Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 13.08.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Tutkularınız ön plana çıkabilir; sahip olma duygusuyla hareket edebilirsiniz. Finansal konularda risk almaya meyilli olmanıza rağmen gerçeklerin getirdiği kaygılar sabah saatlerinde etkili olabilir; sizi kimi zaman kısıtlayabilir. Israrcı olduğunuz konularda sözel çatışmalar yaşayabilir; sevdiklerinizle aranızda soğuk rüzgarlar esebilir. Günün diğer bölümünde ise olumlu gelişmeler var.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Karşıt burcunuzda ki Ay, gün boyunca koşulları sizden çok başkalarının belirleyeceğine işaret etmekte. Eşiniz, ortağınız veya işbirliği içinde olduğunuz kişilerin tutkuları ve ısrarcı tavırlarıyla hareket ediyor oluşu ilişkileriniz üzerinde olumsuzluk yaratabilir.  Ancak akşamüstü saatlerinden itibaren aranızdaki bağları güçlendirebilir; daha rahat iletişim kurabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İşinizin mali yönüyle ilgili önemli kararlar almaya meyillisiniz. Sizi kısıtlayan koşulları aşmak için finansal konularda başkalarının kazançlarından faydalanabilirsiniz. Kendi fikir ve düşüncelerinizde ısrarcı olmanız iletişimde, anlaşmalarda bazı sorunlara neden olabilir. İlerleyen saatlerde ise kazançlı çıkacağınız koşullara kavuşacak; gelirlerinizi arttıracağınız ortamı yaratacaksınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün duygularınız ve tutkularınızın etkisi altındasınız. Sizi kısıtlayan koşullara rağmen taleplerinizi yerine getirilmesi için oldukça ısrarcı olabilirsiniz. Başkalarının size önerdiği fikirler ve görüşleri göz ardı etmemelisiniz. Aşk, çocuklar ve maddi konularda karşınıza çıkan engelleri aşmak için çaba gösterebilirsiniz. Akşamüstü saatlerinde ipleri ele almış olmanın keyfini yaşayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Ev, aile ve gayrimenkullerle ilgili konularda bazı bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Geçmişten gelen veya şimdide olan rahatsız edici maddi manevi sorunlarınıza bir çözüm bulmak niyetindesiniz. Kendi fikir ve düşünceleriniz doğrultusunda hareket etme isteğiniz çevrenizle çatışmaya neden olabilir. Ancak ilerleyen saatlerde içsel olarak kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün düşüncelerinizi somuta çevirmek adına olumlu koşullar içindesiniz. Üzerinde çalıştığınız projelerin alt yapısını kurulayabilir; derin araştırmalarda bulunabilirsiz. Bir yandan sizi kısıtlayan korkularınızla da baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde çabalarınızın sonucunu alabilir; hedeflerinizi geçekleştirecek olmanın hazzını yaşayabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Gelirlerinizle ilgili daha gerçekçi davranmanız gereken bir gün geçirebilirsiniz. Maddi konularda sizi kısıtlayan koşullar için kaygılarınızı bir kenara bırakarak yeni çözümler üretebilirsiniz. Gruplar ve arkadaşlarla aranızda fikirlerinizde ısrarcı olmanın getirdiği bazı sürtüşmeler yaşanabilir. İlerleyen saatlerde ise iş ve sosyal hayatınız açısından olumluluk yaratacak gelişmelere açıksınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burcunuzda ilerleyen Ay sizi daha yaptırımcı ve risk alır bir tavırla hareket etmenize neden olmakta. Sabah saatlerinde sorumlulukların getirdiği yükler altında olabilir; işbirliği olduğunuz alanlarda ipleri elinize almaya ısrarcı olabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızla ilgili anlaşmalar, yolculuklar ve eğitimle alakalı projelerde bazı fikir çatışmaları yaşanabilir. İlerleyen saatlerde olumlu haberler ve pozitif gelişmeler var.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Maddi konular veya duygusal alanda yaşadığınız kaygılar zihninizi kurcalamakta. Koşulları yönetememenin getirdiği baskılar altındasınız. Bilinçaltınızı kurcalayan sorunlarınızla başetmeye çalışıyorsunuz. Kendi görüşlerinizde ısrarcı oluşunuz çözümsüzlüğe neden olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde finansal konularda olumlu gelişmeler içine girebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Gruplar içinde oldukça yetkinsiniz. Hedef ve projelerinizi gerçekleştirmek adına pek çok şey yapabilirsiniz. Sabah saatlerinde sorumluluklar ve aldığınız yükler sizi yorsa dahi üstesinden gelmek için çaba dayanıklılık ve azim göstereceksiniz. Kendi görüşlerinizde ısrarcı olmanın yanı sıra başkalarının size önerdiği fikirleri de göz önünde bulundurmalısınız. Günün diğer bölümü daha rahat geçebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

İş hayatınızda atlamanız gereken bir set var sanki. Sorumluluklarınızın bilincinde ve sabırla davrandığınız taktirde ancak başarılı olabilirsiniz. Eşiniz, ortağınız ve işbirliği içinde olduğunuz kişilerin de görüşlerine değer vermeli; çatışmalardan kaçınmalısınız. Günün diğer bölümünde maddi konular ve yanınızda çalışanlarla ilgili gelişmeler sizi meşgul edebilir. Koşullar lehinize dönebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili sizi hem geliştirecek hem de yoracak koşullar içindesiniz. Ufkunuzu açacak ortamlarda yer alabilir; otorite konumundaki kişilerle dialoglara girebilirsiniz. Ancak ısrarcığın ve sabit fikirliliğin getirdiği olumsuzluklara da açıksınız. Fikir çatışmalarından uzak durmaya çalışın. Günün ilerleyen bölümünde hayatın keyiflerine yönelebilir; fırsatları olumlu değerlendirbilirsiniz.