Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 13.09.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Sabah saatlerinde işleri ağırdan alabilir, eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Öğleden sonra ise sıkı bir disiplin içine girebilir, iş ve sosyal hayatınızla ilgili girişimlerde bulunabilir, hırsla harekete geçebilirsiniz. Hem sezgilerinizin gücünden hem de çevreden gelen destekle başarılı olabilirsiniz. Derin paylaşımlarda bulunarak hayal gücünüzü kullanabileceğiniz bir gündesiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün yurtdışı, mahkeme, yüksek eğitimle ilgili konularda sorumluluklar almanızı gerektiren olaylar yaşayabilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilere kulak vermeniz, işbirliklerinden fayda görmenizi sağlayabilir. Geleceğe dair hayallerinizi gerçekleştirmek için bakış açınızı değiştirmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz. Akşam saatlerinde yanlış ifadeler kullanabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Birkaç gündür ilişkilerde yaşanan hareketlilikten sonra finansal konularda sorumluluk almanızın zamanı gelmiş olabilir. İş ortamınızdan gelişen ilişkiler size farklı yatırım olanakları getirebilir, kariyer hayallerinize varmanızı sağlayan işbirlikleri geliştirebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde keyifleriniz için yaptığınız harcamalar krize yol açabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Sabah saatlerini gündelik işlerinizi tamamlayarak, eksikliklerinizi gidererek geçirebilirsiniz. Öğleden sonra karşıt burcunuza geçen Ay; ilişkilerin gündeme geleceğine işaret etmekte. Sevdiklerinizin de desteğini alarak sorumluluklarınızı karşınızdakilerle paylaşabilirsiniz. Aşk ilişkilerinde duyarlı ve hassas olabilirsiniz ama duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Keyifli ve neşeli geçen birkaç günün rehaveti sabah saatlerinde de etkisini sürdürmekte fakat öğleden sonra şartlar değişebilir ve disipline olmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle uzun vadeli planlar içinde olabilir, çalışma ortamınızda sorumluluklar üstlenebilirsiniz. İş anlaşmalarında ertelemeler yaşanabilir, eksiklikler olabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Bugün çocuklarınız ya da sevdikleriniz için sorumluluk alabilir, kendinizi ağır yüklerin altına sokabilirsiniz. Kardeş, komşu, kuzenle ilişkilerinizden fayda görebilir, işbirliklerine girebilirsiniz. Keyif aldığınız konuların işiniz haline dönüştüğünü fark edebilir, harcamalarınızdan dolayı huzursuz olabilirsiniz. Eşinizin ya da ortağınızın desteğini hissedebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İletişim halinde olabilir, vaktinizi biraz da boşa harcayabilirsiniz. Fakat öğleden sonra eve ve aileye dair sorumluluklar ağır basabilir, ev işleri, taşınma ya da gayrimenkul alım satımı gibi konularla uğraşabilirsiniz. Ebeveynlerinize zaman ayırarak onlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Fakat duygularınızı ifade ederken çatışmalar yaşayabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün yaşanacak iletişim trafiğinin konusu ilişkiler olabilir. Sevdiklerinizle diyalog kurarak uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Fakat akşam saatlerinde alacağınız haberler gerilim yaşanmasına yol açabilir. Yaşamınıza dair girişimlerde bulunmak için verdiğiniz sözlerin sorumluluğunu üstlenmeniz gerekebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Son günlerde kendinizi enerjik ve hareketli hissetmiş olabilirsiniz ama öğleden sonra enerjiniz düşebilir, kendinizi ağır yükler altında bulabilirsiniz. Ekonomik konularla ilgili girişimlerde bulunmak isteyebilir, aileden ve ilişkilerden destek görebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanabilmeniz için gereken fırsatları bulabilirsiniz ama hedeflerinize varmanız için önünüzde engeller var.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Öğleden sonra burcunuza geçen Ay; birkaç gündür süren rehaveti üstünüzden atacağınıza işaret etmekte. İçinde bulunduğunuz sosyal grupların veya arkadaşların desteğiyle geleceğe dair hedeflerinize varmak için girişimlerde bulunabilir, hayallerinizi gerçekleştirmek için plan ve projeler yapabilirsiniz. Toplum içinde verdiğiniz sözler kişiliğinizi yansıtmayabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün kendi içinize kapanmak ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra enerjiniz düşebilir, kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Fakat kendi içinizde planlar yapmaya ve geleceğe hazırlanmaya devam edeceksiniz. Ekonomik konularla ilgili hayallerinize varmak için iş ve sosyal hayatınızdan destekler alabilirsiniz. Duygularınızı ifade etmekte zorlanacağınız bir gündesiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Geleceğe dair hedef ve ideallerinizi gerçekleştirmek için ilişkilerden destek alabilir, aynı görüşü paylaştığınız kişilerden faydalanabilirsiniz. Gruplar ve dernekler içinde sorumluluk üstlenebilir, arkadaşlarınızla birlikte projeler geliştirebilirsiniz. Kazançlarınızın artması için daha disiplinli davranmanız gerekebilir, harcamalarınızı kontrol altına alabilmelisiniz.