Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 11.04.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Maddi konularda kendinizi güvence altına almak adına harekete geçebilir ve uzun vadeli girişimler için cesur davranabilirsiniz. Geçmişten gelen borç ve alacaklar gündeminizde olabilir. Kontrol edemediğiniz harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek için alacağınız riskler konusunda temkinli olmanızda fayda var.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuzdaki Ay kendinizi daha rahat ifade etmenize olanak sağlıyor. Düşüncelerinizi eyleme geçirmekte zorlanmanıza rağmen duygusal olarak kendinizi huzurlu ve güvende hissedeceğiniz koşullar altındasınız. Hayal ettiğiniz hedefleri geçekleştirmeye yakınsınız. Arkadaşlardan veya bağlı olduğunuz gruplardan manevi destek alabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Gelecek güvencesi ve maddi konular zihninizi kurcalamakta. Odaklandığınız bu konular içten içe sizi kaygılandırırken huzursuzluğa sebep oluyor. Kariyerinizle ilgili beklentilerinizi gerçekleştirmek için şanslı bir dönemdesiniz ancak uygulamaya geçmek için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Arkadaş grupları içinde hareketlisiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Geleceğe yönelik hedeflerinizi gerçekleştirebileceğiniz ve özgüveninizi tazeleyebileceğiniz bir dönemdesiniz. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili girişimlerinizde başarılı olabilir; yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda liderlik etmenizi gerektirecek durumlarda cesurca hareket edebilir; risk almaktan kaçınmayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ve kariyer hayatınızda parladığınız bir gün olabilir. Geleceğe dair umutlarınızı gerçekleştirmek adına cesurca atacağınız adımların yanı sıra temkinli davranabilirsiniz. Maddi konularda yanılmamak adına iki kere düşünmenizde fayda var. Ailevi konular, ev, gayrimenkulle ilgili sizi uğraştıracak konular gündeme gelebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Yurtdışı, eğitim veya uzak yolculuklarla ilgili olumlu gelişmeler altındasınız. Geleceğiniz için sağlam ve uzun vadeli projelerinizi gerçekleştirecek koşulları lehinizi kullanabilirsiniz. Ancak finansal konular içten içe huzursuzluk kaynağı olabilir. Ancak kendi başınıza hareket etme zorunluluğu aslında kendinizi geliştirmenize olanak sağlayacaktır.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Finansal konular gündeminizde önemli bir yer tutmakta. Eşin kaynakları, miras, faiz gibi alacaklarınızla ilgili sizi huzursuz kılan gelişmeler yaşanabilir. Uzun vadeli düşünmeniz gereken durumlarda temkinli davranmalısınız. Düzenlerinizin değişiyor olması duygusal olarak sizi etkilerken tevekkel olmak işinizi kolaylaştırabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirlikleri önümüzdeki günlerde odaklandığınız konular olacaktır. Ancak koşulların karşı tarafa bağlı olmasından dolayı içiniz pek rahat olamayabilir. İş konularında hareketli, mücadele gerektiren yorucu koşullarda insiyatif almak zorunda kalabilirsiniz. Ancak aşktan yana şanslı bir süreçtesiniz. Aşkı idealize edebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

İş hayatında finansal konular öne çıkabilir; temkinli davranmanızı gerektiren durumlar olabilir. Girişimlerinizi yaparken uzun vadeli planlama yapmalı ve adımlarınızı sağlam atmalısınız. Aşk ve çocukları ilgilendiren gelişmeler karşısında fazla düşünmeden hareket etmeniz riskleri de beraberinde getirebilir. Yeni tanışmalarla yeni ilişkilere yelken açabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Eve, aileye ve kariyere odaklı geçen birkaç günün ardından artık keyiflerinize yönelebilirsiniz. Aşk, çocuklara ait konular daha fazla gündeminizde yer alabilir; mutluluk kaynağınız olabilir. Hayal gibi görünen fikirlerinizi artık gerçeğe dönüştürebileceğiniz koşullar altındasınız. Daha cesur davranmanız gerek iş hayatında gerekse evde liderliğinde.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ev, aile ve kariyere ait konularda bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Güvencenizi sağlamak adına yeni yatırımlar yapabilir veya belirsiz olan kazançlarınızı sağlamalaştırmak için girişimlerde bulunabilirsiniz.  Bir süredir üzerinde çalıştığınız iş anlaşmaları veya işbirlikleriyle ilgili yeni koşullar risk almanıza neden olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hayallerinizi gerçeğe taşıyabilir; çevrenizle artık açık ve net olarak paylaşabilirsiniz. Sizi geliştirecek yeni bir eğitim, geleceğinizi şekillendirecek iş anlaşmaları veya kısa yolculuklar söz konusu olabilir. Ancak fikirlerinizde ısrarcı olmamalı; başkalarının da düşüncelerine kulak vermelisiniz. Maddi konularda mücadeleci koşullar kazançlarda değişim yaşatabilir.