamınızda uzun süredir düşündüğünüz değişiklikleri yapabilir, sağlığınıza daha fazla önem gösterebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün gerçekleşecek Yeniay’ la birlikte aşk hayatınızda gelişmeler yaşanabilir. Sevdiklerinize karşı daha duyarlı ve fedakar olabilir, var olan ilişkilerde yeni bir döneme girebilirsiniz. Çocuklarla ilgili kararlar alabilir, girişimlerde bulunabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren konularda sezgilerinizin de güçlenmesiyle başarılı olabilirsiniz. Kendinizi şanslı hissedebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Eve ve aileye dair gelişmelerin hız kazanacağı bir dönemdesiniz. Bugün gerçekleşecek Yeniay eskiden beri aklınızda olan gayrimenkul yatırımlarıyla ve aile kurmakla ilgili girişimlerinizi tekrar gündeme getirebilir. İlişkilerde daha sevecen ve duyarlı olabilir, sevdikleriniz için fedakarlık yapabilirsiniz. Geçmiş sorunları çözmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İletişim trafiğiniz hız kanabilir, uzun süredir beklediğiniz haberler gelebilir. Bugün gerçekleşecek Yeniay’ la birlikte kendinizi kararlar almak zorunda hissedebilirsiniz. Fakat henüz yeni girişimler için hazır değilsiniz. Yine de ertelediğiniz veya yarım bıraktığınız anlaşma ve çalışmaları yeniden gündeme getirebilirsiniz. Arkadaşlarınızın desteğiyle daha tutarlı davranabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ekonomik konularla ilgili hareketler yaşayabilirsiniz. Daha önceki girişimlerinizde sizi mutlu edecek gelişmeler olabilir. İş ve sosyal hayatınızdan güçlü kişilerin desteği gelirlerinizde olumlu artışlara ve değişmelere yol açabilir. Maddi manevi değerlerinizde uzun vadeli değişimler gündeme gelebilir, önceden verdiğiniz kararları uygulamakta daha tutarlı davranabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün burcunuzda gerçekleşecek Yeniay’ la birlikte yaşamınızda ve ilişkilerde yeni bir döneme girebilirsiniz. Fakat Merkür’ ün geri hareketinden dolayı başlangıçlar yerine var olan projeler üstünde harekete geçmeniz daha doğru olacaktır. Geçmiş kararlarınızı sorgulayarak, yeniden gündeme getirebilir ve düşüncelerinizde daha tutarlı davranabilirsiniz.