Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 12.07.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün gerçekleşecek olan Dolunay; geçmişe, eve, sosyal hayata ve kariyere dair bazı bitişlere neden olabilir. Yaşamınızda bir dönem kapanıyor olabilir. Bir süredir verdiğiniz mücadele ile ilgili sonuçlar alabilirsiniz. Duygulara ve öfkeye fazla kapılmadan kabullenebilirsiniz. Yeni koşullar için maddi şartları ayarlayabilirsiniz. 

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hayata bakış açınızı ve olayları algılayışınızı edindiğiniz tecrübelerle değiştirebilirsiniz. Yurtdışı, eğitim, mahkemelerle alakalı işlerinizin sonuçlarınız alabilir; yakın çevre ve kardeşlerle olan ilişkilerde ise duygusal süreçler yaşayabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız proje için tamam mı devam mı kararını alabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Finansal alanda yaşadığınız krizleri başka bir gözle değerlendirebilir; gidişatı değiştirmek isteyebilirsiniz. Ortak kaynakların yönetiminde kesin bir yargıya varabilirsiniz. Gizli kalmış, sizi derinden huzursuz eden konularla ilgili bazı farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Sezgilerinize de kulak verebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Evlilik, ortaklık, işbirlikleriyle ilgili alanlarda bir süredir sorguladığınız koşullar hakkında karar alabilirsiniz. Hedeflerinize yürümek üzere karşınızdakilerden vazgeçebilir veya durumu sağlamlaştırarak; birlikte ilerlemeyi tercih edebilirsiniz. Düşmanlıklara da açık olduğunuzu bilerek hareket edin.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Çalışma hayatınızda beraber iş yaptığınız kişilerle gerilimler yaşayabilir; belki hayatınızdan bazılarını çıkarabileceğiniz gibi sizin için çalışacak yeni kişileri de dahil edebilirsiniz. Sağlık ve alışkanlıklarla yeni farkındalıklar yaşayabilir;  daha önce üstünde durmadığınız şikayetlerinizi önemseyebilirsiniz. 

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Var olan bir ilişki ile ilgili canınızı acıtsa bile bazı kararlar alabilir; hayattan aldığınız keyiflere biraza ara vermek isteyebilirsiniz. Duygularınıza kapılmadan mantık çerçevesinde olayları ilerletebilirsiniz. Aile kaynakları, gayrimenkul veya arazi satışı ile ilgili işlerin sonucunu alabilirsiniz. 

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Kariyerinizi, evinizi ve ailenizi etkileyecek nitelikteki olaylar çerçevesinde gelişebilir. Hayatınızda bitiş veya başlangıçlar yapmanız olasılıklar arasında görünmekte. Aile içinde bazı gerginlikler yaşanması sizi yeni tavırlar almaya yöneltebilir. Evle ilgili konularla nihai kararları verebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Kardeşlerle ilgili bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir süredir yaşadığınız olayların neticesinde artık onlarla ilgili bir karara varabilir; maddi manevi sorumluklarını üstlenebilirsiniz. Ayrıca içinde bulunduğunuz çevrede, arkadaşlar içindedaha önce vermiş olduğunuz sözleri tutup tutmadığınız sorgulanabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Dolunay finansal alanda, kazançlarınız üzerinde etkili olacaktır. Gelirlerinizi arttırmak için yeni yollar arayışınızın sonuçlarını alabilirsiniz. Ortak paylaşımlardan elde ettiğiniz kazanımları yatırıma dönüştürebilirsiniz. Ayrıca yeteneklerinizi sizin için faydalı olacak şekilde kullanabileceksiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Atacağınız adımlarla gerek özel gerek iş hayatınızda yeni bir süreci başlatabilirsiniz. İşler, sonlandırdığınız ilişkiler de uzun vadede hayatınızı etkileyebilir. Günün enerjileri oldukça keskin olacağı için duygusal ve gerilimli bir zamanlar yaşayabilirsiniz.  Uzlaşıyı elden bırakmadan hareket edin.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Dolunay enerjilerini istediğiniz gibi yönetmekte zorlanabilir,  kayıplar yaşayabilirsiniz. Gizli kalmış olayların açığa çıkacak olması yeni karalar alamıza; yeni hedefe ilerlemenize neden olabilir. Pozitif anlamda ise zihninizde tasarladığınız ancak  ortaya çıkaramadığınız projelerle ilgili ön hazırlık yapmak için fırsatlarınız olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Dolunay; arkadaşlıklar, geleceğe yönelik hedeflerinizle ilgili alanda sizi etkileyecek. Sosyal gruplar içinde parçalanmalar; ayrışmalar olabilir, duygusal gerginlikler yaşayabilirsiniz.  Dostlarınızın arasından bazılarını hayatınızdan çıkarabileceğiniz gibi size yardımcı olacak konumdaki kişilerle tanışmalar da gündeme gelebilir.