Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 12.08.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün sevdiklerinizin desteğiyle işbirliği gerektiren konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Her ne kadar yaptığınız çalışmalarda başkalarının yardımına ihtiyaç duysanız da harekete geçmek için gereken özgüvene ve cesarete sahip olabilirsiniz. Fakat eylemleriniz aileniz tarafından onaylanmayabilir ve tepkinizi belirtemeseniz bile içten içe kırılabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Çalışma ortamınızda uyumlu ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde görüş ayrılıkları yaşasanız bile huzurunuzu kaçırmamak için taviz verebilir, sadece alındığınızı ifade edebilirsiniz. Ailenizin sizi her konuda desteklemesi girişimlerde bulunmanız için yeterli olacaktır. Gece yarısına doğru huzursuzluğunuz artabilir, ilişkiler ön planda olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Dün yaşanan gerilimin ve yoğunluğun ardında bugün daha sakin ve huzurlu olabilirsiniz. Sevdiklerinizle keyifli ve eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Sosyal medyada çevrenizle iletişime geçerek, sosyal organizasyonlarda bulunabilirsiniz. Romantik ilişkilerde ise cesur adımlar atabilir, özgüvenle harekete geçebilirsiniz fakat harcamalarınızı kontrol altına almalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Gayrimenkul alım satımıyla veya evinizin tadilatıyla ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerinizi muhafaza etmek ya da düzenlemek için adımlar atabilir, özgüveninizin yükseldiğini hissedebilirsiniz. Fakat aile ilişkilerinde dikkatli olmanız gerekebilir. Tavırlarınız ya da eylemleriniz sevdiklerinizi kırabilir ve alınganlıklar yaşanabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Cesaret ve özgüvenle harekete geçebilir, hem ilişkilerinizi hemde yaşamınızı ilgilendiren konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Yakın çevrenizle kuracağınız diyalog size fikir verebilir. Yolculuklar ya da eğitimler hakkında bilgi alışverişi yaparak başlangıçlara yönelebilirsiniz. Fakat konuşmalarınızla karşınızdakileri istemeden de olsa üzebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Maddi ve manevi değerlerinizi paylaşmak, kazançlarınızı artırmak için girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Harcamalarınızda ve ilişkilerinizde kontrolsüz bir dönem geçirmiş olabilirsiniz ama bugün hayata daha cesur ve özgüvenle bakabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde sizi içten içe huzursuz eden açığa çıkmayan çatışmalar yaşansa bile tepkinizi göstermeyebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Birkaç gündür yaşanan hareketlilikten sonra bugün daha sakin ve huzurlu olabilirsiniz. Arkadaşlarınızın ya da sosyal ortamınızın sizi desteklemesi hem ilişkilerde hemde hedeflerinizde cesur kararlar alabilirsiniz. Üstlerinizle ya da duygusal bağınızın olduğu kişilerle içsel bir çatışma yaşasanız bile uyumlu davranmaya çalışabilir, tepkinizi belli etmeyebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Gece doğru Ay’ ın burcunuza geçmesiyle sizin için daha hareketli ve başlangıçlara yönelik bir dönem başlayacaktır. Fakat gün içinde yeni girişimlerden uzak durarak plan yapmak ve var olan işleri tamamlamakta fayda var. İş ve sosyal hayatınızla ilgili adımlar atmak için gereken cesarete ve özgüvene sahip olsanız da biraz beklemeniz gerekebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Arkadaşlarınızla ve sosyal gruplarla keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Hedef ve ideallerinizle ilgili projelerinizi hayata geçirmek için kendinizi hazır hissedebilir, cesaretle adımlar atabilirsiniz. Fakat finansal konularda yaşanan krizler beklentilerinizden ödün vermenize neden olabilir. Duygusal paylaşımlarda bulunduğunuz kişilerle içsel bir kırgınlık yaşanabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Toplum içinde kendinizi güven ve cesaretle ifade edebilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda kurduğunuz ilişkiler size keyif verebilir, finansal konularda ki başarınız özgüveninizi yükseltebilir. Fakat eşiniz, ortağınız ya da işbirliği içinde olduğunuz kişiler bu hareketlilikten memnun olmayarak, girişimlerinizi kısıtlayabilir. Hedeflerinizden ödün verebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün kendinizi daha huzurlu ve keyifli hissedebilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin desteğiyle cesaretiniz artabilir, danıştığınız uzmanların verdiği fikirler ufkunuzu açabilir. Fakat beraber çalıştığınız kişilerle yaşayacağınız görüş ayrılıkları ufak çatışmalara neden olabilir. İçten içe gerilim yaşasanız bile öfkenizi yansıtmayarak, taviz vermeyi tercih edebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Birkaç gündü finansal konularla ve duygusal paylaşımlarla ilgili yaşanan krizler sizi yıpratmış olabilir. Bugün kendinizi daha rahat ve huzurlu hissedebilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişiler ya da akrabalarınız ekonomik sorunlarınızın çözümünde size destek verebilir. Ama sizde harcamalarınızla ilgili dengeyi yakalamak ve daha kontrollü olmak zorundasınız.