Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 12.04.2014

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

İletişimdeki hareketlilik ve görevler sizi dinamik tutacaktır. Yerine getirilmesi gereken işler başkalarının faydasına davranma isteğiyle de birleşecektir. Evinizle ilgilenebilir; tamirat tadilat yapabilir veya konuklarınız için hazırlıklar yapabilirsiniz. Ayrıca sağlığınızla ilgilendiren konularda diet, spor gibi yeni başlangıçlar gündeme gelebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hayatın keyiflerine odaklanabilir; sevdiklerinizle zamanı değerlendirebilirsiniz. Eşinizle olan ilişkinizde sizi huzursuz eden konuları paylaşabilir; çözüm yolları yaratarak bağlarınızı sağlamlaştırabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz alanlarla ilgili çalışmalar yapmak için uygun koşullara sahipsiniz. Sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Ev, gayrimenkul alım satımı, kiralama ile ilgili girişimleriniz olabilir. Maliyet hesabını iyi yapabilir; ayağınız sağlam yere basarak kararlar almak isteyebilirsiniz. Gerek iş gerek özel hayatınızı düzene koyabilmeniz için güçlü kişilerin de desteğini alabilirsiniz. Aile içinde yaşanabilecek huzursuzlukları çözüme ulaştırmak için akılcı davranışlar gösterebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Duygularınızı bir kenara bırakarak yaşadığınız olayları akılcı değerlendirmelerden geçirebilir; geçmişteki kalıplarınızdan sıyrılabilirsiniz. Aşka hayatınız, çocuklarınız ve yaratıcı çalışmaların getirdiği sorumlulukları alabilir; üzerinize düşen görevleri yerine getirebilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşlerle olan ilişkilerinizde her iki tarafın da faydasına hareket edecek.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Maddi manevi değerlerinizi sorgulayabilir; yararınıza olacak şekilde nasıl hareket etmeniz üzerine düşünebilirsiniz. Daha rahat koşullarda yaşamanıza imkan sağlayacak düzeni belirleyebilir; bütçenizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Ayrıca aileden gelen kaynakları da hesabınızı iyi yaparak yatırıma çevirebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Halen burcunuzda ilerleyen Ay’ın olumlu etkileri altındasınız. Görev ve sorumluluk bilinciyle hareket ediyor; yükümlülüklerinizden kaçmıyorsunuz. Yakın çevre, kardeş ve arkadaşların kimi zaman sizi bunaltan durum ve davranışlarına çözüm bulabilir veya ilişkilerinizi belli bir mesafede sürdürmeye karar verebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Duygularınız, ailenizle ilgili durumlar ve geçmişiniz bilinçaltınızı kurcalayabilir. Kendinizi ifade etmekte kimi zaman zorlanabilirsiniz. Yapılması gereken görev ve sorumluluklar sizi bunaltsa da yerine getirmekten kaçınmayabilirsiniz. Yakın ilişkiler, maddi konular adına bir karar sürecinde olmak birçok düşüncenin zihninizde karmaşa yaratabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Hayata bakışınızda etkili olacak olaylar yaşayabilir; geleceğiniz için kalıplaşmış düşüncelerinizde değişiklikler tapabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklar ufkunuzu açacak fırsatlar getirebilir. Üzerinde çalıştığınız projelerle ilgili olumlu gelişmeler kaydedebilir; kendi otoritenizi ortaya çıkarabilirsiniz. Aşka hayatınızda ise sizi hayale ve romantizme sürükleyecek gelişmeler olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Gün oldukça hareketli ve iletişim içinde geçebilir. İşe dair sosyal hayata dair gelişmeler sizi meşgul edebilir. Planlı ve programlı olma arzunuz kimi zaman kontrol dışı olaylarla şekil değiştirebilir. Otorite konumundaki kişilerden gelecek durumlara karşı temkinli olmanızda yarar var. Ailevi konularda, evle ilgili alanda fedakarlık bazen de hassasiyet göstermeniz gerekebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Gelecekten neler beklediğiniz üzerine bugün düşünebilir; mantıklı değerlendirmeler yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan alacağınız fikirler de sizi etkileyebilir. Bağlı olduğunuz gruplarla birlikte yapılacak sosyal veya yardım amaçlı organizasyonlara katılabilir; iş veya okul arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Sizden talep edilecek destekleri verebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İçinde bulunduğunuz koşulların sizi kaygı ve endişeye düşürüyor oluşundan dolayı finansal konularda planlı ve programlı davranmanız gerekmekte. Eğitim, görev ve sorumluluk gerektiren işlerle ilgili gelişmeler duygusal olarak ta sizi yıpratmakta ve bir karar almaya zorlamakta. Geleceği ve kariyerinizi düşünerek hareket etmeniz yararınıza olacaktır.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; içinde bulunduğunuz koşulları sizin belirleyemeyeceğinize ve şu günlerde başkalarına bağlı hareket edeceğinize işaret etmekte. Hayallerinizi gerçekleştirebilmek için işbirliklerine ihtiyaç duymaktasınız. Size yön gösterecek olanlar eleştiri ve fikirleriyle daha rahat ilerlemenize yardımcı olacaklardır. Konusunda yetkin kimselerle dialoga geçebilirsiniz.