Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 11.12.2013

Koç  21 Mart - 20 Nisan

Burcunuzda hâlâ hareket eden Ay; günü çok yoğun geçireceğinize işaret etmekte. Ani alacağınız kararlar ya da gelişmeler aklınıza yatsa bile iş ve sosyal hayatınızdan engellerle karşılaşabilirsiniz. Görüş ve düşüncelerinizi heves ve cesaretle savunabilir, yurtdışı, yüksek eğitim, medya ve mahkemelerle ilgili girişimlerinizde olumlu anlaşmalara varabilirsiniz.

Boğa  21 Nisan - 21 Mayıs

Kontrolünüz altında olmayan ani gelişmeler, elinizi kolunuzu bağlayabilir. Gizli düşmanlıkların açığa çıkmasıyla bakış açınızı değiştirmeye zorlanabilir, aldığınız haberleri tekrar tekrar değerlendirebilirsiniz. Finansal konularla ilgili krizlerin çözümü için cesaretle harekete geçerek, sizi korkutan riskler alabilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerden destek alabilirsiniz.

İkizler  22 Mayıs - 21 Haziran

Geleceğe dair hedef ve beklentilerinizi gerçekleştirmek için cesaret toplayabilir, karşınıza çıkan ani fırsatları değerlendirebilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle fikir birliğine vararak girişimlerde bulunabilir, hevesle harekete geçebilirsiniz. Fakat işin finansal boyutu önünüze engeller çıkarabilir, abartılı istekler ve harcamalar parasal krizlere yol açabilir.

Yengeç   22 Haziran - 23 Temmuz

Kariyerinizle ilgili ani ve beklenmedik gelişmeler karşısında düşünmeden kararlar alabilir, fırsatları değerlendirmek için acele hareket edebilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle fikir alış verişi yaparak, üstünde çalıştığınız projelerde başarılı olabilir, sosyal ortamlarda sunum yapabilirsiniz. Fakat yakın ilişki de olduğunuz kişiler sizi engellemeye çalışabilir.

Aslan  24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün hayata bakış açınızı ve görüşlerinizi aniden değiştirmenizi gerektiren olaylarla karşılaşabilir, gelişmeler karşısında farkındalığınız artabilir. Sevdiklerinize, keyif ve hobilerinize daha fazla zaman ayırmanız gerektiğini düşünerek, zevk alabileceğiniz uğraşlara yönelebilirsiniz. Fakat çalışma hayatının getirdiği zorunluluklar üstünüzde baskıya yol açacaktır.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Vergi, sigorta, miras, kredi, nafaka ve borçlarla ilgili ani gelişmeler sürprizlere yol açabilir. Sevdiklerinize, çocuklarınıza ya da keyiflerinize yaptığınız harcamalar hem üstünüzde baskı hissetmenize hemde finansal krizlere yol açabilir. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek ve girişimlerde bulunmak için ailenizden alacağınız desteğe ihtiyacınız olacaktır.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Karşıt burcunuzda hareket eden Ay; olayları kontrol altına almanızı zorlaştıracaktır. Karşınızdakilerin beklenmedik tavırları size fırsatlar getirebileceği gibi üstünüzde baskı hissetmenize de neden olacaktır. Yakın çevre kardeş ve kuzenlerle ilişkilerinizden destek görebilir, anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Gelişmeler size bağlı olmasa da biraz zorlamayla lehinize olabilir.

Akrep  23 Ekim - 22 Kasım

Çalışma ortamınızda yaşanan beklenmedik gelişmeler karşınıza yeni başlangıçlar yapma fırsatını da getirecektir. Bir yandan harekete geçmenin heyecan ve hevesini hissederken bir yandan aldığınız haberler önünüze engeller çıkabileceğini gösterebilir. Gelirlerinizle ilgili iyimser olabilir, size kazanç sağlayacak anlaşmalar yapabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Aşk hayatınızda yaşanan beklenmedik gelişmeler karşısında cesaretinizi toplayarak harekete geçebilirsiniz. Yaşamınızla ilgili aldığınız kararları uygulayabileceğiniz fırsatlar yakalayabilir, kendinizi ifade edebileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Fakat ekonomik konuların oluşturduğu zorunluluklar üstünüzde baskı hissetmenize ve engellere yol açabilir.

Oğlak  23 Aralık - 20 Ocak

Hem iş hemde aile yaşamınızda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Gerçi bu gelişmelerin çok ani olması kontrolü kaybettiğiniz hissine kapılmanıza ve kararlarınızı tekrar gözden geçirmenize yol açsa da arada ki fırsatları da değerlendirmek isteyebilirsiniz. Eşinizin, ortağınızın ya da yakın ilişki de olduğunuz kişilerin muhalefetiyle ve engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kova  21 Ocak - 19 Şubat

Bugün aldığınız haberler sizi harekete geçirebilir, bir anda girişimlerde bulunmanızı sağlayabilir. Kısa yolculuklar ve eğitimle ilgili fırsatlarla karşılaşabilir, kazançlar elde edebileceğiniz anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Yazılı ve sözel iletişiminizde öncü ve cesur davranabilir, gelecek hedefleriniz için adımlar atabilirsiniz ama gizli düşmanlıklara dikkat etmelisiniz.

Balık  20 Şubat - 20 Mart

Ekonomik kazançlarınızla ilgili ani fırsatlarla karşılaşabilir, iş ve sosyal ortamınızda yapacağınız anlaşmalardan dolayı gelir artışı yaşayabilirsiniz. Fakat yine de harcamalarınızda dikkatli olmalı hedef ve ideallerinizden sapmanıza yol açacak borçlanmalar yapmamalısınız. İçinde bulunduğunuz gruplar ve arkadaşlarınız girişimlerinizde engeller oluşturarak baskı hissetmenize neden olabilir.