Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 13.08.2014

Koç                     21 Mart - 20 Ni­san

Günü rehavet içinde kararsızlıklarla geçirebilirsiniz. Başladığınız işlerden beklediğiniz sonuçları alamamış olabilir bundan dolayı vazgeçişler yaşayabilirsiniz. Fakat akşam saatlerinde burcunuza geçen Ay ile birlikte dinamik ve enerjik olabilirsiniz. Cesaretle hareket edecek olmanız başlangıçlar yapmanıza ve rekabete girmekten       kaçınmayacağınıza işaret etmekte.

Boğa           21 Nisan - 21 Mayıs

Arkadaşlarınızla beraber zaman         geçirebilirsiniz fakat girişimlerinizden bir sonuç alamayabilirsiniz.   Yine de hedeflerinize varmak için       attığınız adımların sonuçlarını alabilirsiniz. Akşam saatlerinde içinizde dinamik bir enerji hissetseniz bile; siz geri planda kalmayı tercih edebilirsiniz. Evde sevdiklerinizle beraber olmaktan keyif alabilirsiniz.

İkizler        22 Mayıs - 21 Haziran

Başladığınız işleri bitirmek ve sonuçları almak için uygun bir gün olabilir. İş ve sosyal hayatınızda ki hedeflere varmak için aldığınız kararlardan vazgeçebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde arkadaş ve sosyal gruplar içinde liderlik yapabilir; cesaretle öne atılabilirsiniz. Özgüvenle yaptığınız konuşmalar geleceğe dair sizi bağlayan sözler vermenize sebep olabilir.

Yengeç     22 Haziran - 23 Temmuz

Görüş ve inançlarınız doğrultusunda yaşamınızı devam ettirirken beklentilerinizin gerçekleşmemesi kafanızın karışmasına yol açabilir. Dün yaşanan gelişmeleri iyi değerlendirerek yolunuza devam edebilirsiniz.  Akşama doğru iş ve sosyal hayatınız hareketleniyor ancak bir yandan da rekabete açık bir duruma geliyorsunuz. Ekonomik konularda fırsatlar var.

Aslan        24 Temmuz - 23 Ağustos

Gün içinde kafa karışıklığı ve belirsizlik devam etse de, girişimlerin sonuçlarını almak ve işlerinizi tamamlamak için uygun olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde enerjinize ve neşenize kavuşabilir, kendinizi ifade edeceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.  Yurtdışı, eğitim, medya ile ilgili işleriniz adına hevesle adım atacağınız             yeni girişimler gündeme gelebilir.

Başak            24 Ağustos - 23 Eylül

Gününüzü planlamakta zorlanabilirsiniz. Ortak hareket etmeniz gereken alanlarda karşınızdakilerin belirsiz tavırları harekete geçmenizi engelleyebilir fakat akşam saatlerinde daha bireysel davranabileceksiniz. Ortak olduğunuz gelirler, kira, vergi, sigorta gibi finansal konular gündeminizde. İçinde bulunduğunuz krizleri çözecek cesarete ve özgüvene sahip olacaksınız.

Terazi            24 Eylül - 22 Ekim

Çalışmaları tamamlamak ve başladığınız işlerden sonuç almak için uygun bir gün olabilir. Sağlığınıza dikkat ederek, tedavi sürecine devam edebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde karşıt burcunuzda ilerlemeye başlayan Ay; ikili ilişkiler, ortaklıklar ve işbirliklerinin gündeminizde önem kazanacağına işaret etmekte. Arkadaşlarınızla keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz.

Akrep             23 Ekim - 22 Kasım

Romantik ilişkilerinizde dün yaşanan hareketliliğin bugün değerlendirmesini yapabilirsiniz. Gerçi olayların beklediğiniz hızda ilerlememesi belirsizlik yaratsa bile; günün ilerleyen saatlerinde hızlı ve dinamik koşullar oluşuyor. Çalışma ortamınızda bireysel kararlar alarak ve riskler üstlenebilirsiniz. Sosyal hayatınızdan gelişen ilişkiler fırsatlar getirebilir.

Yay                  23 Kasım - 22 Aralık

Sabah saatlerinde hayatınızda sonuçlandırmanız gereken konuları tamamlayabilir,  önümüzde ki günlere hazırlanabilirsiniz. Akşama doğru risk almaya açık; dinamik ve aceleci tavırlar sergileyebilirsiniz. Hayatınıza renk, hareket getiren ilişkiler kurabilir; neşeli organizasyonlarda bulunabilir, keyiflere düşkünlük gösterebilirsiniz.

Oğlak              23 Aralık - 20 Ocak

Sezgilerinize güvenerek olayları yeniden değerlendirmeye alabilirsiniz. Kafanızın karışması gelişmeleri kontrol edememenize yol açsa da akşam saatlerinde durumu toparlayabilirsiniz. Ev, aile ve kariyere dair bitiş ve başlangıçlar yaşayabilirsiniz ama atacağınız adımlarda aceleci olmamalısınız. Finansal konularda liderlik yapmanız istenebilir.

Kova              21 Ocak - 19 Şubat

Ekonomik konularla ilgili atılan adımların sonuçlarını alabilir, birikimlerinizi nasıl değerlendireceğinizi araştırabilirsiniz. Fakat henüz karar aşamasına gelmeniz zor olabilir. Günün ilerleyen saatlerinde zihinsel olarak aktif olmanız işlerin sizin liderliğinizde ilerleyeceğine işaret etmekte. Düşüncelerinizle içinde bulunduğunuz koşulları yönetebilir; cesaretle girişimler yapabilirsiniz.

Balık                 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzda hareket etmekte olan Ay; yaşamınızı yeniden düzenlemenizle ilgili fırsatlarla karşılaşacağınıza işaret etmekte. Fakat başlangıçlarda bulunmak için akşam saatlerini beklemelisiniz. Kazançlarınızla ilgi karşınıza çıkan fırsatları kaçırmadan değerlendirmek için düşünmeden atağa geçme riskiniz var. Size gelen öneri ve teklifleri etraflıca incelemeden harekete geçmeyin.