Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 13.11.2012

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Ay akrep burcunda

Gece geç saatlerde gerçekleşecek olan Güneş tutulmasının etkileri altına başlıyorsunuz. Yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir zaman dilimi olmamakla birlikte ön hazırlıklar için elverişli bir süreçtesiniz. Finansal konular, borç, alacak, vergi gibi ödemelerle alakalı gelişmeler gündeme gelebilir. Derin ve tutkulu hislerle yaklaştığınız veya idealize ettiğiniz ilişkilerinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Karşıt burcunuzda geç saatlerde olacak Güneş tutulması tüm güne damgasını vurabilir. Koşulları karşı tarafın belirleyecek olmasından dolayı yakın beraberlikler ve ortaklıklarınızı ilgilendiren konularda yeni kararlar almak için beklemelisiniz. Finansal konularda bazı yanılgılar ve aldanmalara açıksınız. Bugün size verilen sözlerin yerine getirilmemesi hayal kırıklığı yaratabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Geç saatlerde oluşacak olan Güneş tutulmasının ayak seslerini gün içinde hissedebilirsiniz. Çalışma hayatınızda veya günlük uğraşlarda bazı pürüzlerle karşılaşabilir; işlerinizi istediğiniz düzende ilerletemeyebilirsiniz. Yeni kararlar almak, sağlığınızı ilgilendiren konularda yeni girişimlerde bulunmak için birkaç gün beklemeli; gözlem yapmalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bu gece gerçekleşecek Güneş tutulması öncesinde çocuklar, sevdiğiniz kişi ile olan ilişkinize odaklanabilir; yaratıcılık gerektiren yeteneğinize yoğunlaşabilirsiniz. Duygularınıza anlam vermekte zorlanacağınız için yeni karar ve girişimlerden gün boyunca uzak durmalısınız. İş hayatında, anlaşma ve eğitsel konularda bazı belirsizlikler yaşanabilir. Verdiğiniz sözleri yerine getirmeye çalışmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Akrep burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması ev, aile ve kariyer hayatınız üzerinde etkili olacak; size yeni kararlar getirecek. Ancak girişimde bulunmak için bir sonraki günü beklemelisiniz zira bugün zamanlama hatası yapabilir; görüşlerinizde yanılabilirsiniz. Gelirlerinizi yeniden düzenlemek için ön çalışma yapabilirsiniz. Aile büyükleri ile süregelen ilişkilerinizde değişim yaşayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Güneş tutulması geç saatlerde yaşanacak olmasına rağmen gün boyunca etkisini hissedebilirsiniz. Uzun bir süredir üzerinde yoğunlaştığınız eğitim, seminer ve anlaşmalarla ilgili son çalışmaları yapabilirsiniz ancak istediğiniz gibi ilerlemekte zorlanabilirsiniz. Girişimlerinizi bir sonraki güne bırakmalı; eksikleri tamamlamaya yönelmelisiniz. Kardeş ve yakın çevreyle ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bu gece yaşanacak Güneş tutulması finansal alanda size yeni imkanlar veya engeller getirebilir. Gün içinde kazançlarınızı dengelemekte zorlanabilirsiniz; alacaklarınızı belki tahsil etmeniz kolay olmayabilir. Ancak tutulmanın getireceği yeni enerjiler size motivasyon kaynağı olabilir; geleceğinizi güven altına almak için planlar yapabilir; yeni kaynaklar yaratmak için harekete geçebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Burcunuzda oluşacak bir Güneş tutulması kendinizi ve ilişkilerinizi sorgulamanıza neden olabilir. Tutulma gece geç saatlerde gerçekleşecek olmasına rağmen gün boyunca etkisi üzerinizde hissedebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek ve yeni girişimlerde bulunmadan önce düşüncelerinizi ve kararlarınız iyice gözden geçirmek için bu saatleri lehinize kullanabilirsiniz. Maddi konularda yanılgılara açıksınız.

 

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bu gece oluşacak Güneş tutulmasının etkisiyle ruhunuzun derinlerine inebilir; bilinçaltınızdaki olaylarla ve korkularınızla yüzleşebilirsiniz. Gün içindeki yaşadıklarınız kontrolünüz dışında gelişebilir; size içsel bir gerginlik verebilir. Söylemlerinize dikkat etmeli; geçekleştiremeyeceğiniz vaadlerde bulunmamalısınız. Aileniz için bazı fedakarlıklar yapmanız gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugün üzerinde çalıştığınız proje veya amaçladığınız hedeflerle ilgili ilerleme kaydetmeniz güç olabilir. Söylemekte çekindiğiniz düşünceleriniz veya hayal ettiklerinizi gerçekleştirmek için önünüze engeller çıkabilir. Ancak gece oluşacak Güneş tutulmasının ardından daha kararlı ve isteklerinizin peşinden daha tutkuyla gidebilirsiniz. Yer aldığınız gruplar içinde liderlik edecek pozisyona yükselebilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kariyer konularınızda ve sosyal hayatınızda değişme neden olacak, yeni kararlar getirecek Güneş tutulması yaşayacaksınız. Gün içinde çabalarınızdan istediğiniz verim almakta zorlanmanıza rağmen gece geç saatlerden itibaren mücadele gücünüzde artış olabilir. Hedeflerinize tutku ve azimle bağlanabilir; yeni yönünüzü belirleyebilirsiniz. Finansal konularda sizi yanıltacak bilgiler gelebilir. Dikkat.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Güneş tutulması gece geç saatlerde yaşanacak olmasına rağmen gün boyunca üzerinizde etkisini hissedebilirsiniz. Yurtdışı, yabancılar ve eğitimle ilgili işlerinizde yavaşlama ve engellerle karşılaşmanıza rağmen ilerleyen saatlerde durumun değiştiğine şahit olabilirsiniz. Görüş ve inançlarınızı dönüştürecek, ufkunuzu açacak olaylar yaşayabilir veya yetkin kişilerle tanışabilirsiniz.