Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 12.03.2014

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Bugün daha keyifli ve neşeli olabilir, enerjinizin yükseldiğini hissedebilirsiniz. Dışa dönük, iyimser bir ruh hali içindesiniz. Çocuklarla beraber vakit geçirebilir; sanatsal faaliyetlere katılabilir; alışverişe çıkabilirsiniz. Gerçi romantik ilişkilerde beklentileriniz karşılanmayabilir, harcamalarda aşırıya kaçabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar planlarınızda değişimlere neden olabilir. 

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ev, gayrimenkul ve yerleşimle ilgili girişimlerinizi planlayabilirsiniz. Tadilat yapmak, yaşadığınız mekanı güzelleştirmek veya dostları yuvanızda ağırlamak için hareket edebilirsiniz. Hedeflerinizi sorgulayabilir; iş ve sosyal hayatınızdan tanıdığınız ilişkilerle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.  Beklentilerinizi fazla büyütmeden isteklerinizi yerine getirmeye çalışmalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün kendinizi ifade etmek, duygu ve düşüncelerinizi cesaretle ifade etmek isteyebilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için almak istediğiniz eğitim veya çıkmak istediğiniz yolculuklarla ilgili yeni gelişmeler olabilir. Kardeşler veya yakın çevrenizden sizi mutlu edecek haberler alabilir; beraberce keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Görüşlerinize karşı gelişen muhalefetle karşılaşabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Maddi konular bugün gündemde olabilir, lüks harcamalar yapabilir; keyiflerinize yönelebilir; paranızı savurabilirsiniz. Ortak paraların kullanımında anlaşmazlığa düşebilir, finansal beklentilerinizin karşılanmadığını görebilirsiniz. Yeteneklerinizin açığa çıkmasıyla ilgili fırsatlar bulabilir, gelirlerinizi artırmak ve doğru yatırımlara yönelmek için girişimlerde bulunabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuzdaki Ay kendinizi rahat ifade etmenize ve isteklerinizi yerine getirmenize olanak sağlamakta. Bugün neşeniz, keyfiniz yerinde olabilir; arkadaşlarla veya sevdiklerinizle bir arada olmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Ancak yakın ilişki de olduğunuz kişilerin sizi yeteri kadar desteklemediğini düşünebilir, anlaşmazlıklara düşebilirsiniz. Kendi değerinizi sorgulayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün kendi içinize dönerek son günlerde yaşananları sorgulamak isteyebilirsiniz. Yalnız kalarak kendinizle ilgilenmek ve yaşamınızla ilgili kararları gözden geçirmek için uygun bir gün olabilir. Fakat beraber çalıştığınız kişilerle ya da akrabalarınızla ilgili gelişen olaylar keyfinizi kaçırabilir, ilişkilerinizde ve işbirliklerinizde anlaşmazlığa düşebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Arkadaşlar ve gruplar içinde geçecek keyifli bir güne hazırlıklı olun. Sürpriz programlar yapabilir; kendinizi geliştireceğiniz, duygu ve düşüncelerinizi ifade edebileceğiniz ortamlarda yer alabilirsiniz. Fakat aşk ilişkilerinde sizi tatmin etmeyen ve bu ilişkileri sorgulamanıza neden olan gelişmeler yaşanabilir. Yapacağınız harcamalar hedeflerinizden sapmanıza yol açabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş ve sosyal hayatınızda oldukça aktif ve parladığınız bir gün olabilir. Kararlı ve kendinizden emin duruşunuz bulunduğunuz ortamda dikkatleri üstünüzde toplamanızı sağlayabilir. Kariyerinizle ilgili attığınız adımlar, hedeflerinize varmanızı kolaylaştırsa bile ev ve aileye dair gelişmeler kısa süreli olsa da ertelemelere neden olabilir. İlişkilerde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili size keyif verecek gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Yaşama bakış açınızı cesaretle ifade edebilir, özellikle akademik alanda kendinizi ortaya koyacağınız çalışmalar yapabilir ve başarı elde edebilirsiniz.  Fakat gerek sosyal medya da gerekse aynı görüşü paylaştığınız kişi ve gruplarla fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Ortak kaynakların kullanımında liderliği üstlenebilir, başkalarının yatırımlarını yönlendirebileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda kendi istekleriniz kadar karşınızdaki kişinin istekleri de sizin için önemli olmalı yoksa kısa süreli de olsa ufak krizler yaşayabilirsiniz. Finansal konularda fazla cesur adımlar atmanız uzlaşma olanağını ortadan kaldırabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün aldığınız kararları karşınızdakilere onaylatmalı, tek başınıza harekete geçmemelisiniz. İkili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktanız olabilir, karşınıza sizi etkileyecek özellikte kişiler çıkabilir. Fakat keyif alacağınızı düşündüğünüz beraberliklerin, beklentilerinizi karşılamaması kısa süreli anlaşmazlıklara neden olabilir. Kendinize ve ilişkilere verdiğiniz değeri sorgulayabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Gün içinde yapacaklarınızı planlarken keyiflerinize ve sanatsal çalışmalara da yer verebilir, sağlığınıza ayrıca önem gösterebilirsiniz. Çalıştığınız ortamında liderliğinizi ortaya koyarken fazla yaptırımcı olmamaya özen göstermelisiniz. Üstünde çalıştığınız projelerde kontrol edemediğiniz aksiliklerle karşılaşabilir, iş arkadaşlarınızdan beklediğiniz desteği alamayabilirsiniz.