Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 14.06.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün girişimlerde bulunmak isteyebilir, kişisel gelişiminize katkıda bulunacak eğitimlerle ilgili başlangıçlar yapabilirsiniz. Sevdiklerinizle eğlenceli ve keyifli bir gün geçirebilir, kendinize zaman ayırabilirsiniz. Yeni ilgi alanlarına yönelebilir, cesaretle risk alabilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişime önem vererek, fikir alışverişlerinden yararlanabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Birkaç gündür ekonomik konularla ilgili yaşanan hareketlenmeler bugün yeni girişimlere dönüşebilir. Risk alarak ve cesaretle gayrimenkul alım satımına girişebilir, anlaşmalardan fayda görebilirsiniz. Atacağınız adımlarda daha fazla keyif ve neşe arayışına girişebilir, aile ilişkilerinden alacağınız destekle kendinize güveniniz artabilir, yeteneklerinizi kullanabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Gün içinde keyifli, neşeli ve iletişime açık olabilirsiniz. Duygularınızı ve düşüncelerinizi cesaret ve özgüvenle açıklayabilir, sosyal medya da kendinizi ifade edebilirsiniz. İkili ilişkilerde iyimserliğinizi muhafaza ederek, hayatınızla ilgili konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise ruh haliniz değişerek daha endişeli ve huzursuz olabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün yeni girişimlere daha cesaretle yaklaşabilir, liderlik yeteneklerinizi kullanabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gizli kapaklı yürütülen eylemlerin açığa çıkması, sizin lehinize gelişebilir. Gelirlerinizi artırmak için yapacağınız başlangıçlara beklenmedik destekler bulabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde daha detaylı planlar içine girebilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Geleceğe dair beklentilerinizi ve ideallerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebileceğiniz bir gündesiniz. Gücünüzün farkına vararak hayatınızla ilgili girişimlerde bulunabilir, içinde bulunduğunuz gruplardan alacağınız destekle başlangıçlar yapabilirsiniz. İyimser ve neşeli ruh haliniz gün içinde devam etse de akşama doğru daha gerçekçi ve planlı davranabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Birkaç gündür devam eden kendinizi ifade edememe hali özellikle akşam saatlerinde yerini açığa çıkarak, harekete geçmeye bırakabilir. Aslında iyimserliğinizi ve özgüveninizi muhafaza ediyor ve başlangıçlar için gereken zemini arıyor olabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızdan sizi cesaretlendiren kişilerin desteğini alarak, girişimlerde bulunabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün sosyal hayatınızda çok aktif ve yoğun olabilir, arkadaşlarınızla beraber keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Geleceğe dair hedeflerinizi gerçekleştirmek için cesur ve iddialı adımlar atabilir, özgüveninizi tazeleyecek ortamlarda bulunabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise iyimser ruh haliniz yerini endişe ve korkulara bırakabilir, kendinizi yalnız hissedebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

İş ve sosyal hayatınızda başlangıçlarda bulunabilir, finansal açıdan alacağınız destekle kariyerinizde cesur adımlar atabilirsiniz. Kendinize koyacağınız hedeflere ulaşmak için kararlı ve iyimser olabilir, paylaşımlarda bulunarak fikir alış verişi yapabilirsiniz. Sabah saatleri girişimler için uygun fırsatları bulabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde daha araştırmacı ve planlı olabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün aynı görüşü paylaştığınız kişilerle aranızda gelişen işbirlikleri girişimlerde bulunmanızı destekleyebilir. İnanç ve düşüncelerinizi ifade ederken fazla cesur ve fanatik bir tavır sergileyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise içinde bulunduğunuz sosyal ortamda ön plana çıkabilir, kariyer hedeflerinizle ilgili daha detaylı ve planlı çalışmalar yapmaya başlayabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Finansal konularla ilgili cesur adımlar atabilir, beraber çalıştığınız kişilerin ya da akrabalarınızın desteğiyle başlangıçlarda bulunabilirsiniz. Özgüveniniz yüksek olduğundan

  krizleri çözmek üzere liderlik yapabilir, fırsatları değerlendirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise araştırmalar ve planlar yapmak, girişimlerinizi gözden geçirerek detaylandırmak için daha uygun olacaktır.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sevdiklerinizle yapacağınız işbirlikleri girişimlerinizin olumlu ilerlemesini sağlayacaktır. Hobilerinizi, keyiflerinizi hayata geçirmeniz için eşinizin, ortağınızın ya da ilişki de olduğunuz kişilerin desteğini alabilir, yeteneklerinizi kullanabileceğiniz fırsatlar bulabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde ise endişeleriniz artabilir ve finansal krizler açığa çıkabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Gün içinde çalışma ortamınızda başarılı olabileceğiniz adımlar atabilir, farklı projelerde görev alabileceğiniz fırsatlar bulabilirsiniz. Özgüveniniz ve enerjiniz yüksek olduğundan iş hayatında yöneticilik pozisyonlarına uygun görülebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise karşıt burcunuzda ilerlemeye başlayan Ay, ilişkilerin daha fazla gündeme gelmesine neden olacaktır.