Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 13.02.2014

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Güne heves ve hareketle başlayabilirsiniz. Aşırı cesaret risk almanızı kolaylaştırarak kendinizi fazla zorlayabilirsiniz. Hayattan keyif almak için içinde tehlike barındıran sporlara yönelebilirsiniz. Aşk hayatınızda yaşanan ani gelişmeler kararlar almanıza neden olabilir fakat akşam saatlerinde girişimlerinizi engelleyen olaylarla karşılaşabilir özellikle finansal konularda baskı hissedebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ev ve aileye dair konularda ani girişimlerde bulunabilir, yaşadığınız yerden taşınmayı ya da yeni bir gayrimenkul edinmeyi düşünebilirsiniz. Aile içinde birden alevlenen tartışmalar olabilir ya da yuvanızda ufak tefek kazalar yaşayabilirsiniz. Herşeye rağmen çok cesur ve aktif olabileceğiniz bir gündesiniz fakat eşiniz, ortağınız ya da işbirliği içinde olduğunuz kişiler sizi engelleyebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Ani gelişen olaylar seyahat planları yapmanıza ya da var olan planlarınızı ertelemenize neden olabilir. Yakın çevrenizle diyalog kurarken dikkatli olmalısınız, ağzından kaçan konuşmalar yüzünden tartışmalara girebilirsiniz. Bir anda aldığınız kararlar veya girişimleriniz çalışma ortamınızın koşulları ve sorumluluklarınızdan dolayı ertelenebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün ekonomik konularla ilgili girişimlerde bulunmak, kazançlarınızı artırmak isteyebilirsiniz. Özellikle lüks tüketim sizin için cazip olabilir, planlamadığınız harcamalar yapabilirsiniz. Sevdikleriniz veya keyifleriniz için yaptığınız harcamalar gelir gider dengesinde bozulmalara yol açabilir, yeteneklerinize fazla güvenerek harekete geçmemelisiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; önümüzde ki birkaç gün kendinizi ifade etmeniz ve girişimlerde bulunmanız için fırsatlar bulmanıza işaret ediyor olabilir. Günün erken saatlerinde aşırı bir özgüven ve cesaretle harekete geçmenize rağmen üstlendiğiniz riskler sıkıntı yaşamanıza neden olabilir. Ailevi sorumluluklar üstünüzde baskı hissetmenize yol açabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün öfkenizi ve tepkilerinizi dışa vurmakta zorlanabilir, içten içe yaşadığınız kızgınlıklarla kendinize zarar verebilir. Burcunuzda açılacak Yeniay’ a kadar girişimlerinizi ertelemenizde fayda var. Birden karşılaştığınız düşmanlıklar sıkıntıya yol açabilir. Akşam saatlerinde yakın çevrenize karşı sorumluluklarınız daha da içinize çekilmenize yol açabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatlerinde geleceğe dair hedeflerinize varmak için girişimlerde bulunmak isteyebilir, cesaretle adımlar atabilirsiniz. Kariyerinizden kazançlarınızı artırmak için görüşmeler yapabilirsiniz. Fakat ekonomik sorumluluklarınız hevesle giriştiğiniz eylemlerin yarıda kalmasına veya engellenmesine yol açabilir. Arkadaşlarınızla çatışma yaşayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş ve sosyal hayatınızda gelişen olaylar ani kararlar almanıza ve hızla harekete geçmenize neden olabilir. Üstlerinizle ya da içinde bulunduğunuz ortamda çatışmalar yaşayabilir, öfkenizi dışa vurabilirsiniz. Yaşamınızı ilgilendiren konularda ve ilişkilerinizde aldığınız sorumluluklar girişimlerde bulunmanızı engelleyerek kendinizi frenlemenize neden olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün görüş ve düşüncelerinizi açıkça ifade etmeye çalışırken, içinde bulunduğunuz gruplarla çatışma yaşayabilir, hayata bakış açınızdan dolayı gizli düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz. Yurtdışı, medya, mahkeme ya da yüksek eğitimle ilgili konularda cesur girişimlerde bulunabilirsiniz. Fakat kadersel gelişmelerin karşınıza çıkaracağı engellerle mücadele etmeniz gerekebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Finansal konularla ilgili girişimlerinizde risk üstlenerek, cesaret gerektiren eylemlerde bulunabilirsiniz. Banka, sigorta, vergi, kredi, nafaka gibi işlemlerinizde birden aldığınız kararlar krizlere yol açabilir. Gelecek hedeflerinizi gerçekleştirmek için üstlendiğiniz sorumluluklar, ortak kaynakların kullanımında bireysel çalışmalar yapmanızı engelleyebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; önümüzde ki günlerde ilişkilerin ve işbirliklerinin önemli olacağına işaret etmekte. Sabah saatlerinde beklenmedik gelişmeler beraberinde sürprizleri ve çatışmaları getirebilir. Ortak eylemler içinde kendinizi bulabilirsiniz. Fakat iş ve sosyal hayatın sorumlulukları üstünüzde baskıya yol açarak, önünüze engeller çıkarabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün çalışma ortamınızda çatışmalar ve öfke patlamaları yaşayabilirsiniz dikkatli olmalısınız. Önünüze aniden gelen projeler ya da cesaretle üstlendiğiniz işler bir yandan çok çalışmanıza yol açarken diğer yandan da sağlığınıza zarar verebilir. Yaptığınız anlaşmalar ve verdiğiniz sözler; zaman ve sorumluluk baskısına neden olarak, eylemlerinizi ertelemenizi gerektirebilir.