Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 12.04.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Finansal konularda üstlenmeniz gereken riskler ve ortak kaynaklarda aldığınız sorumluluklar kendinizi güvende hissetmemenize ve gerilime neden olabilir. Harcamalarınızı kısıtlamanız gerekir. İş ve sosyal hayatınızdan güçlü kişilerin desteğini alarak yarım kalmış girişimlerinizi tamamlayabilir, ekonomik konularda yaşanan kayıpları telafi edebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin sorumluluğunu üstlenmeniz kendinize istediğiniz zamanı ayıramamanızı gerektirebilir. Ortakllıkların baskısından dolayı gerilim hissedebilirsiniz. Eski ilişkiler ve girişimler yeniden yaşamınıza girebilir fakat siz aynı görüşü paylaştığınız kişilerin desteğiyle kendinizi daha güçlü hissedecek ve yolunuza devam edebileceksiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

 Çalışma ortamınızda üstünüze fazla yük biniyor olabilir, beraber çalıştığınız kişilerin de işlerini yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bu durum kendinizi baskı altında hissetmenize neden olabilir. Finansal konularda yaşanan dönüşümün getirdiği baskıyı maddi konulara odaklanarak ve geçmişte yaşananlardan ders alarak çözebilirsiniz. Beklenmedik yardımlar alabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Kariyerinize dair hedeflerinizi gerçekleştirmek için attığınız adımların karşısına engeller çıkabilir, sevdikleriniz ve çocuklarınızın sorumlulukları ağır gelebilir ve yaşamdan keyif alamayabilirsiniz. Fakat yakın ilişki de olduğunuz kişilerin yardımı ile planlarınızı uygulamak için gereken gücü kendinizde bulabilirsiniz. Eski arkadaşlar ve gruplarla bir araya gelebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

: İş ve sosyal hayatınıza fazla odaklanmanız, ev ve aileye dair sorumluluklarınızı ihmal etmenize yol açmış olabilir. Bugün özel hayatınızın yükleri üstünüzde baskı hissetmenize neden olabilir. Fakat çalışma ortamınızdan gelen güçlü destekler kariyerinizde daha da başarılı olmanızı sağlayabilir. Geçmişte yaptığınız çalışmalarla ilgili yeni konular gündeme gelebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Görüş ve inançlarınızı yanlış  ifade edebilir, sözlerinizin ağırlığını taşımakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizin sorumluluğunu üstlenmeniz gerilime yol açabilir. Sevdiklerinizin ve size keyif veren kişilerin desteğini alarak geleceğe dair umutlarınızı tazeleyebilirsiniz. Bugün yaşanan sorunlara rağmen kendinizi  güçlü hissedebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Gelirlerinizin sorumluluğunu üstlenmeniz, harcamalarınızı kısmanızı gerektirebilir. Finansal konularda kendinizi güvende hissedememeniz üstünüzde baskıya yol açabilir. Aileden veya geçmişten gelen ilişkiler kayıplarınızı telafi etmenizi sağlayabilir. Kriz yaratan olaylara karşı kendinizi daha güçlü kılabilecek destekler alabilir, geçmiş tecrübelerden faydalanabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yaşamınızla ilgili yeni yapılandırma sürecine girmeniz ilişkilerinizde gerilime neden olabilir. Karşınızdakilerin sizden beklentileri üstünüzde baskı hissetmenize yol açacaktır. Fakat ikna etme ve akılcı çözümler bulmakta ki yeteneğinizle kendinizi tekrar güçlü hissedebilirsiniz. Özellikle finansal konularda alacağınız destekle kârlı anlaşmalar yapabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Çalıştığınız ortamda kendinizi güvende hissedemiyor olabilir, beraber çalıştığınız kişilerle aranızda gerilim yaşıyor olabilirsiniz. Gizli ilişkiler ve kulisler sizi rahatsız edebilir. Bugün maddi konularda ki akılcı ve planlı davranışlarla sağlam adımlar atabilir, uzun vadeli girişimlerde bulunabilirsiniz. Eskiden üstünde çalıştığınız proje ve görevler tekrar gündeme gelebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

 Sevdiklerinize ve keyiflerinize fazla zaman ayırmanız sorumluluklarınızı ihmal etmenize yol açmış olabilir. Hedeflerinize varmanız için konforunuzdan ödün vermeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızla ve içinde bulunduğunuz sosyal gruplarla çatışmalar yaşayabilirsiniz. Fakat güçlü ve kararlı davranarak sorunlarınızı çözebilir, uzun vadeli projeler geliştirebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

 İş hayatınızda aldığınız sorumluluklar ve üstlendiğiniz riskler ailenizde gerilime neden olabilir. Ev hayatınızda keyif ve konforunuzdan vazgeçmeniz gereken sorunlar yaşanabilir. Bugün geçmişten kaynaklanan sorunlar tekrar su yüzüne çıkabilir veya kaçırdığınız fırsatlar yine karşınıza gelebilir. Aldığınız güçlü ve gizli destekler size yardımcı olacaktır.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Görüş ve inançlarınızın sorumluluğunu üstlenmeniz, uzun yolculuklar, yüksek eğitim ve mahkemelerle ilgili girişimlerde bulunmanız gerekebilir. Yakın çevrenizle ilişkilerinizde gerilim yaşanabilir. Arkadaşlarınızın ya da içinde bulunduğunuz grupların desteği bugün kendinizi güçlü hissetmenize neden olabilir ve kayıplarınızı telafi etmenizi sağlayabilir.