Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 14.03.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Burcunuzdaki Ay’ın etkisiyle kendinizi yine aktif ve dinamik hissedeceksiniz. Hedefleriniz için mücadele edebilir; isteklerinize odaklı ilerleyebilirsiniz. Ancak başlatmış olduğunuz girişimleri geliştirirken fazla risk almaktan ve fevri davranmaktan kaçınmalısınız. Maddi manevi paylaşımlarda sizi kısıtlayan koşullara uyum sağlamaya çalışırken kabullenmeyi de öğrenmektesiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bilinçaltınızın derinliklerine inebilir, sizi yoran ve huzursuz eden soruların cevabını arayabilirsiniz. Gerek kendi fark ettikleriniz gerek duyacaklarınız belli bir fikir edinmenize yardımcı olacaktır. Girişimde bulunmak yerine elinizdeki işleri tamamlayarak veya dinlenerek zamanınızı değerlendirebilirsiniz. Yarından sonra lehinize dönecek enerjiler sayesinde kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Belirlediğiniz hedefler doğrultusunda ilerlerlerken karşınıza çıkan fırsatları akılcı değerlendirmelisiniz. Günün enerjileri yeni girişimlere olanak sağlamasa da olumluya çevirmek sizin elinizde.  Varolan projelerdeki eksiklerinizi belirleyerek zamanı verimli kullanabilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren gruplar içinde ve ekip çalışmalarıyla yoğun geçen birkaç gün sona ermekte. Artık keyiflerinize yönelebilirsiniz. 

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş hayatınızla ilgili başlatmış olduğunuz girişimleri artık geliştirebileceğiniz koşullar içindesiniz. Eksiklerinizi belirleyerek; ileride yapacaklarınız ön hazırlıklarına yer vererek zamanınızı değerlendirebilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirmek için yaratıcı yönünüzü kullanmaktan çekinmeyeceksiniz. Kafanızı karıştıran gelişmelere duygusal bakmak yerine akılcı yaklaşmalısınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Kendi görüş ve düşüncelerinizde oldukça ısrarcısınız. Bugünkü koşullar isteklerinizi yerinize yerine getirmenize fazla yardımcı olmamakta. Zamanı varolan çalışmalarınızı iyileştirmek ve eksiklerinizi belirlemekle geçirebilirsiniz. Aile, ev ve yerleşimle ilgili sizi kısıtlayan konulardaki gelişmeler bazen iç sıkıntısı verebilir. Acele karar almamalı; bir sonraki günü beklemelisiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Maddi konularda bugün alacağınız önemli kararları ertelemelisiniz. Daha fazla araştırma yapmaya zaman ayırmalısınız. Duygusal paylaşımlarınızda krize neden olan konuları değerlendirirken kendi bakış açınızla bakmak bazen daha fazla çıkmaza girmenize neden olmakta. Karşınızdakileri dinlemek belli bir öngörü kazandırabilir. Akşam saatlerinden itibaren daha rahat hissedeceğiniz koşullar var.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Karşınızdaki kişilerin anlık değişen tavır ve davranışları sizin de tereddütte kalmanıza neden olabilir. Bugün sorun çözücü olmak yerine olayları akışına bırakmanız daha yerinde olabilir. Gerek ikili ilişki gerek ortaklıklarla ilgili yeni bir dönemde olduğunuzun bilincinde olmak ileride alacağınız kararlar üzerinde etken.  Akşam saatlerinden maddi konular gündeminizde olacaktır.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş hayatınız ve çalışma koşullarınız bugün oldukça yorucu geçebilir. Tek başına uğraşmanız gereken işler yorgunluk yaratabilir; elinize aldığınız işlerin istediğiniz gibi ilerlemiyor olması zaman zaman moralinizin bozulmasına sebep olabilir. Ancak bunun geçici olduğunu bilmelisiniz. Akşam saatlerinden itibaren ikili ilişkiler önümüzdeki günlerde daha fazla gündeminizi meşgul edecektir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Günün enerjileri yeni girişimlere pek uygun olmadığı için şartları fazla zorlamamalı; yaşamdan keyif almaya bakmalısınız. Bedeninizi yormadan yapacağınız spor, hobi anlamındaki faaliyetlerle ilgilenmek zamanınızı verimli geçirmenize yardımcı olabilir. Öte yandan aşk hayatınız, çocuklarla ilişkinizde sorun ettiğiniz konulara eğilebilir; tavır ve davranışlarınızdaki eksikleriniz üzerinde durabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Gerek ailevi konular gerek iş hayatınızla ilgili sizi harekete geçmeye zorlayan gelişmeler var. Ancak bugün fazla yol katedemeyebilirsiniz. Gidişatı akışına bırakmanızda fayda var. Ev, gayrimenkulle alakalı başlatmış olduğunuz girişimler için araştırma yapmaya devam etmeli; acele karar vermeden önce koşulları enine boyuna değerlendirmelisiniz. Yarından sonra her şey lehinize dönebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün iş konuları, anlaşmalar ve yolculuklarda sorunlarla ve engellerle karşılaşabilir; belirlediğiniz çizgide ilerlemekte zorlanabilirsiniz. Yakın çevre ve kardeşlerle iletişimde yaşanacak karmaşa doğru bilgi akışını elde etmenizi engelleyebilir; bu yüzden ailenizi ilgilendiren konularda karar almakta acele etmemelisiniz. Akşam saatlerinden sonra daha dingin hissedebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün istekleriniz için boşa kürek çektiğinizi düşünebilirsiniz Maddi konularda kontrolü elinizde tutmak istemenize rağmen günün koşulları buna izin vermeyebilir. İlerisini göremediğiniz ve risk alacağınız girişimlerden uzak durmalısınız. Elinizde olan projeleri geliştirmek, eksiklerinizi tamamlayarak zamanı verimli kullanmayı deneyebilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren daha rahat koşullar içindesiniz.