Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 11.09.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Sabah saatlerinde kafanız karışabilir, düşüncelerinizde yanılgılar yaşayabilirsiniz. Gün içinde aşırı cesaretle risk üstlenebilir, yurtdışı, mahkeme, medya, yüksek eğitimle ilgili konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Venüs gezegeninin burç değiştirmesiyle birlikte ortak kaynakların paylaşımı gündeme gelebilir, finansal değerlerle ilgili sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Venüs gezegeninin karşıt burcunuza geçmesiyle birlikte ilişkiler daha fazla gündeme gelebilir. Evlilik, ortaklık ve işbirliklerinde kıskançlıklar yaşanabilir, daha derin duygusal ilişkiler yaşayabilirsiniz. Finansal konularda ertelemeler yaşasanız bile cesaretle harekete geçebilir, gayrimenkul yatırımları için kredi başvurularında bulunabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; evlilik, ortaklık ve işbirliklerinde destek alabileceğinizi, hayatınıza yeni ilişkiler girebileceğini işaret etmekte. Karşınıza sizi cesaretlendirerek harekete geçmenizi sağlayan kişiler çıkabilir, ani anlaşma ve girişim fırsatları yakalayabilirsiniz. Önümüzde ki günlerde çalışma ortamınızda kıskançlıklar yaşayabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Önümüzde ki günlerde romantik ilişkiler yaşayabilir, hayatınıza tutkulu ve sizi kontrol etmeye çalışan kişiler girebilir. Sevdiklerinizle aranızda kıskançlıktan dolayı gerilimler olabilir. Bugün gündelik işlerinizi yerine getirirken ertelemeler ve engellerle karşılaşabilirsiniz. Fakat günün ilerleyen saatlerinde cesaretle projeler ve girişimler içine girebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün aşk ilişkilerinde, beklentilerinizin karşılanmamasından dolayı hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Fakat günün ilerleyen saatlerinde cesaretinizi toplayabilir, risk alabileceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz. Yakın çevrenizle kuracağınız iletişim sizi harekete geçirebilir. Önümüzde ki günlerde ev içinde tadilata başlayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Sabah saatlerinde aile ilişkileri sizi hayal kırıklığına uğratabilir, ertelemeler ve engeller yaşayabilirsiniz. Ama günün ilerleyen saatlerinde risk üstlenmeye hazır hale gelebilir, cesaretle harekete geçebilirsiniz. Ebeveynlerinize ve evinize zaman ayırabilir, ekonomik destekler alabilirsiniz. Yolculuklardan ve anlaşmalardan fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yönetici gezegeniniz Venüs’ ün burç değiştirmesiyle ekonomik konularda işbirlikleri ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Yeteneklerinizi kullanabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilir, ticari konularla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugün sabah saatlerinde alacağınız haberler beklentilerinizi karşılamasa bile öğleden sonra cesaretle harekete geçebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün ekonomik konularla ilgili aldığınız duyumlara ve size destek vaat edenlere fazla güvenmemelisiniz. Beklentileriniz karşılanmayabilir ve hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Fakat gün ilerledikçe iş ve sosyal hayatınızdan kişilerin cesaretlendirmesiyle girişimlerde bulunabilirsiniz. Venüs’ ün burcunuza geçmesiyle ilişkiler gündeme gelebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün burcunuza geçen Ay’ la birlikte kendinizi daha iyimser ve enerjik hissedebilirsiniz. Fakat arkadaşlarınızla ya da içinde bulunduğunuz sosyal gruplarla kurduğunuz iletişim sizi heveslendirse bile beklentilerin hemen gerçekleşmesini beklememelisiniz. Görüşlerinizi yüksek sesle ve cesaretle savunabilirsiniz. Gizli ilişkiler hayatınıza girebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Venüs’ ün burç değiştirmesiyle kariyer kazançlarınız da artış olabilir, hayatınıza yeni arkadaşlar ve gruplar girebilir. Geleceğe yönelik hedeflerinizi gerçekleştirme yolunda destek alabileceğiniz işbirlikleri gelişebilir. Bugün sosyal ilişkilerden yardım alabileceğinizi düşünseniz bile hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Finansal konularda gizli girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün geleceğe dair hedef ve ideallerinizi gerçekleştirmek için adımlar atabilirsiniz fakat size fikir verenlerin görüşlerine fazla güvenmemelisiniz. Öğleden sonra yakın ilişki de olduğunuz kişilerin sizi cesaretlendirmesiyle risk alarak girişimlerde bulunabilirsiniz. Önümüzde ki günlerde iş ve sosyal hayatınızda yeni başlangıçlara yönelebilirsiniz ama kıskançlıklara dikkat edin.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Kariyerinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir, iş ve sosyal hayatınızda girişimlerde bulunabilirsiniz. Fakat size boş vaatler verenler hayal kırıklığına uğramanıza neden olabilir. Çalışma ortamınızdan sizi destekleyen kişiler cesaretle harekete geçmenizi sağlayabilir, risk alabilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız gruplardan yeni ilişkiler gelişebilen bir dönemdesiniz.