Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 14.08.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Gayrimenkul yatırımlarıyla ilgili risk alarak, cesur girişimlerde bulunabilir, finansal konularda daha önce deneyiminizin olmadığı alanlara girebilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerden de destek alarak, araştırmalar içine girebilirsiniz. Keyifleriniz, hobileriniz ve sevdikleriniz için yaptığınız harcamalar zaman içinde krizlere yol açabilir, dikkatli olmalısınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Uzun süredir üstünde çalıştığınız anlaşmaları revizyondan geçirerek imzalayabilir, yeni bir dönem için harekete geçebilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle yolculuklara çıkabilir, ortak kararlar alabilirsiniz. Size keyif veren konularla ilgili uzmanlarla görüşmeler yapabilir, sevdiklerinizin desteğini alabilirsiniz. Fakat aile içinde cesur tavırlarınız onaylanmayabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Çalışma ortamınızda yeniliklere gitmek ve farklı bir düzen kurmak isteyebilirsiniz. Fakat beraber çalıştığınız kişiler sizin fikirlerinizden hoşlanmayabilir, aranızda gerilim yaşayabilirsiniz. Emrivâki konuşmalar ve düşüncelerinizde dayatmanız önünüze engeller çıkarabilir. Yine de ekonomik konularla ilgili fırsatları değerlendirerek cesur adımlar atabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün kendinizi daha enerjik ve keyifli hissedebilirsiniz. Romantik ilişkiler ve çocuklarla ilgili başlangıçlar için gereken cesareti kendinizde bulabilir, yeni hobiler edinebilirsiniz. Girişimlerde bulunmak için uygun bir gün olabilir, yakın çevrenin de desteğiyle akılcı adımlar atabilirsiniz. Ekonomik konularda yeni deneyimlere açıksınız.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yaşadığınız yerle ilgili başlangıçlar gündeme gelebilir, taşınma ya da tadilat gibi işlerle uğraşabilirsiniz. Ailenize de danışarak maddi tasarruflarınızı daha verimli kullanmaya başlayabilirsiniz. Kontrol edemediğiniz, ani gelişmeler sizi özel ve kariyer ortamınızda girişimlerde bulunmak için motive edebilir. Hedeflerinizle duygularınız arasında gerilim yaşanabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Arkadaşlarınızla ve sosyal gruplarla hızlı iletişim trafiği içinde yeni kararlar alabilir, gündeminizi değiştirebilirsiniz. Geleceğe dair ideallerinizi gerçekleştirebileceğiniz fırsatların bir anda karşınıza çıkması sizi harekete geçirebilir, başlangıçlara yönelebilirsiniz. İlişkiler anlaşmalarınızı ve sözleşmelerinizi destekler nitelikte olacaktır. Fakat henüz girişimlerinizin sonuçlarını almaktan uzaktasınız.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Kazançlarınızı artırmanın ya da yeni gelir kaynakları bulmanın yolunu aramak için çaba sarf edebilirsiniz. Hedeflerinize varmak için daha önce deneyiminizin olmadığı alanlara kayabilir, başlangıçlarda bulunabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızdan sizi destekleyen ve motive eden kişilerin yardımıyla harekete geçebilirsiniz. Fakat arkadaşlarınızla aranızda ki gerilime dikkat etmelisiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün yaşamınızı ve ilişkilerinizi ilgilendiren konularda girişimlerde bulunmak yaşamınızda başlangıçlara gitmek isteyebilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirirken deneyimsiz olduğunuz bir alanda çalışmak sizi tedirgin edebilir ve çatışmalar yaşayabilirsiniz. Fakat hem enerjinizin yüksek olması hem de arkadaşlarınızın desteği cesur adımlar atmanızı sağlayabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Yalnız kalmak ve kafanızı toplamak isteyebilirsiniz. Yaşama bakış açınızı yeniden değerlendirmeniz gereken bir dönemde olabilir, karşılaştığınız yeni fikirler ve görüşlerden dolayı, içsel çatışmalar yaşayabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızdan geliştirdiğiniz ilişkiler olayları derinlemesine araştırmanız ve doğru kararlar almanız için sizi destekleyecektir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Eşiniz, ortağınız ya da işbirliği içinde olduğunuz kişiler sizi hedeflerinizi gerçekleştirmeniz yolunda motive ederek, cesur adımlar atmanızı sağlayabilir. İyi hesaplanmış riskleri alarak deneyimsiz olduğunuz alanlarda başlangıçlara yönelebilirsiniz. Fakat finansal konularda aşırı cesur kararlar almanız içten içe huzursuz olmanıza neden olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Çalışma ortamınızda ki ani gelişmeler bir anda harekete geçmenizi ve başlangıçlara yönelmenizi sağlayabilir.

  Kariyerinizle ilgili tecrübesiz olduğunuz alanlarda adımlar atmanızı sağlayan destekler alabilir, cesur girişimlerde bulunabilirsiniz. Bugün çok çalışmanız ve önemli kararlar almanız gerekebilir. Fakat karşınızdakilerin sizin her hareketinizi onaylamasını beklememelisiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün sevdikleriniz sizi yeni alanlara açılmanız için destekleyecek ve tecrübesiz olduğunuz konularda cesur adımlar atmanıza yardımcı olacaktır. Hayata bakış açınızın değişmesi, farklı düşünce ve görüşlere de merak duymanızı sağlayacaktır. Daha araştırmacı olabilir, uzun vadeli planlara yönelebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla aranızda inatlaşmadan doğan gerilim yaşanabilir.