Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 14.09.2013

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

İş ve sosyal hayatınızda sorumlulukların getirdiği ciddiyet içindesiniz. Üzerinize aldığınız işleri yerine getirmek baskıya neden olurken üstesinden gelebilmek için yeni stratejiler belirlemeniz gerekebilir. Diğer bir taraftan ise ortaklıkların getirdiği yoğun duygusallık ve fedakarlık göstermeniz koşullar da var. Maddi manevi konularda vicdanınızın sesine kulak verebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Geleceğinizi ilgilendiren önemli kararlar içinde olabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve kariyerinize dair çalışmalarınızda sistemli ve kararlı hareket etmeniz gerekebilir. Önünüze çıkan engeller üzerinizde baskı yaratabilir. Diğer taraftan ikili ilişkiler ve ortaklıkları içine alan gelişmelerde derin duygusal zamanlar yaşanabilir. Hayallerinizi gerçekleştirmek için birlik olabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Ortak olduğunuz gelirler, eşin parası ve alacak borçlarla ilgili sizi ufak çaplı krize neden olan gelişmeler gün içinde yaşanabilir. Üzerinizdeki baskı sizi daha planlı hareket etmeye yöneltebilir. Ayrıca duygusal paylaşımlarda sizi rahatsız eden gelişmeler de gündeme gelebilir. Gerek kendi gerek yakınlarınızın sağlığıyla ilgili durumlarda fedakarlık ve özen gerektirebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Bugün yaşanacaklarda kontrolü elinize pek alamayabilir; karşınızdaki kişilerin baskıcı tutumlarına maruz kalabilirsiniz. İkili ilişkiler ve ortaklıkların getirdiği sorumluluklarla baş etmekte zorlanabilir; ancak yeni stratejiler geliştirerek ilerleyebilirsiniz. Hayalinizde olan duygusal ortamı ve aşkı yakalamak için daha naif davranmanız ve bazı fedakarlıklarda bulunmanız gerekebilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş yükünüz ve sorumluluklarınız artmakta. Size yardımcı olan kişilerin, yakınlarınızın ihtiyaçlarıyla ilgilenebilir; bu kez siz onlara hizmet etmek zorunda kalabilirsiniz. Ayrıca sağlık konularında sizi dönüştürecek ve yeni kararlar alacak etkiler altındasınız. Size sıkıntı verecek olsa bile ile fertlerinin mutluluğu için maddi manevi fedakarlıklarda bulunabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Aşk, çocuklar ve yaratıcı olduğunuz konularda yeni başlangıçlar içindesiniz. Size maddi manevi yük getiren durumlara rağmen sorumlulukların bilinçli bir şekilde üstesinden gelmek niyetindesiniz. Doğru davranarak ve strateji geliştirerek işbirliği ve ortaklıklarınızda bir süredir varolan belirsizlikleri aşabilirsiniz. Gerçekleştiremediğiniz yakın çevre gezileri yapabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Evde, ailevi konularda bazı bitiş ve başlangıçlar yaşanabilir. Sorumlulukların bilincinde olmanıza rağmen üzerinizde baskı hissetmekte ve bu durumu bir an önce çözmek istemektesiniz. İşbirliği ve ortaklıklarınızdaki değişken ortamlara aile büyüklerinin bir müdahelesi olabilir. Maddi konulardaki sıkışıklığınıza rağmen başkalarına borç verebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Yakın çevre, kardeşlerle ilgili üstünüzde baskı yaratan gelişmeler yaşanabilir. Gündeme gelen sorunları kararlılık ve değişik stratejiler geliştirerek çözmeniz gerekebilir. Son günlerde işle ilgili yoğunluğun getirdiği zihinsel yorgunlukları aşmak için kendinizi başka konulara yöneltebilirsiniz. Aşk hayatınızda fazla idealist ve hayalci davranabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugünlerde finansal konularla fazlaca meşgulsünüz. Gelir ve giderlerinizi iyi hesaplamalı; üzerinizde baskı yaratan harcamalarınızı doğru planlama yaparak kontrol altına almalısınız.

  Bilinçaltınızı kurcalayan veya gizli yaşadığınız bir ilişki ilgili sizi hayale sürükleyen bazı gelişmeler yaşanabilir. Koşullar netleşmeden harekete geçmemeli; üstünüze düşen fedakarlığı yapmalısınız.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Burcunuzdaki Ay sizi kararlı ve geleceği düşünerek hareket edecek kadar disiplinli kılmakta. Ancak yakın çevrenize olan baskıcı tutumunuz bazı sorunları da berberinde getirebilir. Biraz esnek olmaya çalışmalısınız. Evden, ailevi konulardan kaynaklı bazı durumlar ani kararlara neden olabilir. Arkadaşlarınız ve sosyal hayatınızdaki olumlu gelişmeler keyifli zamanlar geçireceğinize işaret etmekte.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Sorumlulukların verdiği karamsarlıkla bugün baş etmek zorundasınız. Kendi içinize çekilmek isteyebilir; düşüncelerinizle başa başa kalabilirsiniz. Uygun koşullar oluşana dek aklınıza gelen yeni fikirler doğrultusunda geleceğinizi sakin kafayla tasarlayabilirsiniz. İş ve sosyal ortamınızdan gelen tekliflerin maddi boyutunu fazla hayale kapılmadan değerlendirmek yararlı olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Hedeflerinize oldukça yoğunlaşmış gibisiniz. Güçlü dostlukların, otorite konumundaki kişilerin desteğine ihtiyaç duymakla birlikte üzerinizde hissettirdiği baskıları da yaşayabilirsiniz. İş hayatından beklediğiniz kazanımları elde edebilmek için çaba göstermeniz gerekebilir.  Ancak yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz fırsatlara da yakınsınız.