Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 12.11.2012

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Sabah saatlerinde işbirliklerine içinde olabilir, yurtdışı, mahkemeler, yüksek eğitim ve medyayla ilgili konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Öğleden sonra ise şüpheci ve içe dönük olabilirsiniz. Sezgileriniz çok güçlenebilir, gizemli ve ilginç olaylara ilginiz artabilir. Derin paylaşımlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Fakat finansal sorumluluklarınız gerilim yaratabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

İş ortamınızda işbirliği içinde olduğunuz kişilerle beraber projeler üretmek isteyebilirsiniz. Gün içinde şartlar sizin elinizde olmasa da girişimlerde bulunabilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişiler, eşiniz veya ortağınızdan geleceğe dair hedef ve beklentilerinizi gerçekleştirmek için destek görebilirsiniz. Duygusal sorumluluklarınız ağır basabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Aşk ilişkilerinde daha girişimci ve cesur olabilir, ilişkinizde yakınlaşmalar yaşayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla derinliği olan, yaratıcı projeler üzerinde çalışabilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek için sorumluluk almalı ve gerekirse yorucu bir temponun üstesinden gelmelisiniz. Çalışma ortamınızda ki sorumlulukların ağırlığı duygusal yorgunluğa yol açabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün ev ve aileye dair işlerinizle ilgili girişimlerde bulunmanız, temizlik, tadilat, dekorasyon konularıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Sevdikleriniz için fedakarlıkta bulunabilir, romantizm ve tutku dolu bir ilişki yaşayabilirsiniz. Fakat duygularınızı paylaşamayabilir, engellerle karşılaşabilirsiniz. Başlangıçlar için uygun bir dönem olmadığından var olan işleri tamamlamak en uygunu olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sabah saatlerinde iletişim trafiğiniz hızlanabilir, ilgi duyduğunuz ve beğendiğiniz kişi ve gruplardan haberler alabilirsiniz. Öğleden sonra daha huzursuz ve içe dönük olabilirsiniz. Ev ve aileyle ilgili konular gündeme gelebilir, finansal fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. Fakat yine de duygularınızı ifade etmekte zorlanabilir, sorumluluklardan dolayı bunalabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ekonomik konularla ilgili cesur adımlar atabilir, aile fertleriyle işbirlikleri içine girebilirsiniz. Eşiniz, ortağınız ya da yakın ilişki de olduğunuz kişilerle hayallerinizi gerçekleştirmek için planlar yapabilir, derin paylaşımlarda bulunabilirsiniz. İletişiminizde sorunlar ve kısıtlanmalar yaşayabilir, eğitim ve yolculuklarda engellerle karşılaşabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Yaşamınızı ilgilendiren konularda adımlar atmak isteyebilir, ilişkilerde hevesli ve cesur davranabilirsiniz. Yakın çevrenizle ilişkilerinizde işbirliklerine ve girişimlere açık olabilirsiniz. Ekonomik konularda hayallerinize ulaşmak isteyebilir, iş hayatınızda yaratıcılık gerektiren çalışmalarda başarılı olabilirsiniz. Maddi ve manevi değerlerinizin sorumluluğunu almalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün Ay burcunuzda hareket etmeye başlasa da yeni girişimlerde bulunmanız için uygun olmayacaktır. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilir, hareketlerinizde engellerle karşılaşabilirsiniz. Romantik ilişkilerde fedakarlıklar yapmanız gerekebilir, sezgileriniz güçlenerek, sevdiklerinizin ihtiyaçlarına daha duyarlı olabilirsiniz. İlişkilerinizin sorumluluğunu üstlenmelisiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sabah saatlerinde heves ve cesaretle girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Fakat başlangıçlar yapmak yerine var olan işlerinizi tamamlamanız daha iyi olacaktır. Öğleden sonra ise yalnız kalmak ve çevrenizden izole olmak isteyebilirsiniz. Aile ve yuvaya dair konularda özverili olabilirsiniz. Fakat korkularınız ve endişeleriniz duygusal sorunlara yol açabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

İş ve sosyal hayatınızda başarılı olmanızı sağlayacak işbirlikleri içine girebilir, kulis yapmak için hareket edebilirsiniz. Geleceğe dair hedef ve ideallerinizi gerçekleştirmek için sezgilerinizi kullanabilir, derin araştırmalarda bulunabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizde sorumluluk üstlenmeniz gerekebilir. Duygusal olarak kendinizi ifade etmekte zorlanabilir, soğuma yaşayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Aynı görüşü paylaştığınız kişilerle geleceğe yönelik hedeflerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Arkadaş grupları içinde işbirliklerine gidebilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda sorumluluk almanız gerekebilir, duygusal soğumalar ve bitişler yaşayabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren çalışmalar başarılı olabilir, ideallerinizin peşinden gidebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Finansal konularda yaptığınız işbirliklerinin desteğiyle iş hayatınızda girişimlerde bulunabilirsiniz. Görüş ve inançlarınızı ifade edebilir, hayal ve umutlarınıza varmak için aynı düşünceyi paylaştığınız grupların desteğini alabilirsiniz. Yurtdışı, yüksek eğitim ve mahkemelerle ilgili konularda engellerle karşılaşabilir, kendinizi ifade etmekte zorlanabilir, duygusal bitişler yaşayabilirsiniz.