Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 14.01.2014

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Eve, aileye konular ait konular gün boyunca sizi meşgul edecektir. Duygusal ve manevi paylaşımlar sevdiklerinizle aranızdaki bağları güçlendirecektir. Fedakarlıkta bulunmanızı gerektiren olaylarla karşılaşabilir gereken özveriyi gösterebilirsiniz. Bilinçaltınızı kurcalayan durumlarla ilgili bazı yeni gelişmeler de olabilir. Daha hızlı saatler geçirebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Gruplar, arkadaşlar içinde korunup desteklendiğiniz bir gün olabilir. Sevdiklerinizle karşılıklı birbirinize anlayışlı davranabilir; duygusal paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerle olan iletişiminizin artması sizi ruhen tatmin edecektir. İş hayatınıza önemli olacak bir eğitim, seyahat programı gündeme gelebilir.

İkizler 22 May›s - 21 Haziran

Bugün finansal konular gündeminizde önemli yet tutacak. Aile kaynaklarınızdan yararlanabileceğiniz gibi yeni bir gayrimenkul almak için de harekete geçebilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda sizi hayale sürükleyen durumlara karşı temkinli olmalısınız. Değerlerinizi gözden geçirerek duygusal paylaşımlarda yeni bir yol izleme kararı alabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Burcunuzda ilerleyen Ay; sizi her zamankinden daha fazla hassas ve endişeli kılabilir. Kendi isteklerinizi daha rahat ifade edecek olmanız size avantajlar sağlayabilir. Zihninizi bulandıran durumların olması sizi duygusal davranmaya itebilir. Akşam saatlerinde tek başına karar almanızı gereken koşullar bazı tereddütler yaşamanıza neden olabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bilinçaltınızı kurcalayan durumlarla baş etmeniz gerekecek. Ev, aile ve duygusal paylaşımlarla ilgili gelişmeler içten içe kaygı ve endişeye neden olmakta. Kendi istekleriniz doğrultusunda davranmaktan daha fazla başkalarını daha fazla önemseyebilir; fedakarlıklarda bulunabilirsiniz. Maddi konularda yaşanan kayıpları için yeni yollar arayabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Arkadaşlıklar, grup çalışmaları zamanınızı alacaktır. Duygusal paylaşımların arttığı şu günlerde sevdiklerinizle aranızdaki bağlarınızın güçlenecek olması karşılıklı anlayış ve fedakarlıklarlar getirecektir. Eve ait konularda hassas olabilir; yeni gayrimenkul edinmenin hayallerini kurabilirsiniz. Ayrıca eşinizin, ortağınızın size bağımlı halleri bazı kaygılara neden olabilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İş ve sosyal hayatınızda sanki yeni bir dönem başlıyor. Kendinizi ifade etmek, çalışmalarınızı ortaya çıkarmak ve kariyeriniz adına ilerlemek önemli olacaktır. Ev, aile veya gayrimenkule bir süredir gündemde olan bir durumla ilgili bir yol ayrımına gelebiliriniz. Gün içinde yapacağınız planları uygulamakta zorlanabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Gelecekle ilgili düşünceler içindesiniz; ileriki yaşantınızı nasıl şekillendireceğiniz hakkında bazı fikirler geliştirebilirsiniz. Aileniz, işiniz odak noktanız olabilir. Onlar için bazı fedakarlıklar yapmanızı gerekebilir. Yurtdışı, eğitim ve yerleşimle alakalı yeni gelişmeler yaşanabilir. Kaygılardan uzak durarak hareket etmeniz yerinde olabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Finansal konular zihninizi meşgul etmekte. Aile kaynakları, ortak yatırımlar ve gelirlerle ilgili sizi içten içe huzursuz eden durumların var olması endişelere neden olmakta. Ancak olumlu haberler alacağınız gelişmeler yaşanabilir. Duygusal paylaşımlarda ise empati kurarak sorunlarınızın üstesinden gelebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; kontrolün size ait olmadığının habercisi gibi. İkili ilişkiler ve ortaklıklardan yana birçok gelişmeye açıksınız. Ailevi konular, ev veya sevdiklerinizi ilgilendiren durumlardan dolayı aklınız karışık olabilir; karar almakta günün ilk bölümünde zorlanabilirsiniz. Karşınıza çıkacak yeni koşullar hareket etmenizi sağlayacaktır.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün sağlığınıza dikkat etmeli; hem bedenen hem ruhen sizi zorlayacak işlerden kendinizi korumalısınız. Çalışma hayatınızda iş yükünüzün fazla olması, para konularındaki belirsizlikler kaygı ve endişeye neden olabilir. Hayale kapılmadan ve gerçekleri göz ardı etmeden hareket etmelisiniz. Ffarkındalığınızı arttıracağınız gelişmeler var.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hayatın keyiflerine yöneliyor; aşkı sevgiyi daha yoğun yaşamak istiyorsunuz. Yaratıcılığınızın artması yeteneklerinizi daha rahat ifade edebileceğiniz koşulları getirecektir. Çocuklarınızla ilgili durumlar sizi bazı fedakarlıklar yapmaya yöneltebilir. Gelişmelerin ciddiyeti karşısında hangi yolu izlemeniz gerektiği konusunda kararsız kalabilirsiniz.