Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 11.03.2014

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Duygusal olarak yoğunsunuz ve bilinçaltınızdakileri rahatlıkla ifade eder bir haldesiniz. Ruhunuzun derinliklerinde kalmış duyguların açığa çıkması ilişkilerinizi etkileyebilir. Eve, aileye ait bazı gelişmeler ise sizi maddi anlamda gerçekçi düşünmeye ve karar almaya itebilir. Öğle saatlerinde bu tür sorumluluklarla ilgilenebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle duygusal paylaşımlarınız artmakta. Ortaklaşa karar almanız gereken işlerinizi bugün halledebilir; belki bir evreyi kapatabilirsiniz. Gruplar içinde, arkadaşlarla geçmişte söz verdiğiniz ancak yerine getirmek istediklerinizi bugün gerçekleştirebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Finansal konularda yine dalgalı geçecek bir gün sizi beklemekte. Ancak bir gün öncesine göre daha rahat koşullar içindesiniz. Ailenizin desteğini alabilir; onların koruması altında girebilirsiniz. İşe ait konularda ise kazançlarınızla ilgili anlaşmalar sizi meşgul edebilir. Fevri davranışlar gösterebileceğiniz için adil davranmaya dikkat edin.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Burcunuzda ilerleyen Ay’ın olumlu etkileri halen sizinle. Yakın ve özel ilişkilerin hayata bakışınızda etkisi büyük. Yurtdışı, eğitim ve yolculukları içine alan konularda pozitif gelişmelere açıksınız. Sevdiğiniz kişinin mesafeli tavırları sizi endişeye sürüklemesine izin vermeden geleceğe umutla ilerleyebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bilinçaltınızı kurcalayan düşünceler endişe ve kaygı duymanıza neden olmakta. Ancak akışta kalabildiğiniz takdirde bugün pozitif gelişmelerle karşılaşma şansınız var. Gerçekçi düşünmek ve değerlendirmeler yapmak yararınıza olabilir. Yönetimine dair aranızda çıkabilecek anlaşmazlıklarda adil davranmaya çalışın.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Gruplar, ekip çalışmaları yine gündeminizde . Çevrenizdekilere daha koruyucu davranabilir; onların ihtiyaçları doğrultusunda hareket edebilirsiniz. Ayrıca ikili ilişiler ve anlaşmalarda taleplerinizin yerine gelme şansı yüksek. Eğitim, yolculuk veya organizasyonlar alakalı işlerde sorumluluklar altına girebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İş ve sosyal hayatınızda yine hareketli bir gün olacağa benziyor. Geçmişte üzerinize düşmediğiniz veya sürüncemede kalmış işlerle ilgili yeni adımlar atabilirsiniz. Gelirlerinizi gerçekçi gözlerle değerlendirebilirsiniz. İşbirlikleri ve ortaklıklarda adil olmadığını düşündüğünüz durumları çözmek için harekete geçebilirsiniz. 

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Geleceğe dair yeni düşünceler, gelişmeler içindesiniz. Yurtdışı, eğitim ve medyayı ilgilendiren işleriniz akıcı ilerleyebilir. Sorumluluk bilinciyle davranmanız sizi başarılı ve ümitli kılacaktır. Aşktan yana şanslısınız. Duygularınızı ifade etmekten kaçınmayacaksınız. Kontrolünüz dışında olabilecek durumlara karşı da temkinli olmalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Ortak gelirler, aileden gelecek kazançlar veya eşin parasıyla ilgili durumlar endişe yaratmakta. Bugün olumlu haberle alma şansınız yüksek. Otorite konumundaki kişilerden gelecek olumlu hareket ve hamlelerle karşılaşabilirsiniz. Gizli kalmış bazı şeyler açığa çıkabilir. Ancak işbirliği içinde kalmaya çalışmalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İkili ilişkilerde duygusal bir süreçtesiniz. Karşınızdaki kişilerin de size olan sıcak davranışlarını hissedebilirsiniz. Yakın çevreniz veya kardeşleriniz için bağlantılarınızı kullanabilirsiniz. Gruplar veya ekip çalışmalarında aldığınız sorumlulukları yerine getirebilirsiniz. Bazı konulardaki anlaşmazlıklar gerginlik yaratabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş hayatınız veya yapılması gereken işler üzerinizde yük gibi ancak üstesinden kalkabilecek gücünüz var. Maddi manevi destekler yanınızda. Ayrıca sağlığınızla ilgili endişe duyduğunuz konularda olumlu gelişmeler içindesiniz. Günün ikinci bölümünde yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili durumlar karışabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hayatın güzellilerine ve keyiflerine açıksınız. Gerek sevdiğiniz kişi gerek çocuklarınızla olan bağlarınızı güçlendireceğiniz olumlu gelişmeler yaşanabilir. Yeteneklerinizi ortaya çıkarmanıza ve ileride olumlu olacak girişimlerde bulunmanıza olanak sağlayacaktır. Ancak işin maddi yönü gerginlik sebebi olabilir. İşbirliğine açık durun.