Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 12.09.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Yurtdışı işler, yabancılarla olan ilişkiler açısından aniden ortaya çıkabilecek gelişmelere açıksınız. Çalışma ve emeğin yanı sıra yaratıcılığınız ve şansınız size destek olacaktır. Hayata bakışınızı etkileyecek veya görüşleriniz üzerinde etkisi olan olaylar bazı farkındalıkları da beraberinde getirebilir. Kısa bir süre önce başlattığınız girişimlerle alakalı mücadeleler gündeme gelebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Finansal konularınız ve ortak olduğunuz gelirlerle alakalı değişken koşullar var. Karşınızdaki kişilere tabi olmaktasınız. Yaratıcı çözümler üreterek koşullarınızın üstesinden gelme ve daha iyi bir ortam yaratma niyetindesiniz. Ev, gayrimenkullü içine alan konularınız hareketlenebilir. Çocuklarınız, aşk ve yetenek gerektiren işlerinizle ilgili girişimlerinizde yeni bir hamle yapabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İkili ilişkiler ve ortaklıkları içine alan gelişmeler değişken ve kontrolünüz dışında ilerlemekte. Size sunulan fırsatları elde edebilmek için hedef ve yöntemlerinizi yenilemeniz gerekebilir. Grup ve bağlı olduğunuz ekiplerden gelecek destekler bazı şeylerin farkına varmanıza neden olabilir. Evi, aileyi içine alan konularda aklınızda olanları gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş ve sorumlulukların arttığı günlerdesiniz. Her ne kadar odaklanmak isteseniz de koşullar sizi dağıtabilir; birkaç işle birden uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklardan kaynaklı durumlar kendinizi ve kariyerinizi yenilemenize fırsatlar getirebilir. Yakın çevreniz, kardeşlerle ilgili yorucu bir süreciniz olabilir ancak zorlukların üstesinden akılcı tavrınızla gelebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İstek ve duygularınızın etkisi altındasınız ve risk alarak ilerlemektesiniz. Aşk hayatınız, çocuklarla alakalı konularda ani hareket edebilir; gelişmeleri farklı bakış açılarıyla ele alabilirsiniz. Paranıza sahip çıkmanız gereken bir süreçte olduğunuzu bilerek akılcı ve bütçenizin izin verdiği şekilde harcamalar yapmanız gerekmekte zira sorunlar yaşanabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Evde, aile içinde bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Geleceğinizi ilgilendiren çalışmaların alt yapısını hazırlamakla, yakınlarınızın sizden beklediği ilgiyi göstermekle günü geçirebilirsiniz. Sabah saatlerinde maddi konularda hızlı hareket etmenizi gerektiren beklenmedik gelişmeler olabilir. Daha önce kullanmadığınız yöntemlerle üstesinden gelebilirsiniz.

  

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yakın çevre, kardeşlerle olan ilişkilerinizde var olan durumu olumlu değiştirecek bir yenilenme yaşayabilirsiniz. Eğitim, anlaşmalar ve yolculukları içine alan işlerinizde size yol gösterecek kişilerle tanışabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise bilinçaltınızı kurcalayan düşünceler yıpratıcı olabilir. Girişimleriniz kontrolünüz dışında ilerleyebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Maddi durumunuzu iyileştirecek yeni fırsatlarla karşılaşabilir; hedeflerinizi gerçekleştireceğiniz iş anlaşmaları veya görüşmeler yapabilirsiniz. Ancak sizi zora sokacak riskleri de iyi hesaplamayı göz ardı etmemelisiniz.

  Venüs’ün olumlu enerjilerinin üstünüzde olması sizi iş hayatınız, grup çalışmaları ve kişisel gelişim adına destekleyecektir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Burcunuzda halen ilerleyen Ay, kendinizi daha rahat ifade etmenize olanak sağlamanın yanı sıra risk alma eğilimi de getirmekte. Sabah saatlerinde düşünce ve isteklerinizi farklı ve sıra dışı bir biçimde ifade edebilir; hedeflerinizde, yurtdışı ve eğitimle alakalı işlerinizde başarı sağlayabilirsiniz. Gün içinde kariyerinizi ve sosyal konumuzu etkileyecek.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Duygu ve düşüncelerinizi değerlendirmek için kendinizle başbaşa olmak isteyebilirsiniz. Sizi geri planda bırakan koşullardan çıkabilmek için yeni planlar geliştirebilirsiniz. Ancak birkaç gün boyunca kontrolü elde tutamayacağınız ve yönlendirmeleri yapamayacağınız etkiler altındasınız. Dostun düşmanın ayrımına varabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Gruplar ve dernekler içinde oldukça faal olduğunuz bir dönemdesiniz. Sizi öne çıkaracak bilgileri ve düşüncelerinizi çevrenizle paylaşabilirsiniz. Ancak fazla yaptırımcı olmamaya dikkat etmelisiniz. Finansal konularda geçtiğimiz günlerde başlattığınız girişimlerle ilgili bir hamle daha yapabilir; geleceğiniz adına adımlar atabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve sosyal hayatınız oldukça yoğun geçmekte. Yazışmalar, görüşmeler, anlaşmalar ve yolculuklar sizi meşgul etmekte; kararları belki tek başınıza almaktasınız. Günün ilk bölümünde finansal alandaki gelişmeler sizi olumlu etkileyebilir. Ortaklarınız içinde olduğunuz kişilerle birlikte başlattığınız girişimlerinizle ilgili yeni bir hamle yapmanız gerekebilir.