Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 12.11.2013

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Olayları kontrol etmekte zorlandığınız, fedakarlık gösterdiğiniz veya kendi kendinizi kurban ettiğiniz koşullar içindesiniz. Ancak bilinçli bir çabayla iç dünyanızdaki yaşadığınız ikilemlerin ve sizi hayale sürükleyen durumların bugün üstesinden gelebilirsiniz. Ortak paylaşımlarınız, alacak ve borçlarla ilgili alacağınız önlemlerle belirsizlik yaratan şartlarınızı biraz olsun düzenlemenize yardımcı olacaktır.

 

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hedeflerinize gönülden bağlı olarak ilerliyor; yaratıcı yönünüzü ve hayal gücünüzü kullanarak üretecekleriniz sayesinde sosyal ortamınızda bir yer edinmeye çalışıyorsunuz. Arkadaşlıklar, gruplar içinde sizi kısıtlayan durumlar veya ifade edemediğiniz duygularınızla başa çıkabilir; ilişkilerinize gerçekçi bir gözle bakabilirsiniz. Ortaklıklardan maddi desteğin yanı sıra manevi destek de var.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş ve sosyal hayatın içinde aktifsiniz. Ancak bazı ikilemler içindesiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek için istekli olmanın yanı sıra harekete geçebileceğiniz koşulları yaratmak için enerjiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Bir süre önce başlattığınız girişimlerinizle ilgili geri bildirimler alabilir; hedefiniz doğrultusunda destekler alarak yolunuzu belirleyebilirsiniz. Gelişmelerin netlik kazanması zaman alabilir.

 

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yurtdışına dair konular, eğitim veya inançla sarıldığınız işleriniz size yeni ufuklar açabilir. Yapacağınız fikir alış verişleri sayesinde geleceğinizle ilgili önemli sayılabilecek adımlar atabilirsiniz. Aşk, çocuklar ve yaratıcılık gerektiren çalışmalarla ilgili sizi kısıtlayan koşullardaki açılmalar size ümit verebilir. Akışta kalarak kaderin size getireceklerini değerlendirmelisiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Finansal konularda yaşadığınız iniş ve çıkışlar belirsizlik içeren koşullar getirmekte. Bugün alacağınız tedbirlerle birlikte biraz olsun gideceğiniz yönü belirleyebilirsiniz. Ortak paylaşımlarda duygularınızla harekete etmekten kaçınmalı; realist davranmaya çalışmalısınız. Gayrimenkul, aile içi meseleler veya evinizle alakalı meydana gelecek gelişmeleri yapıcı bir şekilde ele alabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İkili ilişkiler ve ortaklıklarda yeni bir dönemdesiniz. Gerginlik yaratan koşulları gidermek ve sorunları aşmak için akılcı ve planlı düşünmek zorundasınız. Sizi destekleyen koşulların olması gerek kazanç gerek ilişkilerde size yardımcı olmakta. Eğitim, yolculuklar ve imza atacağınız anlaşmalarla ilgili kararlar alırken tedbiri elden bırakmadan kalıcı çözümler üretebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Günlük düzenlerinizi uygulamakta zorlandığınız günlerdesiniz. Yaşadığınız konsantrasyon zorluğunu kendinizi biraz zorlayarak aşabilirsiniz. Sağlığınızla alakalı sizi derinden huzursuz eden şikayetlerinize yanıt bulmak için harekete geçebilirsiniz. Kısıtlı olan maddi koşullarınızı düzeltebilecek iş teklifleri alabilirsiniz. Ataletten kurtularak gerçekçi bir bakış açısıyla değerlendirmenizde fayda var.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Aşk, çocuklar ve yaratıcılık gerektiren uğraşlar sizi bugünlerde meşgul etmekte. Kendi isteklerinizin ön planda tutarak alacağınız kararlar doğrultusunda ilişkilerinizi düzenleyebilir; yeni bir aşamaya ilerletebilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklardan gelecek fırsatlar kendinizi geliştirmenize ve yeni ufuklara açılmanıza olanak sağlayabilir. Akşam saatlerinde keyiflere yönelebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Evdeki düzeninizi bozan durumlar, aile içi meseleler yaşam koşullarınızda belirsizliğe yol açmakta. Bugün harekete geçebilir; sonlandırmalar ve yeni başlangıçlar içinde olabilirsiniz. Gerek iş gerek özel hayatınızda kontrol edemediğiniz konularla ilgili gerçekçi değerlendirmeler yapmanız faydanıza olabilir. Bilinçaltınızı kurcalayan konuları derinlemesine irdeleyebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün alacağınız kararlarda sezgilerinizden faydalanabilir; gerçekleri yadsımadan iç sesinizle hareket edebilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle aranızdaki bağları sağlamlaştırmanıza sebep olacak gelişmeler yaşayabilir; empati kurarak iletişim sağlayabilirsiniz. Eğitim, yolculuklar ve anlaşmalara dair karşınıza çıkan fırsatları lehinize değerlendirmeye bakmalısınız.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Gelir ve giderleriniz arasındaki dengeyi iyi kurmaya bakmalısınız zira içinde bulunduğunuz koşullar belirsizlikler barındırmakta. Kendi değerinizin bilincinde olmak size kazandıracaktır. Yeteneklerinizi geliştirmek ve uygun alanda kullanmak adına başlattığınız hamlelerle ilgili geri bildirimler almanız söz konusu. Çalışma hayatınız veya sağlığınızla ilgili olumlu gelişmelere açıksınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzda ilerleyen Ay; hayallerinize olanak sağlamaya devam ediyor. Fikirlerinizde ısrar etmeniz sizi başarıya taşıyacak, isteklerinizi gerçekleştireceğiniz zemini hazırlayacaktır. Ancak bugün karşınızdaki kişilerle tartışmaya girmemeli; size faydalı olacak önerilere odaklanmalısınız. Girişimlerinizi akşamüstüne kadar başlatmalısınız.