Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 11.07.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Sosyal hayatınızda hareketlilik devam etmekte ve keyiflerinize daha fazla vakit ayırmaktasınız. Aşk, sevgi ve çocuklarla olan ilişkileriniz size mutluluk kaynağı olabilir. Yaratıcı yönünüzü ifade etmekte zorlanmıyorsunuz. Aileden gelen varlıkları daha kazanç getiren bir hale getirmek için harekete geçebilirsiniz. Yolculuklar, yazılı ve sözlü anlaşmalar için uygun koşullar olabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ailevi konulardaki gelişmeler sizi meşgul etmekte. Bazı sorumlulukların yanında keyifler de söz konusu. Yerleşimle ilgili düşüncelerinizi, tamirat, tadilat gibi işlerinizi işin maddi yönünü hesaba katarak harekete geçirebilir; gayrimenkul alım satımına vakit ayırabilirsiniz. Akşam saatlerinde yakın dostlar ve sevdiklerinizle evde ağırlamaktan keyif duyabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Fikir ve düşüncelerinize oldukça bağlısınız ve isteklerinizi kararlı ve tutarlı bir biçimde ifade etmekten kaçınmıyorsunuz. Yaratıcılığınızı bugün yapacağınız işlerde, anlaşma veya görüşmelerde etkili kullanabilirsiniz. Hızlı karar alabilir ve uygulayabilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşlerinizle ilgili gelişmeler size mutluluk verebilir. Sizden bekledikleri fikirsel destekler olabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Kendinizi ve duygularınızı sorguladığınız bir süreçten geçmektesiniz. Bunu yaparken bir yandan mantıklı düşünmeye ve karar almaya çalışıyorsunuz. Maddi konularda ve harcamalarda sizi aşan durumlarla karşı karşıya olabilir; isteklerinizi gerçekleştirebilmek için çaba sarfedebilirsiniz. Bilinçaltınızı yoran kardeş veya arkadaşlarla ilgili düşüncelerinize bir son verebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuzda ilerleyen Ay sizi halen desteklemekte ve kendinizi tutarlı bir biçimde ifade etmenize olanak sağlamakta. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için uygun koşullar içinde olmamanıza rağmen bugün gruplar veya ekip çalışmaları içindeki başarınız ve performansınızla öne çıkabilirsiniz. Gayrimenkul veya yerleşime ait bir konuda artık kararınızı uygulamaya geçebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Fedakar ve içe dönük tavrınız halen sürmekte. Kendinize olan güveniniz tam ancak ifade etmekten ve göstermekten geri durmaktasınız. Yarından sonra koşulların değişecek ve lehinize gelişecek olduğunu bilmelisiniz. Bugünü iş ve sosyal hayatınız açısından önemli olacak girişimlerin ön hazırlığına ayırabilirsiniz. Aileye ve aşka dair konuları artık geçmişte bırakmaya karar verebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Geleceğinizle ilgili beklentileriniz var. Bağlı olduğunuz gruplar ve ekip çalışmalarında aktif olabilirsiniz. Kendi isteklerinizi kabul ettirmek için ısrarcı ve kararlı davranışlar gösterebilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve medya alanında sizi hareketlendirecek haberler alabilir; gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ailevi konularda ise henüz çözümleyemediğiniz durumlar olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Kariyerinizi olumlu etkileyecek gelişmeler içindesiniz. Güçlü ve yönetici konumundaki kişilerle yapacağınız görüşmeler ve işbirlikleri olabilir. Kendimizi fazlasıyla göstermekten geri kalmayacaksınız. Finansal konularda alacağınız hızlı kararlar veya önereceğiniz fikirler iş hayatında kabul görebilir. Duygusal paylaşımlarda yaşadığınız ikilemlere çözüm bulmalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yurtdışı, eğitim ve ticaretle ilgili yaşadıklarınız sizi tecrübelendirmekte. Geleceğinizi düşünerek sağlam ve ileride size başarı getirecek adımlar atmak istiyorsunuz. Ancak alacağınız riskleri iyi hesaplamanız gerekiyor. İkili ilişkiler ve işbirliklerinde hızlı gelişmeler yaşanabilir; cesur davranışlarda bulunabilirsiniz. Beraber olduğunuz kişiyle yolculuklar gündeme gelebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Finansal konularda riskli durumlar yaşanabilir. İş anlaşmalarıyla ilgili sizi hızlı hareket etmeye, karar almaya ve yeni çözümler üretmeye yöneltecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Yönetimi ele almakta zorlanabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda beklentilerinizi yüksek tutmanız birlikteliğinizde krizleri de beraberinde getirebilir. Sağlığınızla ilgili bazı şikayetleriniz olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirlikleriniz adına olumlu koşullar içindesiniz. Koşulları belirleyemiyor dahi olsanız lehinize gelişecek durumlar söz konusu. Huzurunuzu kaçıracak gelişmelerin alacağınız cesur kararlarla üstesinden gelebilirsiniz. Çalışma hayatındaki sorunları yeniden gözden geçirebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş hayatına ve gündelik işlere yoğunlaştığınız bir süreçtesiniz. Plan ve programlar size bağlı yapılabilir. Yaratıcı yeteneklerinizi çalışma ortamında kullanabilir; kendinizi ifade edebileceğiniz koşulları oluşturabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla olan sıcak ilişkileriniz size keyif verebilir. Ev, aile ile ilgili durumların söz konusu olduğu durumlarda yönetimi ele alabilirsiniz.