Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 11.11.2013

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün hassas, duyarlı ve alıngan davranabilirsiniz. Kendi içinize çekilerek, kırıldığınızı ifade etmeden, hayallere dalabilirsiniz. Finansal konularda yaşanan gelişmeler bir süredir zihninizi meşgul edebilir fakat kararlı davranarak harekete geçmek için biraz daha bekleyebilirsiniz. Yine de siz hem araştırmalar yapıp hemde sezgilerinizi dinleyerek planlar yapabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Geleceğe dair hedef ve beklentilerinizi gerçekleştirmek için çaba sarf edebilir, yakın ilişki de olduğunuz kişilerle beraber harekete geçerek, gruplar içinde kendinizi ifade edebilirsiniz. Arkadaşlarınız için fedakarlık yapabilir, onları dinleyerek sorunlarına çare bulmaya çalışabilirsiniz. Gün içinde olayları kontrol etmekte ve karar almakta zorlanabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün iş ve sosyal hayatınızda sizi destekleyen kişilerle bir araya gelebilir, çalışma ortamınızda ki gruplardan yardım alabilirsiniz. Sabah saatlerinde hayal gücünüz çok zengin olabilir ve kariyerinizle ilgili ideallerinizi yükseltebilirsiniz. Fakat olayları kontrol etmekte zorlanacağınız ve kararsız kalabileceğiniz koşullar içindesiniz, akışta kalmakta fayda var.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Hayata bakış açınızı tekrar değerlendirmek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişilerle bir araya gelerek, inançlarınızı ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yurtdışı, mahkeme, yüksek eğitim veya medyayla ilgili konularda sevdiklerinizin de yardımıyla olumlu sonuçlar alabilir, yaratıcılık gerektiren konularda başarılı olabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Derin duygusal paylaşımlarda bulunabileceğiniz, ailenize karşı aşırı hassas ve duyarlı olabileceğiniz bir gündesiniz. Duygularınıza kapılarak, fedakarlığın boyutlarını abartabilirsiniz. Finansal konularla ilgili sorunları bazı haklarınızdan feragat ederek çözme yoluna gidebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz krizlerden ancak akışta kalarak çıkabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; bugün olayları kontrol etmekte zorlanacağınıza işaret etmekte. Karşınızdakilerin hassasiyetlerini ve duyarlılıklarını anlamak için çaba sarf edebilirsiniz. İşbirlikleri içinde kuracağınız diyaloglarla daha rahat eyleme geçebilir, fikir alışverişlerinin yardımını görebilirsiniz. Sevdiklerinizin desteği sizinle olacaktır.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Oldukça hareketli ve yoğun geçen bir hafta sonundan sonra bugün; çalışma ortamınıza hemen adapte olamayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla aranızda duygusal paylaşımlar yaşayabilir, yaptığınız işe hayal gücünüzü katabilirsiniz. Karar almakta ve istikrarlı davranmakta zorlansanız bile, yeteneklerinizi kullanarak ekonomik konularda kazançlı çıkabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün sevdiklerinizle romantik bir gün geçirebilir, hatta hayallere dalabilirsiniz. Çocuklarla ilgili ideallerinizi fazla yükseltmemenizde fayda var, akışta kalarak olayları olduğu gibi kabullenmeniz sizin için daha iyi olabilir. Keyiflerinize yönelebilir, yaşamınızda

  sizi mutlu edecek konularla ilgilenmeyi tercih edebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarda başarılı olabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Eve ve aileye dair konuları gündeminize alabilir, iş ve sosyal hayatın getirdiği yorgunluk ve çabalardan kaçarak, yuvanıza sığınabilirsiniz. İdealize ettiğiniz ve hayallerini kurduğunuz eve sahip olmak için girişimlerde bulunabilir, aile fertlerinden destek alabilir ya da onlar için fedakarlık yapabilirsiniz. Bugün sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sabah saatlerinde aldığınız haberler hayallere dalmanıza neden olabilir, duygu yüklü konuşmalar yapabilirsiniz. Kardeş, kuzen ve komşularınızla yakın ilişki de olabilir, onlar için fedakarlık yapabilirsiniz. Bugün ilişkilerinizde daha duyarlı ve hassas olabilir, hem sosyal hemde arkadaş grupları içinde romantik paylaşımlar da bulunabilirsiniz.

 

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sezgileriniz ve sanatsal yeteneklerinizi kullanarak kazanç sağlayabilir, size daha fazla gelir getirecek girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugün hayallerinize varmak için çaba sarf edebilir, üstlerinizle düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Gerçi olayları kontrol etmekte zorlansanız ve kararsız kalsanız bile gelişmelerin sizin lehinize olması mümkün.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; duygu ve düşüncelerinizi daha rahat ifade etmenize olanak sağlayabilir. İlişkilerinizde duyarlı ve hassas olabilir, yaşamınıza dair kararlarınızı uygulamaya fırsat bulabilirsiniz. Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla yapacağınız fikir alışverişi sosyal ve arkadaş grupları içinde de destek bularak, kendinizi ön plana çıkarmanızı sağlayabilir.