Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 14.05.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Evinize ait işler bugün sizi meşgul edebilir. Sorumluluklarınızın bilincinde davranmaya özen gösterecek; görev bilinciyle davranacaksınız. Maddi konularda sizi sınırlayan durumlar karşısında yüklerden kaçmayacak ve çözüme gideceksiniz. Duygusallığınızın artmış olması kimi zaman ani tepkiler vermenize neden olabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Yakın çevre, kardeşlerle ilgili gelişmeler duygusal davranmanıza neden olabilir. İşbirliği ve ortaklıklardaki sorumluluklar sizi daha gerçekçi değerlendirmeler yapmaya yöneltebilir. Bilinçaltındaki uyanmalar ve sezgileriniz sayesinde düşünceleriniz ve ifadeleriniz anlık değişebilir; tepkilerinizi duygularınıza göre verebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Finansal konularda gerçekleri göz ardı etmeden hareket etmelisiniz. İhtiyaçlar dışında yaptığınız harcamalara artık bir son verebilirsiniz. Arkadaşlar, gruplar sizde bazı farkındalıklara yol açabilir; değerleriniz üzerinde etkili olabilir. Yenilenen hedeflerinizi gerçekleştirmek için bir bütçe yaratmanın getirdiği endişeler yaşanabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Burcunuzdaki Ay’ın etkisiyle daha duygusal olabilirsiniz. Çocuklarla ilgili meselelerde hassasiyetin yanı sıra gerçekçi ve sorumluluklar çerçevesinde davranabiliriniz. Günün ilerleyen saatlerinde tepkilerinizi kontrol etmeniz daha zorlaşabilir; endişenin getirdiği dalgalanmaları yaşayabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda sizi rekabete ve mücadeleye sürükleyen gelişmelerin gündeme gelebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bilinçaltınızda şefkat ve koruma duygunuz harekete geçmiş durumda. Yardıma muhtaç olanlara karşı oldukça duyarlısınız. Aile, çocuklar veya hassasiyet gösterdiğiniz şeyler için sorumluluklardan kaçmayabilirsiniz. Hayata bakışınızı değiştirecek gelişmeler içsel sorgulama yaptırabilir. Şimdilik elinizde olmayan nedenlerden dolayı sessiz kalabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Amaca yönelik hareket ederken duygularınıza da kulak verebilirsiniz. Arkadaşlar, yardıma yönelik grup faaliyetleri zamanınızı doldurabilir Uzun bir süredir hayalini kurduğunuz eğitim, yolculuğu gerçekleştirebilir; zihinsel yorgunluğunuzu atabilirsiniz. Çıkabilecek maddi yönde ani gelişmeler bir süre için endişeye kapılmanıza neden olsa da üstesinden gelebilecek durumdasınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İş ve sosyal hayatın içinde etkin rol alabilir; sorumluluklara bağlılığınızla kendinizi gösterebilirsiniz. Ev, aile ilgili işler gündeminizde yer tutabilir; maddi olarak kısıtlı koşullara rağmen özverili davranmanızı gerektiren durumlara neden olabilir. Eşin, ortağın beklenmedik tutumu karşısında ani tepkiler verebilir; duygularınıza kapılarak hareket edebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Hayata bakışınızın duygusallık içerdiği şu günlerde hislerinizle ve hayallerinizle hareket edebilirsiniz. Ancak sorumluluklarınızı da unutmamalı; gerektiği zaman taşın altına elinizi koymalısınız. İşiniz veya sağlığınızdan kaynaklı bir durum gelecekle ilgili hedeflerinizde anlık endişelere yol açabilir. Bir süredir yenilenen düzenlerinizi artık bir yaşam biçimi haline getirebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Ortak gelirlerle ilgili bugün talep ettiklerinizi bulamamaktan dolayı endişe içinde olabilirsiniz. Kontrolünüz dışındaki gelişmelerin ve karşınızdaki kişilerin belirsiz tavırlarının da bu duruma katkısı olabilir. Duygusal halinizi etkileyecek bu gelişmeler anlık reaksiyonlar verdirebilir. Aşkta beklentilerinizin yüksek oluşu kimi zaman hayal kırıklığı yaratabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Karşınızdaki kişilerin talepleri ve hassas halleri empati kurarak davranmanızı gerektirebilir. Sorumluluklar çerçevesinde sizden beklenenleri yerine getirebilirsiniz. Ailevi konularda aniden ortaya çıkan ve tepki vermenize yol açan gelişmeler farkındalığınızı arttırabilir; otoriter tavrınız üzerinde etkili olabilir. İş hayatında anlaşmalar sizi oldukça meşgul edebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Çalışma arkadaşlarınızla duygusal bağlarınızın güçlendiği ve sorumluluklarınızı paylaştığınız bir gün olabilir. Endişe duyduğunuz alanlarda yeni teknikler deneyerek ve farklı fikirler iş yaşantınızı canlandırabilirsiniz. Ancak düşünmeye zaman ayırmalı; duygularınıza kapılarak hareket etmemelisiniz. Otoriteden gelen baskılar sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Duygusallığınızı ve hassasiyetiniz yükselmekte. Sorumlulukların getirdiği yükler var olan düşünce yapınızı ve söylemlerinizi değiştirmenize neden olabilir. Çocuklarla ilişkilerinizde daha koruyucu olmanızı gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. Anlık çözümler yerine uzun vadeli düşünmelisiniz. Aşk hayatınızda aradığınız şefkati bulmakta zorlanabilirsiniz.