Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 12.02.2014

Koç                        21 Mart - 20 Nisan

Kalıcı yatırımlar yapmak ve finansal alanda kaynakları doğru kullanabilmek için adımlar atabilirsiniz. Fakat bir yandan da ortaklıklardan ya da işbirliklerinden yeterli desteği görememeniz çatışmalara neden olabilir. İlişkilerde yaşanan kırgınlıkları yansıtamayabilir, içten içe üzülebilirsiniz. Öğleden sonra girişimlerde bulunmak yerine elinizde ki işleri toparlamanız da fayda var.

Boğa                  21 Nisan - 21 Mayıs

Sabah saatlerinde üstünde çalıştığınız anlaşmaları imzalayabilir, kalıcı işbirlikleri yapabilirsiniz. İlişkilerden alacağınız güçlü destekle duygularınızı kontrol altına alabilirsiniz. Fakat beraber çalıştığınız kişilerle aranızda yaşanan çatışmalar, kırgınlıklara neden olabilir. Girişimlerinizi erken saatlerde tamamlamalı sonrasında başlangıçlardan uzak durmalısınız.

İkizler              22 Mayıs - 21 Haziran

Çalışma ortamınızda kalıcı düzenlemeler yapabilir, iş arkadaşlarınızdan alacağınız destekle projeler içinde yer alabilirsiniz. Romantik ilişkilerde duygusal kırgınlıklar yaşanabilir, beklentileriniz karşılanmadığı için içten içe alınabilirsiniz. Sabah saatlerinde girişimlerinizi bitirmeli, var olan işlerinizi sonuçlandırmalısınız. Yeni adımlar atmak için biraz daha beklemelisiniz.

Yengeç         22 Haziran - 23 Temmuz

Hareketli ve yoğun geçen birkaç günün ardından bugün romantik ilişkilerinizde kalıcı adımlar atmak isteyebilir, yaratıcılık gerektiren çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. Aile ilişkilerinde ise kırgınlıklar ve çatışmalar yaşanabilir. Girişimlerde bulunmak için istek hissetseniz bile başlangıçlardan uzak durmalı, elinizdeki işleri tamamlayarak, düzenlemelere zaman ayırmalısınız.

Aslan             24 Temmuz - 23 Ağustos

Kendi içinize kapandığınız, yalnız kalmaya çalıştığınız birkaç günden sonra hala harekete geçmek için kendinizi hazır hissetmeyebilirsiniz. Sabah saatlerinde ailenizden alacağınız güçlü destekle uzun vadeli planlar yapabilir, ev içinde tadilat çalışmalarına girişebilirsiniz.  Bugün aldığınız haberler sizi üzebilir, ilişkilerde kırgınlıklar yaşayabilirsiniz.

Başak               24 Ağustos - 23 Eylül

İçinde bulunduğunuz gruplarla kalıcı projeler geliştirmenizi  sağlayabilir. Bir süre önce verilen sözlerin yerine getirilmesi uzun vadeli programlar içine girmenizi gerektirebilir. Fakat ekonomik koşullarda ki zorlanmalar hedeflerinize varmanızı zorlaştırabilir. Yaptığınız harcamaların yerine gitmediğini düşünebilir, içten içe üzülebilirsiniz.

Terazi                 24 Eylül - 22 Ekim

Toplumsal statünüz ve hedefleriniz için attığınız adımlar uzun vadede ekonomik kazançlar elde etmenizi sağlayabilir. Kalıcı gelirler sağlamak için iş hayatınızda adımlar atmak isteyebilirsiniz. Fakat yaşamınızla ilgili aldığınız kararlar sosyal hayatınızda çatışmalara neden olabilir. İlişkilerde yaşanan kırgınlıkları açığa çıkarmaya çalışabilirsiniz.

Akrep                 23 Ekim - 22 Kasım

Umutlarınızın olduğu bir dönem. Sorumlulukları yerine getirmek, aldığınız kararları uygulamak için destekler alabilir, kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Gizli ilişkilerin açığa çıkması ise bir anda önünüze engeller getirebilir. Yaşanan kırgınlıklar, duygusal çatışmalara neden olabilir. Öğleden sonra girişimlerde bulunmamalısınız.

Yay                      23 Kasım - 22 Aralık

Gizli konulara merak duyduğunuz, sırların açığa çıkması için çaba sarf ettiğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Güçlü sezgilerinizi kullanarak içinde bulunduğunuz krizlere çözüm arayabilirsiniz. Duygularınızı saklamak istemenize rağmen özellikle arkadaşlık ilişkilerinde yaşanan çatışmalar sizi harekete geçirebilir. Kırgınlıklarınızı fazla abartmadan önünüze bakmaya devam etmelisiniz.

Oğlak                 23 Aralık - 20 Ocak

Her ne kadar girişimlerinizi kontrol edemeseniz de karşınızdakilerden fayda görebileceğinizi bilerek hareket etmelisiniz. Uzun vadeli planlar için alacağınız destekleri kalıcı adımlar atmak için değerlendirebilirsiniz. Fakat kendi hedef ve isteklerinizi gerçekleştirmek için ilişkilerde kırıcı olmamalı, alınganlıklara neden olmaktan kaçınmalısınız.

Kova                    21 Ocak - 19 Şubat

Sabah saatlerinde var olan girişimlerinizi tamamlamalı, yeni işlerinizi öğleden sonraya bırakmamalısınız. Beraber çalıştığınız kişilerle aranızda gerilimli ama harekete geçirici bir ilişki olabilir. Bir yandan kariyerinizle ilgili uzun vadeli planlar yapabilir, bir yandan da görüş farklılıklarının getirdiği kırılmalar yaşayabilir. Çatışmaya girmemenizde fayda var.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yaşamdan daha fazla keyif alabilirsiniz fakat sorumluluklarınızı göz ardı etmeden hareket etmeli, düşünceleriniz ve inançlarınız doğrultusunda hareket etmelisiniz. Aynı fikirde olduğunuz kişilerden destek alabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün sevdikleriniz ve kendi zevkiniz için yaptığınız harcamalara dikkat etmelisiniz. Savurganlık sizi krize sokabilir.