Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 13.01.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Haraketli geçen bir haftadan sonra bugün gelişmeleri değerlendirmenizde fayda var. Yakın çevre, kardeş, kuzen ve komşularla iletişime geçebilir, sosyal medya da zaman harcayabilir, kısa yolculuklarınızı planlayabilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere, seminerlere katılmak isteyebilirsiniz. Fakat bugün başlangıçlardan uzak durmalı, işlerinizi tamamlamalısınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Güne hevesli ve harekete geçmeye hazır enerjilerle başlayabilirsiniz. Ekonomik konularla ilgili girişimlerinizi sonuçlandırmak ve yarım kalan işlerinizi tamamlamak için uygun olabilir. Fakat başlangıç içeren eylemlerden uzak durmalı var olan girişimlere yoğunlaşmalısınız. İşbirliklerinde, ilişkilerde ve ortaklıklarda inatlaşmadan doğan duraklamalar yaşanabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Hâlâ burcunuzda hareket eden Ay; hem ilişkilerde hemde yaşamınızı ilgilendiren konularda ki girişimlerinizi destekler nitelikte. Gerçi başlangıçlar için uygun bir zaman olmasa da üstünde çalışmaya devam ettiğiniz konuları tamamlamanız için fırsatlar bulabilirsiniz. Romantik ilişkilerle ilgili ümit ve cesaretinizi muhafaza ederek adımlar atabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Birkaç gündür süregelen içe kapanıklık ve durgunluk haliniz bugünde devam edebilir. İçten içe sizi huzursuz eden gelişmeleri kontrol edemediğinizden dolayı sinirleriniz gergin olabilir. Finansal krizlerden çıkış için aklınıza gelen fikirleri uygulamaya hemen başlamasanız daha iyi olacak. Önümüzde ki günlerde daha rahat girişimlerde bulunacak fırsatları yakalayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugünü arkadaşlarınızla ve içinde bulunduğunuz sosyal gruplarla iletişim halinde geçirebilir, keyif alacağınız entelektüel faaliyetlerde yer alabilirsiniz. Dernek ve partilerde kendinizi ifade edebilir, geleceğe dair hedef ve beklentilerinizi gerçekleştirmek üzere planlar yapabilirsiniz. Karşınızdakilerin fikirlerine kulak vermemek girişimlerinizi engelleyebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Özellikle sabah saatlerinde iş ve sosyal yaşamınıza odaklanabilir, kariyerinizle ilgili hedeflerinize varmak için planlar yapabilir, yarım kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Her ne kadar heves ve cesaretli olsanız da başlangıçlar yapmak için yarını beklemeli, günü fikir alış verişiyle geçirmeyi tercih etmelisiniz. Toplum içinde kendinizi ifade edebileceğiniz ortamlar gelişebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Günü içinde yeni bir başlangıç barındırmayan işlerle geçirmenizde fayda var. Zihinsel olarak çok aktif olabilir, iletişim trafiğiniz hızlı gelişebilir. Yurtdışı, medya, mahkeme ve yüksek eğitimlerle ilgili fikir alış verişi yapabilir, görüş ve düşüncelerinizi çevrenizdekilerle paylaşabilirsiniz. Hedeflerinize varmak için araştırmalar yapmanızda fayda var.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Kafanızı karıştıran ve zihinsel yorgunluğa yol açan koşullar devam etse de olayları daha sakin ve objektif bir gözle değerlendirebilirsiniz. Finansal krizlerin çözümü için attığınız adımların sonuçlarını almak ya da yarım kalan işlerinizi tamamlamak için uygun bir zaman olabilir. Düşüncelerinizi yakınlarınızla paylaşmak bakış açınızı değiştirebilir ama kararlığınızı muhafaza etmekte zorlanabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Karşıt burcunuzda hareketine devam eden Ay; ilişkilere odaklanmanız gerektiğine işaret edebilir. Bugün yeni girişimlerle ilgili beklentileriniz yerine gelmeyebilir zaten koşulların size bağlı olmaması ve karşınızdakilerin istikrarsızlığı harekete geçmenizi iyice zorlaştıracaktır. Fakat danıştığınız kişilerden alacağınız fikirler gelecek planları yapmanıza yarayabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün sürekli seçimler yapmak zorunda kalabilir fakat sonrasında fikir değiştirebilirsiniz. Yeterli bilgi ve zamana sahip olmadan alacağınız kararları uygulamakta zorlanabilirsiniz. Yeni girişimlerden uzak durarak var olan işlerinizi tamamlamanız ve olayları objektif bir gözle değerlendirerek planlar yapmanız en iyisi olacaktır. İş arkadaşlarınızla iletişiminiz güçlenebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Size keyif veren konularla uğraşmanız ve hobilerinize zaman ayırmanız için uygun bir gün olabilir. Aklınıza takılan konuları araştırabilir, merak duygunuzu giderebileceğiniz faaliyetler içinde olabilirsiniz. Romantik ilişkilerinizi ve çocuklarla ilgili kararlarınızı objektif bir gözle değerlendirmeniz faydanıza olacaktır. Yeni girişimlerden uzak durarak var olan işleri tamamlamaya çalışmalısınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün duygularınız yerine kulak vermek yerine akılcı düşünmeye kendinizi zorlamanız daha iyi olacaktır. Eve ve aileye dair gelişmeleri objektif bir gözle değerlendirmeye çalışarak, yeni girişimlerinizi sonraya ertelemenizde fayda var. Aldığınız kararları uygulamaya geçebilirsiniz fakat yeterli bilgiye ve zamana sahip olduğunuzdan emin olmalısınız.