Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 11.10.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün yaşanan gelişmeler beklenmedik sonuçlara yol açabilir. Kariyerinizle ilgili girişimleriniz engellerle karşılaştığında tavrınızı değiştirebilir ve kararlarınızı farklı bir yöne dönüştürebilirsiniz. Finansal konularla ilgili kendinizi daha güçlü hissedebilmek için stratejilerinizi değiştirebilirsiniz. Baskı altında kalmanız duygularınızı ifade etmenizi zorlaştıracaktır.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hayata bakış açınızda değişiklikler olabilir, görüş ve düşüncelerinizde köklü dönüşümler yaşayabilirsiniz. Aynı fikirde olduğunuz kişilerin üstünüzde baskı kurduğunu düşünebilir, ani gelişen gizli düşmanlıklardan dolayı farklı yönde tavırlar sergileyebilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin desteğiyle girişimlerde bulunabilir, kararlarınızı uygulayabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün sorumluluklar ve finansal krizler gündemde olabilir. Önümüzdeki günlere dair hedef ve beklentilerinizi gerçekleştirmek için ihtiyacınız olan parasal desteği bulamayabilir ve yeni girişimlere yönelmek zorunda kalabilirsiniz. Çalışma ortamınızdan destek alarak harekete geçmek isteyebilir, uzun vadeli kararlar alarak uygulamaya koyabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Karşıt burcunuzda hareket etmekte olan Ay; bugün ilişkilerin üstünüzde baskı yaratacağına işaret etmekte. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için attığınız adımlar işbirlikleriniz ya da yakın ilişki de olduğunuz kişiler tarafından engelleniyormuş gibi gelse de siz kendinize yeni stratejiler belirleyebilecek ve sevdiklerinizin de desteğiyle kararlı davranabileceksiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Çalıştığınız ortamda üstlendiğiniz sorumluluklar baskı altında kalmanıza ve çıkış yolları aramanıza neden olabilir. Görüş ve düşüncelerinizden emin olamayacağınız koşullar sizi zorlayabilir. Hırslarınızı kontrol edememeniz sağlığınıza da zarar verebilir. Fakat geçmiş olaylardan aldığınız dersler gücünüzü muhafaza etmenize ve tutarlı tavrınızı sürdürmenize neden olacaktır.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Hayatın keyfini çıkarmakta zorlanabilir, sorumluluklarınızı ön plana çıkararak kendinize zaman ayıramayabilirsiniz. Finansal konularla ilgili yaşanan krizler planlarınızı değiştirmenize neden olabilir, ani olaylar karşısında kendinize farklı stratejiler çizebilirsiniz. Fakat yakın çevrenizin de desteğiyle doğru kararları alabilir, anlaşma yolları bulabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Eve ve aileye dair sorumluluklarınızı üstlenebilir, gayrimenkul alım satımıyla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Özel hayatınıza dair gelişmeleri içinizde saklayabilir, üstünüzde hissettiğiniz baskıdan dolayı rahatsızlık hissedebilirsiniz. Eşiniz, ortağınız ya da yakın ilişki de olduğunuz kişilerin beklenmedik tavırları stratejilerinizi değiştirmenize neden olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Sabah saatleri oldukça hareketli geçebilir. Anlaşmalar, yolculuklar ya da eğitimler planlayabilirsiniz fakat çalışma ortamınızda gelişen olaylar bu planları değiştirmenizi gerektirebilir. Yine de kararlı ve tutarlı davranışlarla kendinizi ifade etme fırsatı bulabilir, yaşamınızı etkileyecek girişimlerde bulunabilirsiniz. Başkalarını ikna etme çabasında olabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün ekonomik konularla ilgili girişimlerde bulunabilir, kazançlarınızın artması için daha hırslı olabilirsiniz. Fakat sevdikleriniz ve keyifleriniz için yaptığınız harcamalar kontrolü kaybetmenize neden olabilir. Üstlendiğiniz sorumluluklar üzerinizde baskı yaratabilir, kendinizi daha güçlü hissetmek için desteğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Kulislerden fayda görebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; yaşamınıza dair sorumlulukları üstlenebileceğinizi ve yeni girişimlerde bulunabileceğinizi işaret etmekte. Fakat aile ilişkilerinden kaynaklanan ani gelişmelerden dolayı planlarınız bozulabilir ve beklenmedik tavırlar sergileyebilirsiniz. Aceleci davranmazsanız anlaşma zemini bularak kararlarınızı uygulayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İçten içe huzursuzluk hissedebilir, üstünüzde ki baskının giderek arttığını düşünebilirsiniz. Kontrolünüzde olmayan gelişmeler ani kararlar almanızı gerektirse bile sakinliğinizi muhafaza edebilirseniz, üstlerinizin ve sosyal ortamınızın desteğini hissedebilir, çıkarlarınıza uygun kararlar alarak, geleceğe dair planlarınızın zeminini hazırlayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İçinde bulunduğunuz sosyal ve arkadaş gruplarıyla zaman geçirebilir, derneklerde, partilerde görevler üstlenebilirsiniz. Geleceğe dair hedef ve beklentilerinizin gerçekleşmesi için sorumluluk üstlenmeniz gerektiğinin bilincinde olabilirsiniz fakat bu sorumluluklar üstünüzde baskı hissetmenize neden olabilir. Aynı görüşte olduğunuz kişiler tarafından desteklenebilirsiniz.