Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 14.03.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Sabah saatlerinde engelleri destekle aşabilirsiniz. Gün içinde başlangıçlardan uzak durmalı var olan işleri tamamlamaya bakmalısınız. Akşama doğru ise gündelik hayatın getirdiği uğraşlar sizi meşgul edebilir. Çalışma arkadaşlarınızla fikir alış verişinde bulunabilir, sağlığınızla ilgilenebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Birkaç gündür devam eden  girişimler sabah saatlerinde ertelenmek zorunda kalabilir, heyecanınızı muhafaza etmekte zorlanabilirsiniz.Yaratıcılığınızı bilginizle birleştirip ortaya yeni çalışmalar çıkarabilirsiniz. Romantik ilişkilerde harekete geçmek isteseniz de ararlarınızı uygulamak için erken.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Güne yanlış anlaşılmalardan dolayı ertelemelerle başlayabilirsiniz. Aldığınız kararları uygulamakta zorlanabilir, kendinizi ifade edemediğinizi düşünebilirsiniz. Ev ve aileye ait bitiş ve başlangıçlar içindesiniz. İnce eleyip sık dokuyacağınız koşullar içinde olmanız kimi zaman sizi uğraştırabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün harekete geçmek için akşam saatlerini beklemenizde fayda var. Ekonomik konularla ilgili sorunları çözmenize yardımcı olmayabilir. Duygularınızı mantığınızla harmanlayarak kardeşler veya eğitimle ilgili konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Ancak detaylarda boğulmamaya dikkat etmelisiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Sabah saatleri hareketli olabilir. Aldığınız kararları uygulamaya çalıştığınızda engellediğinizi fark edebilirsiniz. Akşama doğru finansal konular yine gündeminizde. Planlı davranmaya dikkat etmenize rağmen kontrolünüz dışında harcamalar yapabilirsiniz.  Endişelerden uzak durun.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Kontrolünüz dışındaki olaylar karmaşa yaşamanıza neden  olmuş olabilir. Fakat bugün  burcunuza geçen Ay sizi daha planlı, programlı olmaya itiyor. İstek ve hedeflerinize ulaşmak için gereni yapmaktan kaçınmayacak; emek vererek   çalışacaksınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Hareketli geçen birkaç günün ardından hedeflerinize varmakta zorlandığınızı fark edebilirsiniz.  Arkadaşlarla anlaşmazlıkları çözmek için uzlaşmacı olun. Akşam  saatlerinde ise içten içe endişelerinizde artış olabilir. Takıntı yaptığınız düşüncelerden sıyrılmak için çaba göstermeniz gerekiyor.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Olayların istediğiniz gibi geliştiğini düşünebilirsiniz. Fakat yanıldığınızı bazı noktalarda uzlaşmazlıklar olduğunu fark edebilirsiniz. Gizli ilişkilere ve kulislere ihtiyaç duyabilirsiniz. Hedeflerinize varmak için sıkı çalışma içindesiniz. Grup organizasyonlarında ve ekip çalışmalarında yer alabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Görüşlerinizi açıklamakta acele ettiğinizi fark edebilirsiniz. Gün içinde girişimlerinizden sonuç almakta zorlanabilirsiniz. Fakat ilerleyen saatlerde iş ve sosyal hayatınızın gündemi yoğunlaşabilir. İşbirlikleri ve anlaşmalarla ilgili ertelediğiniz konularda yeni gelişmeler olabilir ve çözüm üretmeniz gerekebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Finansal krizlerin çözümü için yapılan anlaşmaların sonuçsuz kalması gerilime yol açabilir. Gün içinde var olan işlerinizi tamamlayarak ilerlemeli yeni girişimlerde bulunmamalısınız. Hayata bakışınızda etkili olacak olaylar yaşamaktasınız. Düşüncelerinizi açıklamadan önce detayları halletmelisiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Girişimlerinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Fakat eskiden beri süregelen anlaşmazlıkları çözebilecek fırsatları yakalayabilirsiniz. Akşam saatlerinde finansal alanda daha planlı olmanız gerekebilir. Ortak kaynaklarla ilgili endişeler kafanızı meşgul ederek, detaylı araştırmalara yönelmenizi sağlayabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Çalışma ortamınızda gerilim yaşayabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde karşıt burcunuza geçen  Ay; ilişkilerinize dikkatinizi vermeniz gerektiğini göstermekte. Geçmişten gelen bir durumun yeniden gündeme gelmesiyle işbirliği geliştirmeniz gerekebilir. Koşulları  belirlemekte zorlanabilirsiniz.