Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 13.03.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay’ ın enerjisiyle yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Heves ve ümitle çıktığınız yolda engellerle karşılaşabilir, sonuçlar almakta zorlanabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda sizi baskılayan güçler hırsla davranmanıza yol açabilir. Fiziksel enerjinizin yüksek olması gerilime neden olabilir, spor yaparak bu gerilimi üstünüzden atabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Olayların kontrolünü elinizde tutamayacağınız bir dönem. Kadersel temalar ve gizli ilişkiler yaşamınızı etkileyebilir. Gizliden gizliye sizinle rekabet eden kişiler huzurunuzu kaçırabilir. Ekonomik konularla ilgili karşılaştığınız fırsatları hemen değerlendirmek yerine daha uzun vade de kullanabilirsiniz. Görüş ve düşüncelerinize karşı baskıya varan muhalefetle karşılaşabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün arkadaşlarınızla ani planlar ve organizasyonlar yaparak günü hareketli ve yoğun geçirebilirsiniz. Fakat finansal baskılar gerilime yol açabilir. Önümüzde ki haftadan itibaren daha hedef odaklı ve girişimci olabileceksiniz. Ama yönetici gezegeniniz Merkür düzelene kadar eylemlerinizi zihinsel düzeyde tutmanız ve araştırmalar yapmanızda fayda var.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Aniden karşınıza çıkan fırsatlar ve kulislerden gelen duyumlar sizi harekete geçmeye zorlayabilir fakat karşınızdakilerin muhalefeti gerilime yol açacaktır. Hırsla ve aceleci davranırsanız yanılgıya düşebilirsiniz. Sizinle açıkça rekabet eden kişilerin varlığı gözünüzü korkutmasın. Yeni girişimlerde bulunmadan önce sabırla hareket ederek uzun vadeli planlara yönelmelisiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Görüş ve düşüncelerinizde farkındalık oluşturan olaylar sizi ani girişimlere yöneltebilir. Geleceğe dair hedeflerinizde seçimler yapmak isteyebilir, sosyal gruplar içinde aktif çalışmalar yapabilirsiniz. Fakat beraber çalıştığınız kişilerden tepkiler alabilir, fikirlerinize muhalefetle karşılaşabilirsiniz. Hevesle yapmak istediğiniz girişimlerde engellerle karşılaşabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Finansal konularda ani gelişmeler yaşanabilir ve siz kendinizi bir anda krizler içinde bulabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızdan aldığınız destekle sorunların çözümü daha kolaylaşacaktır. Risk aldığınız konular üstünüzde büyük bir baskıya yol açabilir. Sevdiklerinizle ve çocuklarla ilgili konularda duygusal dönüşüm ve gerginlik yaşayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatlerinde kafanızı karıştıracak kadar ani olaylar gelişebilir. Yakın ilişki de olduğunuz kişilere bağlı yaşanan gelişmeler sizin kararlara uyum sağlamanızı gerektirebilir. Fakat aile ilişkilerinde gerginlik yaşamanıza yol açacak baskılarla karşılaşabilirsiniz. Gayrimenkul ve yatırımlarla ilgili girişimlerinizde sizden güçlü kişilerin engellemeleri moralinizi bozabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün yeni girişimler ve başlangıçlar için uygun değil. Beraber çalıştığınız kişilerle ani kararlar alarak projelere başlamak isteyebilirsiniz ama öğleden sonra Ay’ ın boşlukta olmasından dolayı işleriniz sonuçlanmayabilir. Düşüncelerinizi baskıcı bir dille ifade etmeniz yakınlarınızla aranızda gerilime neden olabilir. Fazla hırslı davranmanız duygusal yaralanmalara yol açabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Güne neşeli ve iyimser enerjilerle başlayabilirsiniz. Hevesle yeni girişimlerde bulunmak isteyebilir, yakın ilişki de olduğunuz kişilerle keyif alacağınız organizasyonlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Fakat ekonomik konularla ilgili sorumluluklar ve baskılar yaşamdan aldığınız mutluluğu engelleyebilir. Sevdiklerinizle aranızda gerilim yaşanabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Heves ve iyimserlikle fırsat olarak gördüğünüz girişimler sonrasında gerilime ve aile içinde çatışmalara yol açabilir. Fazla hırsla hareket etmeniz başkalarının üstünde baskı kurmanıza neden olarak, hareketlerinizi engelleyebilir. Evinizle ve gayrimenkul yatırımlarıyla ilgili düşüncelerinizi hemen eyleme dökmek yerine olaylara daha uzun vadeli bakabilmelisiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sabah saatlerinde aldığınız haberler ani girişimlerde bulunarak, hevesle harekete geçmenize neden olabilir. Kültürel ve sanatsal faaliyetler içinde olabilir, kendinizi yaratıcı bir dille ifade edebilirsiniz. Fakat hemen harekete geçmek yerine önce derinlemesine araştırma yapmakta fayda var. Kontrolünüzde olmayan gelişmeler iletişim trafiğinizde gerilime neden olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ekonomik konularla ilgili ani gelişmeler sizi şaşırtabilir ve hevesle girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Fakat sabah saatlerinde aldığınız kararları öğleden sonra tekrar gözden geçirmeniz daha doğru olacaktır. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız girişimlerinize muhalefet edebilir, gelecek hedefleriniz maddi konulardan dolayı engellenebilir.