Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 11.12.2012

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Duygusal paylaşımlarda geçmişten gelen veya kadersel sayılabilecek gelişmeler değişime neden olabilir. Finansal konularda alacağınız kararlar uzun vadeli ve gelecekteki yaşantınız üzerinde etkili olabilir. Gizli kalmış bir borç gündeme gelebilir. Yurtdışı, eğitimle alakalı alacağınız bilgi ve haberler belirsizlik yaratabilir. Detaylı araştırma yapmak fayda sağlayabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Karşıt burcunuzdaki Ay ikili ilişkiler ve ortaklıkların gündemde hala önemli bir yer tuttuğunu göstermekte. Sizi değişime zorlayan baskılar yaşamaktasınız. İş hayatınız ve geleceğiniz üzerinde etkili olacak kadersel anlaşmalar yapabilir veya geçmişten gelen konular üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Ancak kararlarınızı alırken hayalcilikten kaçınmalı gerçekleri net değerlendirmeye çalışmalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İstediğiniz ilerlemeyen ilişkiler veya işe ait konularda bugün kadersel gelişmeler gündeme gelebilir. Son noktayı koymak isteyebileceğiniz gibi değişiklik yapmak için harekete de geçebilirsiniz. Finansal konulara temkinli ve planlı yaklaşmanızda fayda var zira borç ve alacaklarla ilgili sizi zorlayan durumlar olabilir. Hayalini kurduğunuz bir eğitim ve yolculuk kararınıza eşten destek var.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Aşk hayatınızda geçmişten gelen bir konu veya kadersel bir gelişme duygularınızı yoğun yaşamanıza neden olabilir. Karşı taraftan size gelen baskıların yanı sıra değişmenize neden olacak davranışlar görebilirsiniz. Çocuklarla ilgili sizi derin düşünmeye ve karar almaya yönelten olaylarla yüzleşebilirsiniz. Gelecekle ilgili hayaller sizi yaratıcı düşünmeye itebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Ailevi konularda yaşamakta olduklarınız sizi de içten içe değişime zorluyor olabilir. Korkularınızla yüzleşmenin ardından umutla ilerleyebileceğiniz bir gün olabilir. Çocuklarla ilişkilerde fedakarlık ve yaratıcı çalışmalar açısından verimlilik gündeme gelebilir. İşinizle ilgili kadersel bir karar alma aşamasında olmanız üzerinizde baskıya neden olabilir. Acele etmemelisiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Eğitim ve yolculuklardan yeni kararlar arifesinde olabilir; belki geçmişten gelen bir konu üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Fırsatları lehinize değerlendirebilir; kazanç sağlayabilirsiniz. Kardeşler ve yakın çevrenizle çocuklardan kaynaklı sizi derin düşünmeye iten gelişmeler yaşanabilir. Akılcı olmanın yanı sıra sezgilerinize kulak vererek hareket edebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kazançlarınızla ilgili stratejik olmanız gereken bir dönemdesiniz. Gelir gider dengenizi iyi kurmalısınız. Karşınıza çıkan fırsatlar kadersel olabilir; uzun vadeli düşünerek lehinize değerlendirebilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili beklentilerinizi yüksek tutabilir; hayaller kurabilirsiniz. İş ve günlük hayatta düzeninizi korumanız bugün zor görünüyor.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burcunuzdaki gezegen birikimi sizi ön plana çıkarıyor. Kendinizi hem kişisel alanda hem de ilişkilerde rahat ifade edebilirsiniz. Duyguların ve tutkunun olduğu beraberlikler gündeme gelebilir. Hedefleriniz doğrultusunda ilerleyebilir; söylemlerinizle ve ikna edici tarzınızla çevrenizdekileri etkileyebilirsiniz. Ancak harcamalarda dikkati elden bırakmamalısınız.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sizi içten içe huzursuz eden ilişkiler ve parasal konular olabilir ancak bugün bu durumla daha rahat baş edebilirsiniz. Kadersel sayılabilecek destekler bulmanız olası görünüyor. Düşüncelerinizi çevrenize ifade etmekten kaçınmayabilir, yaratıcı yönünüzü ortaya çıkarabilirsiniz. Ancak önemli konularda son kararı almaktan kaçınmalısınız zira acelecilikten dolayı yanılabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş ve sosyal ortamlarda ilişkileriniz ve ikna edici tarzınızla gündemde olabilirsiniz. Hedefleriniz doğrultusunda ilerleyebilir hatta kadersel sayılabilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden biri ile duygusal yakınlaşmalar söz konusu olabilir. Ancak beklentili davranmaktan kaçınmalısınız. Anlaşma ve yolculuklarla ilgili iptaller hayalkırıklığı yaratabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş hayatınızda verimli bir gün olabilir. Risklere açık tavırlarınızla öne çıkabilirsiniz ancak alacağınız kararların sonradan değişebileceğini bilerek hareket etmelisiniz. Üstleriniz ve çalışma arkadaşlarıyla birlik içinde hareket etmek isteyebilirsiniz ama gruplardan alacağınız destekler için fazla hayale kapılmamalısınız. Sizi yanıltacak durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Gelecek planları sizi derin düşünmeye yöneltebilir. Yurtdışı, eğitim alakalı konularda ilerlemenize neden olacak ilişkiler kurabilirsiniz. Hayata bakışınızı değiştirecek yolculuk teklifleri alabilir; yaratıcı yönünü öne çıkarabileceğiniz çalışmalara katılabilirsiniz. Ancak iş hayatınızda rotanızı belirlemek için acele etmemelisiniz zira yüksek beklenti yanlış kararlar getirebilir.