Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 14.02.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Koç burcunda ilerleyen Ay’ın sizi girişimci ve cesaretli kılan etkileri altındasınız. Günü arkadaşlarınızla, bağlı olduğunuz grup ve dernek çalışmalarında faal olarak geçirebilirsiniz. Amaçlarınız için çaba harcarken liderlik özelliğinizi, öne çıkaran gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde şansınız açık; geleceğe yönelik istek ve arzularınızı rahat ifade edebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün kendinizi geri planda tutmak isteyebilir; çoşkulu duygular hissetmenize rağmen sevdiğiniz kişiden saklayabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızdaki olumlu gelişmelere açıksınız; hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Grup ve derneklerin desteğini alarak gelecekte yapacaklarınız üzerine odaklanabilirsiniz. Ancak uygulamaya geçmek için birkaç güne daha ihtiyacınız olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İdeallerinize sıkı sıkı sarılarak ilerlemektesiniz. Amacınız ulaşmak için gereken enerji ve cesarete sahipsiniz. Kendi bakış açınızla göremediğiniz yönleri başkalarına danışarak öğrenebilir; yeni metodlar geliştirebilirsiniz. Grup ve dernekler içinde aktif katılımın yanı sıra liderlik özelliğinizle önde olabilirsiniz. Aşk ve sevgide daha duygusal davranmaya çalışmalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün iş ve sosyal hayatınız oldukça hareketli geçebilir. Daha önceleri cesaret edemediğiniz girişimlerde bulunabilir; amaçlarınız doğrultusunda emin adımlarla ilerleyebilirsiniz. Duygusal yaşantınızda beklenmedik durumlar karşısında ani tepkiler vermekten kaçınmalısınız. Gelecek kaygısı yaratan maddi konularda sizi umutlandıracak olumlu gelişmelere açıksınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün aşk ve sevgiden yana oldukça şanslısınız. İstek ve arzularınızı yerine getirmek için cesur ve girişimci tavırlar gösterebilir; ilişkinizi bir adım ileriye taşıyacak girişimlerde bulunabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili gelişmeler olumlu olarak ilerleyebilir; eşinizden dostunuzdan destek görebilirsiniz. Hayata bakışınızı yenileyen kişilerle tanışabilir; gruplar içine girebilirsiniz .

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

İkili ilişkilerin duygusal yönü bugün sizi zorlayabilir. Beraberliğinizin ilerlemesi ve aranızdaki sorunları çözmek için alışık olmadığınız halde ilk adımı belki sizin atmanız gerekebilir. Finansal konularda ve iş hayatındaki hedefleriniz için risk alacağınız girişimleri cesaretle yapabilirsiniz.  Yeni bir kredi başvurunda bulunabilir; borç ve alacaklarınız için yeni planlar içinde olabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İkili ilişkiler ve ortaklıklar gündeminizdeki yerini korumakta. Karşınızdaki kişilerin cesur ve girişimci tavırları sizi de harekete geçirebilir; geleceğe daha umutla bakabilirsiniz. Hedefleriniz için grup ve arkadaşların desteğini yanınızda hissedebilirsiniz. Maddi konularda sizi kısıtlayan koşulların üstesinden gelmenize olanak sağlayacakiçin yeni plan ve projeleri hayata geçirebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş hayatında sizi yoran gelişmeler olmasına rağmen canla başla çalışmaktan şikayetçi değilsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için girişimci ve cesur tavırlarınızla dikkatleri çekebilir; koşulları kendi lehinize çevirmek için bazen zorlayıcı olabilirsiniz. Aşka hayatınızda yolunda gitmeyen ve sorun yaratan konuların üstesinden gelebilecek gücü bugün bulabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Aşk hayatınızda bugün yeni gelişmelere açıksınız. Cesaretle hareket etmekten geri durmayabilir; istekleriniz peşinden koşabilirsiniz. Ancak sabırsız davranışların yanı sıra mantığınızı da göz ardı etmeyebilirsiniz. Bugün katılacağınız organizasyonlar size keyif vermenin yanı sıra geliştirici olabilir; gelecekle ilgili hedeflerinizi gerçekleştirmenize olanak sağlayacak ortamları yaratabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Ev, yerleşim ve ailevi konularda yeni başlangıçlar içindesiniz. Cesaret göstermeniz gereken konularda risk almaktan çekinmeyebilirsiniz. Ruhunuzun derinliklerinde sakladığınız duygularınızı ortaya çıkarabilir; sevdiklerinize ifade etmekten çekinmeyebilirsiniz. Maddi konularda sizi memnun edecek gelişmelerin olması kendinizi bir süre için güvende hissetmenize neden olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Kendinizi ifade etmek; fikir düşüncelerinizi çevrenize kabul ettirmek için mücadele içindesiniz. Yaratıcı yönünüzü ve yeteneklerinizi kullanarak aşk ve sevgiye dayalı beraberliğinizi farklı bir yöne taşıyabilirsiniz. Yeni eğitimler, yolculuklar kendinizi geliştirmenize olanak sağlamakla birlikte size yeni arkadaşlıklar ve aktif çalışmalar içinde olacağınız gruplar getirebilir. 

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün yeteneklerinizi kullanarak pek çok şey başarabilirsiniz. Maddi konularda risk alacağınız koşulları cesaretle karşılayabilir; fazla düşünmeden yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Aşk ve sevgide de bu tutumunuzu sürdürebilir; hedef odaklı davranabilirsiniz. İdealleriniz uğruna kendinizi yenilemekten kaçınmayabilir; yaratıcılığınızı kullanmaktan çekinmeyebilirsiniz.