Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 14.07.2014

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Haftaya hızlı bir başlangıç yapabilirsiniz. Dolunayla birlikte aldığınız kararları uygulamak için girişimlerde bulunabilir, sosyal grubunuz içinde aktif olabilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle yapacağınız fikir alış verişi fırsatları da beraberinde getirebilir, geleceğe dair ideallerinizi gerçekleştirmek için adım atabilirsiniz. Fakat finansal sorumluluklar engellere yol açacaktır.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Bugün çok göz önünde olabilir, iş ve sosyal yaşamınıza dair önemli kararlar alabilirsiniz. Gerçi eşiniz, ortağınız ya da işbirliği içinde olduğunuz kişiler tarafından engellendiğinizi düşünseniz de; kariyer hedeflerinize varmak için yılmadan ilerleyebilirsiniz. Ticari faaliyetleriniz hız kazanabilir, karşınıza çıkan fırsatları kullanmak için girişimlerde bulunabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Zihnen çok aktif bir gündesiniz. Yeni düşüncelere açık olabilir, bilgi alış verişleri farkındalığınızı artırabilir. Aynı görüşleri paylaştığınız kişi ve gruplarla bir araya gelerek fikirlerinizi paylaşabilirsiniz. Fakat beraber çalıştığınız kişiler ya da akrabalarınız size muhalefet ederek gerilim yaşamanıza neden olabilir. Uzun yolculukları ya da eğitimleri planlayabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İlişkilerde ve işbirliklerinde yaşanan hareketli günlerden sonra olayların finansal boyutunu düşünmeye başlayabilirsiniz. Yaptığınız harcamalar ya da aldığınız riskler borçlanmalara neden olsa da; hızlı hareket ederek kısa sürede krizlere çözüm üretebilirsiniz. Gizli bilgilerin açığa çıkışı ve kulisler sizin lehinize gelişmeler olmasını sağlayabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Olayları kontrol etmekte zorlanabilir, başkalarına uyum sağlamak zorunda kalabilirsiniz. Hem iş hem de özel hayatın getirdiği sorumluluklar bireysel hareket etmenizi ve özgür kararlar almanızı imkansız hale getirebilir. Fakat kararlılığınızı muhafaza ederek girişimlerinizi sürdürebilir, çevrenizle yapacağınız fikir alış verişlerinden fayda görebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Gündelik işlerinize yoğunlaşarak çalışmalarınıza hız kazandırabilirsiniz. Kararlarınıza muhalefet eden kişiler, girişimlerinizi engellemeye çalışsa bile yapacağınız fikir alış verişleri ve alacağınız destekler lehinize gelişmelere yol açacaktır. Kariyerinizde atılım yapabileceğiniz fırsatları kullanabilecek, yeni projeler üreterek, grup çalışmaları içinde yer alabileceksiniz.

Terazi  24 Eylül - 22 Ekim

Sabah saatlerinde kendinizi engellenmiş ve baskı altında hissedebilirsiniz. Harcamalarınız ve mali sorumluluklarınız keyfinizi kaçırabilir. Fakat sonrasında gelişen olaylar neşenizi yerine getirebilir. Görüşlerinizi ve duygularınızı paylaşmak farkındalığınızı artırarak daha özgür davranmanızı sağlayabilir. Sevdiklerinizle sizi mutlu edecek organizasyonlar yapabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Aldığınız kararları uygulamak isterken ailenizin muhalefetiyle karşılaşabilir, kendinizi engellenmiş hissedebilirsiniz. Özellikle gayrimenkulle ilgili bireysel girişimlerde bulunabilir, aldığınız duyumları fırsata dönüştürebilirsiniz. Gizli ilişkiler ve kulislerin faydasını görebilir, iş ve özel hayatınızda lehinize gelişmelerin olacağı ortamlarda bulunabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Sabah saatlerinde aldığınız haberler, kendinizi kısıtlanmış hissetmenize ve girişimlerinizin engellenmesine yol açabilir. Fakat günün ilerleyen saatlerinde hızlı iletişim trafiği ile çözümler üretebilir, arkadaşlarınızın ve yakın ilişki de olduğunuz kişilerin desteklemesiyle cesur adımlar atabilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için eğitim planları yapabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Ekonomik konulara yoğunlaşacağınız bir gündesiniz. Hedeflerinize varmak için gereken mali kaynağa sahip olmak için mücadele vermeniz gerekebilir. Bütçenizi yeniden değerlendirerek harcamalarınızı kısabilirsiniz. Fakat alacağınız desteklerle ve fikir alış verişleriyle kendinize yeni gelir olanakları yaratabilir, ticari faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Burcunuzda hareket eden Ay; yaşamınızla ve ilişkilerle ilgili cesur kararlar atabileceğinize işaret etmekte. İş ve sosyal yaşamın sorumlulukları özgürce hareket etmenizi engellese bile sevdiklerinizin desteğiyle girişimlere bulunabilir, görüş ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde gelişmelerin lehinize olması moralinizi yükseltecektir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Önümüzde ki birkaç gün yalnızlığa ihtiyaç duyabilir, çevrenizden izole olarak durum değerlendirmesi yapabilirsiniz. Sabah saatlerinde karşılaştığınız muhalefet içinize kapanarak, girişimlerinizi ertelemenize yol açsa da; sonrasında yapacağınız fikir alış verişleriyle farkındalığınız artacak ve daha uzun vadeli planlar yapabileceksiniz. Ailenizden destek görebilirsiniz.