Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 14.02.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün eğlenmeye, dinlenmeye ve hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Çocuklarınızla vakit geçirmekten keyif alabilir birlikte programlar yapabilirsiniz. Aşk hayatınızı hareketlendirecek gelişmeler yaşayabilir; sevdiğiniz kişiye belki hiç çekinmeden duygu ve düşüncelerinizi açıklayabilirsiniz. Henüz içinde bulunduğumuz koşulların belirsizliği net cevaplar alınmasını engelleyebilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Evde, ailede bazı bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. Dekorasyon, tadilat işlerine girişebilir veya babanıza ait bir gayrimenkulle ilgili nihai kararı alabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınıza dair geçen ay sizi meşgul eden konular yeniden gündeminizde yer bulabilir. Kaçırdığınız anlaşmaları, ertelediğiniz yolculukları ve eğitimleri yeniden değerlendirme fırsatı bulabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan ilişkileriniz artıyor. Alacağınız öneriler veya size gösterilen koruyucu tavırlar geleceğinizi etkileyebilir; yeni görüşler edinmenize olanak sağlayabilir. Ayrıca yurtdışı, eğitim veya hukuki konularda kaybettiğinizi düşündüğünüz fırsatları geri kazanabileceğiniz bir süreç var. Mantıklı düşünerek ve akılcı hareket ederek bu şansı değerlendirebilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Finansal konular önümüzdeki birkaç gün sizi meşgul edecek. İşten veya sosyal çevrenizden gelebilecek beklenmedik gelişmeler kazançlarınız üzerinde etkili olabilir. Hayale kapılmadan değerlendirmeye bakın. Ayrıca ortak olduğunuz gelirler, eşin parası, borç ve alacaklarla alakalı sürüncemede kalmış durumları yeniden değerlendireceğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Burcunuzda ilerleyen Ay; kendinizi rahat ifade etmenize ve isteklerinizin peşinden girmenize olanak sağlıyor. Bugün fikirlerinizin değişmesine ve hayata bakışınız üzerinde etkisi olacak bazı gelişmeler yaşanabilir. Kendi düşünceleriniz çerçevesinde hareket etmenize rağmen karşınızdaki kişileri de dinlemeniz gerektiğine kanaat getirebilirsiniz. İkili ilişlerde işbirliğine yakın durmalısınız.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Finansal konulardan kaynaklanan gelişmeler bazı fedakarlıklar yapmanızı gerektirebilir. Kendi içinize çekilerek geleceğiniz hakkında planlar kurabilir; temkinli ilerlemenin yollarını arayabilirsiniz. Ayrıca iş hayatında ertelenmiş grup çalışmaları yeniden gündeminize gelebilir;  teknolojik açıdan geride kaldığınızı düşündüğünüz alanlara eğilebilirsiniz. 

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Sosyal hayatınızı canlı kılacak gelişmeler içindesiniz. Gruplar, arkadaşlar ufkunuzun gelişmesine ve geleceğinizle ilgili bazı farkındalıklar kazanmanıza yardımcı olacaklardır. Eşinizden, ortağınızdan veya işbirliği içinde olduğunuz kişilerden gelecek beklenmedik davranışlar hedefleriniz üzerinde etkili olabilir. Önünüzde çocuklarınıza karşı daha anlayışla yaklaşmanız gereken günler var. 

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım 

İş ve sosyal hayatınızda ön planda olacak; yeteneklerinizi gözler önüne serebileceğiniz ortamlarda bulunacaksınız. Beklenmedik şekilde gelişen olaylar kariyere dair durumların yanı sıra eğlenceye, çocuklara ve aşka dair konularda da yeni bir gündem yaratabilir. Taşınma, tadilat veya kaçırdığınızı düşündüğünüz gayrimenkul alım satımıyla alakalı fırsatı önümüzdeki günlerde yeniden elde edebilirsiniz. 

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yurtdışı, eğitim, hukuk veya medyaya dair işlerle ilgili yeni haberler var. Hayat görüşünüz üzerinde etkili olacak gelişmeler içindesiniz. Bu arada çocuklardan kaynaklı durumlar da yaşantınızda değişime neden olabilir. Beklemekte olduğunuz anlaşma, sözleşmelerle ilgilin işlerden geri dönüşler alabilirsiniz. Bir süredir yakın çevrenizden sakladığınız bilgiler açığa çıkabilir. 

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Finansal kaynaklarınızla ilgili yeni gelişmeler içindesiniz. Ailenizden alacağınız beklenmedik desteklerin yanı sıra hiç hesapta olmayan durumlarla da karşılaşabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarda veya işbirliklerinde çoşkulu tavrınız dikkatsizlikler getirebilir. Maddi manevi değerlerinizi yeniden sorgulamadan geçirmenizde ve size nelere mal olacağını değerlendirmenizde fayda var.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay; güçlü ve yetkin kişi veya kurumlarla meşguliyetleriniz olacağına işaret etmekte. Farklı yaklaşımlarınızla ve yaratıcılığınızla onları etkileyebilirsiniz. Ayrıca burcunuzda geri hareketine başlayan Merkür; önümüzdeki günlerde gelecek hedeflerinizi gözden geçirmenize ve kaçırdığınız iş, seyahat veya eğitim fırsatlarını geri kazanmanıza olanak sağlayacaktır.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş ve gündelik hayatta güçlü ve otoriter davranmanız zamanlar..Yeteneklerinizi kullanarak kendinize bir yer edinmeye çalışabilirsiniz. Maddi konularda değişken koşullara ayak uydurmak için yeni projeler geliştirebilir; fedakarca çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza özen göstermeniz günlerden geçerken fazla aktif olmaktan kaçınmalı; dinlenmeye de vakit ayırmalısınız.