Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 12.07.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Oldukça hareketli ve yorucu bir gün sizi bekliyor. İşinizle ilgili bir çok girişimde bulunmanıza rağmen sonuçlarını almakta zorlanabilir, beklenmedik aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Fakat gün içinde alacağınız güçlü destekler ve kararlılığınızla yolunuza devam edebileceksiniz. Sağlığınız için zaman harcayabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugünü verimli ve akılcı kullanabilirsiniz. Sevdiklerinize hizmet etmek, onlar için yararlı olabilecek çalışmalar yapmak isteyebilirsiniz. Gerçi isteklerinizin karşılanmaması sizi hayal kırıklığına uğratsa da beklentilerinizi düşürerek yolunuza devam edebilirsiniz. Destek alarak, kendinizi başarılı hissedebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Evinize zaman ayırabileceğiniz bir gündesiniz. Dolapları düzenleme ve temizlik gibi işlerle verimli olabilir, ebeveynlerinizin sağlığıyla ilgilenebilirsiniz. Gayrimenkul alım satımı veya taşınma konularında finansal destekler bulabilir veya araştırmalar yapabilirsiniz.İşlerin beklediğiniz hızla ilerlememesi hayal kırıklığına yol açabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün iletişim trafiğiniz çok hızlı olabilir, aldığınız kararları uygulayabilir, işbirliklerinden destek görebilirsiniz. Aldığınız duyumlar sizi hayal kırıklığına uğratsa bile yolunuza devam edecek, önceden planladığınız eylemleri gerçekleştirebileceksiniz. Kişisel gelişiminiz için eğitim planları yapabilir, anlaşmaların alt zeminini oluşturabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yeteneklerinizi, değerlerinizi ve kazançlarınızı verimli kullanabilmek, uzun vadeli akılcı projeleri planlamak için uygun bir gün. Hem sahip olduğunuz gelirleri nasıl daha iyi değerlendirebilirim diye düşünecek hemde bu konularda çevrenizden destek alabileceksiniz. Fakat sizi yanıltan veya hayal kırıklığına uğratan gelişmelerde yaşanabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; yoğun ve yorucu bir tempoyla geçecek bir güne işaret ediyor olabilir. Özellikle sabah saatlerinde eylemlerinizin sonuçlarını almakta zorlanabilir, yakın ilişki de olduğunuz kişilerden dolayı hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz fakat yanılgılara rağmen akılcı olmayı başarabileceksiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün zihinsel olarak çok aktif olmanıza rağmen, düşüncelerinizi eyleme dökmeden sadece plan yaparak geçirebilirsiniz. Geleceğe dair endişeler ve kuruntular sizi bunaltsa da alabileceğiniz destekleri hesaplayarak daha hazırlıklı ve akılcı olmayı becerebilirsiniz. Planlarınızı uygulayacak zemini bulamasanızda sabırla beleyin.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Geleceğe dair hedeflerinizi planlayacağınız, hayattan beklentilerinizi gözden geçirerek, değerlendirmeler yapabileceğiniz bir gündesiniz. Daha verimli ve akılcı olmak için çaba sarf edebilir, arkadaşlarınızın deneyim ve bilgilerinden faydalanabilirsiniz. Beklentilerinizin karşılanmaması hayal kırıklığı yaratsa bile umudunuzu yitirmeyin.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün iş ve sosyal hayatınızda çok yoğun ve verimli olabilirsiniz. Çalışmalarınızı başarıyla yürütecek motivasyona sahip olabilirsiniz. Toplum önünde yaptığınız işlerle ön plana çıkabilir, sunumlar yapabilirsiniz. Fakat kendinizden emin olduğunuz konuları bir kere daha kontrol etmekte fayda var, yanılabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün hayatınızı değerlendirmeye alarak daha verimli ve başarılı olmanın yollarını arayabilirsiniz. Yaşama bakış açınızı, düşüncelerinizi gözden geçirerek geleceğe dair hedeflerinizi planlayabilirsiniz. İlişkilerden alacağınız güçlü destekle kendinize güveninizi kaybetmeden yolunuza devam edeceksiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Finansal konular sizin için endişe kaynağı olmaya devam ediyor. Kazançlarınızda ki belirsizlik kendinizi güvensiz hissetmenize yol açarak, hayal kırıklıklarına yol açsa bile çalışma ortamınızdan gelen destekler verimli olmanızı sağlayacaktır. Yardımcıların farkına vararak kararlı davranabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Karşıt burcunuzda hareket eden Ay; olayları kontrol etmekte zorlanacağınıza işaret etmekte. Fakat kararsız kaldığınız konular ve davranışlarınızda ki belirsizlik zaten sizin adınıza harekete geçilmesini gerektirebilir. İşbirliklerinin desteği görebileceğiniz bugün karşınızdakilere uyum sağlamanız geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirebilir.