Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 12.03.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Günün ilk bölümünde yaşanacaklara fazla kontrolü elinizde tutamayabilirsiniz. Geri planda durmak ve akışta kalmak iyi olabilir. Öğle saatlerinden itibaren burcunuza geçen Ay ile birlikte girişimleriniz netlik kazanabilir; Mars ile gelişmeler karşısında enerjik ve mücadeleci tavırlar gösterebilirsiniz. Gerek ikili ilişkiler gerek ilgilendiğiniz işlerde ön plana çıkmak için rekabete girebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sabah saatlerini elinizdeki işleri tamamlamaya ayırabilir; bir süredir ilgilendiğiniz konularda son çalışmaları yapabilirsiniz. Öğleden sonra değişen enerjilerle birlikte artık girişimlerinizde daha temkinli olmanız gereken bir döneme gireceksiniz. Kontrolünüz dışında gelişebilecek olaylar, gizli düşmanlıklar sizi duygusal olarak yıpratabilir; kendi içinize çekilmenize neden olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ve kariyere dair yoğun ancak belirsizliklerle dolu geçen sabah saatlerinin ardından artık hedefleriniz ve yapacaklarınız üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Bağlı olduğunuz gruplar içinde liderliği ele alabilir; gerek bilginiz gerek tecrübenizle öne çıkabilirsiniz. İsteklerinizin peşinden giderken gelişigüzel değil planlı ve organize olabilirsiniz önümüzdeki günlerde kimse sizi durduramaz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bir süredir atıl kaldığınızı düşünmekte ve gücünüzü istediğiniz gibi yönlendiremediğinizi görmektesiniz. Öğle saatlerinden itibaren değişen enerjilerle birlikte atağa geçebilir; daha kararlı ve hedef odaklı olabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda yapacağınız girişimler geleceğiniz üzerinde belirleyici olacağı için hislerinizle değil mantığınızla hareket etmek size fayda sağlayacaktır.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Ortak gelirler, alacak ve borçlar sabah saatlerinde sizi oldukça meşgul edebilir. Maddi konulardaki belirsiz koşullar fedakarlıklara sebep olabilir ve huzursuzluk hissettirebilir. Öğle saatlerinden itibaren yenilenen görüş açınızla birlikte geleceğiniz için daha mücadeleci davranabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili yeni gelişmeler hayatınıza renk katabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İkili ilişkiler ve ortaklıkların sizi fedakarlığa sürükleyen taraflarına açıksınız. Karşınızdaki kişilerin hayalci tavırlarından sizde etkilenebilirsiniz. Öğleden sonra maddi konularında devreye girmesiyle birlikte hareketli bir döneme başlamaktasınız. Kredi başvurunda bulunabilir, borç ve alacakların tahsilatıyla uğraşabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde temkini elden bırakmamalısınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatlerinde belki sağlık sorunlarınız belki sizden fazladan talep edilen işler yüzünden planlı ve organize olmakta zorlanabilirsiniz. Sizi huzursuz kılan koşulları değiştirmeye zorlamamalı, akışta kalarak ilerlemelisiniz. Öğleden sonra ise karşıt burcunuza geçen Ay ve Mars’la birlikte sizin için ikili ilişkiler ve ortaklıklarınız adına hareketli geçecek yeni bir dönem başlamakta.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Günün ilk bölümünde daha hayalci, gelişmelere karşı daha umursamaz olmanıza rağmen öğleden sonra değişen koşullar sizi mücadeleye davet ediyor. İş konuları, sorumluluklar, sizi yoran çalışmalar sizi daha aktif kılabilir. Yeni başladığınız ilişkinizi ilerletmek, çocuklarınızın taleplerini yerini getirmek veya yaratıcılık gerektiren konularda yol alabilmek için girişimlerde bulunabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sabah saatlerinde eve ait işler, ailevi konulardaki gelişmeler sizi meşgul edebilir. Kendi programınızdan fedakarlık yaparak birçok işi bir arada yapmak isteyebilirsiniz. Ancak belirsizlikler zamanı verimli kullanmanıza engel olabilir. Öğleden sonra ise farklı ve dinamik geçecek bir döneme gireceksiniz.

  Önümüzdeki günlerde gerek aşkta gerek yaratıcı alanda kendinizi daha ifade edebilirsiniz.  

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Sabah saatlerini elinizdeki işleri tamamlamaya ayırmalı; eğitim, yolculuklar veya sözleşmelerle ilgili girişimde bulunmaktan kaçınmalısınız. İlerleyen saatlerde bağımsız ve tek başınıza davranacağınız koşulların oluşmasıyla birlikte gerek özel gerek iş hayatınızla ilgili yeni düzenlemelere gidebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde ev, yerleşim veya ailevi konularda bazı bitiş ve başlangıçlar yapabilirsiniz.

 

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Günün ilk bölümünde maddi konular odak noktanız olabilir. Gelirlerinizin geleceğiyle ilgili belirsizlikler ve duyduğunuz kaygı, harcamalarınızı gözden geçirmenizi gerektirebilir. Öğleden sonra kardeşler, yakın çevrenizi içine alan gelişmeler gündeminizi değiştirebilir. Önümüzdeki günlerde kendinizi geliştireceğiniz yeni bir eğitime başlayabilir, farklı yerlere yolculuklar yapabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Kendinizi yaratıcılığınızla ortaya koyabileceğiniz etkiler altındasınız. Ancak sabah saatleri yeni başlangıçlar yapmak için uygun olmadığından amaçladığınız işlerin ön çalışmalarına vakit ayırmalısınız. Öğleden sonra gücünüzü tam kapasite kullanabilir; gerek maddi konularda gerek isteklerinizi gerçekleştirmek adına atılımlarda bulunabilirsiniz. Değerinize değer katacağınız bir döneme girmektesiniz.