Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 13.06.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Kendinizi her zamankinden farklı şekilde ifade etme isteği içindesiniz. Özgüveninizin yüksek oluşu ısrarcı ve cesur olmanıza olanak sağlamakta. Çocuklarla ilişkiler, aşk ve yetenek gerektiren çalışmalar adına olumlu gelişmeler yaşayabilir; yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz. Maddi manevi değerlerinizle ilgili kadersel kararlar alabilir; uygulamak için harekete geçebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Ev, yuva, ailevi konularda huzurunuzu ve güvenliğinizi sağlamak adına yapılacak pek çok şey olabilir. Yeni başlangıçların yanı sıra bazı bitişler veya değişimler yaşayabilirsiniz. İçten içe farkındalık yaratan, sizi daha cesur ve kararlı davranmaya iten durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kardeşler ve yakın çevrenizle olan ilişkileriniz beklenmedik sorunlar veya kopuşlar gündeme gelebilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Düşüncelerinizde kararlısınız; kendi isteklerinizi kabul ettirmek için daha önce denemediğiniz bir tavır ve davranış içindesiniz. Geçmişe dair gizli kalmış bazı konuları ortaya çıkarmaya heveslisiniz. Maddi konularda gelecek güvencenizi sağlamak adına bağlı olduğunuz fikirlerinizde değişiklikler yapabilir; yeni kazanç yöntemleri geliştirebilirsiniz. Dostlarınızla ilişkilere dikkat.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Maddi gelirleriniz ve harcamalarınızla ilgili yeni kararlar arifesindesiniz. Değerlerinizi korumak adına iş ve toplumsal hayatta yaşananlara bağlı kalarak ilerlemek yerine kendi tarzınızı oluşturmak niyetindesiniz. Sağduyulu ve insancıl tavrınız sizi başarıya götürecektir. Aşk hayatınız ve çocuklarları içine alan konularda kadersel gelişmeler düzenlerinizi değiştirebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuzda ilerleyen Ay’ın verdiği olumlu enerjilere açıksınız. Hiç olmadığınız kadar kararlı ve cesursunuz. Hayata bakışınızı değiştirecek ve ufkunuzu açacak gelişmeler sayesinde artık kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Bilinçaltına ittiğiniz duygularınız bilinçaltınızı kurcalarken isteklerinizden taviz vermeden ilerlemek ilişkilerinizi bozabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Şu günlerde planlarınızı istediğiniz gibi uygulamakta zorlanabilirsiniz. Eşin gelirleri, banka ve krediler gibi finansal konularda kontrolünüz dışında gelişmeler fedakarlığın yanı sıra farkındalık getirebilir. Hedeflerinize olan bağlılığınızda bazı yenilenmeler yapabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda riskli durumlarla karşılaşabilir; ilişkilerinizde ani soğumalar yaşanabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bağlı olduğunuz gruplar içinde liderliği ele alacağınız koşullar var. Cesaretli adımlar atarak karşınızda olan kişilerle dialog geliştirebilir; istek ve arzularınızı dile getirebilirsiniz. Maddi manevi değerlerinizi gözden geçirdiğiniz şu günlerde kadersel gelişmelerin olması sizde yeni farkındalıklar yaratabilir. Ailenizle aranızdaki görüş farklılığı duygusal paylaşımlarınızı etkileyebilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş ve sosyal hayatınızda kontrolü ele almak niyetindesiniz. Bunu gerçekleştirebilmek için var gücünüzle çalışmaktan çekinmeyecek; yeniliklere açık olacak; yeni teknikler geliştireceksiniz. İkili ilişkilerinizde kadersel sayılabilecek bir karşılaşma veya bir durum geleceğiniz üzerinde etkili olabilir. Şu günlerde duygularınızdan emin olmadığınız için içsel bazı iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Şu günlerde yaşadıklarınıza bağlı olarak inandığınız fikirlerde bazı değişimler yapabilirsiniz. Bu durum çocuklarınızdan veya yakın ilişkilerinizden kaynaklanan bir duruma bağlı olabilir. Bilinçaltınızın gerisine ittiğiniz duygularınız sizi yeniden düşünmeye itebilir. Maddi konulardaki endişeleriniz sürerken karşınıza çıkan yeni fırsatlara duygusal yaklaşmamalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Duygusal paylaşımlarda kendi isteklerinizi ön planda tutarak davranmaktasınız. Bu durum ilişkilerinizde değişimlere ve dalgalanmalara neden olabilir; kadersel kararlar getirebilir. Ortak gelirler veya eşin kaynaklarıyla ilgili yaşadığınız ufak krizler yeni çözüm arayışı getirebilir. Ev, gayrimenkul, yerleşimle ilgili aniden çıkan gelişmeleri lehinize değerlendirebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay, şu günlerde yaşadıklarınızda kontrolü elinizde tutmakta zorlandığınıza işaret etmekte. Edineceğiniz yeni fikirler veya değiştireceğiniz söylemlerle ilişkilerinizi biraz olsun dengede tutabilirsiniz. İşinizde ve aile hayatınızda kadersel sayılabilecek bir gelişme ortaklıklar üzerinde etkili olacaktır. Zihinsel meşguliyetler ve yorgunluk sağlığınızı bozabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Çalışma hayatında sorumluluklar altındasınız. Sizin için çalışan kişilerin size vereceği hizmetleri ve destekleri olumlu değerlendirebilirseniz kendi değerinizi de arttırabilirsiniz. Salt kendi düşüncelerinize odaklı olmak sizi geliştirmeyebilir. Çocuklarla ilgili ilişkinizde daha şefkatli olmalı; gereksiz tepki vermekten kaçınmalısınız zira var olan sorunları aşamayabilirsiniz.