Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 14.11.2012

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Güneş tutulmasıyla ortak gelirlerinizde dönüşüm yaşayabilirsiniz. Başkalarının kaynaklarından faydalanabilmeniz mümkün olabilir. Önceden girişimde bulunduğunuz finansal konularda hızlı gelişmeler olabilir. Fakat bugün size fırsat gibi görünen gelişmeler yanıltıcı olabilir. Ruhsal gelişiminize faydası bulunacak, derin paylaşımlarda bulunduğunuz ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hayatınızda yeni bir dönem başlıyor ama şartları sizin belirlemeniz mümkün değil. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle ilgili sorumluluklarda artış yaşanabilir. Evlilik, ortaklık ya da işbirliklerinde yaşanacak ani gelişmeler yanıltıcı olabilir. Geçmişten gelen fırsatları tekrar değerlendirebileceğiniz olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bugün finansal konularda yanılgılar yaşanabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün gerçekleşen Güneş tutulması çalışma ortamınızda ve günlük rutinlerinizde dönüşüme neden olabilir. İş hayatınızda yeni sorumluluklar üstlenebileceğiniz gelişmeler yaşanabilir, beraber çalıştığınız kişiler değişebilir. Geçmişten gelen iş ilişkileri ve projeleri yeni bir bakış açısıyla değerlendirebilme fırsatı yakalayabilirsiniz. Yakın ilişki de olduğunuz kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Aşk hayatınızda ki hızlı ve ani gelişmeler duygularınızda dönüşüme neden olabilir. Çocuk sahibi olmak veya çocuklarla ilgili düşüncelerinizi tekrar gözden geçirebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Fakat bugün iş ortamınızda size şans gibi görünen olaylar sonuca ulaşmayarak hayal kırıklığına yol açabilir.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün aldığınız riskler finansal olarak hayal kırıklıklarına yol açabilir. Yeteri kadar bilgi sahibi olmadan yeni yatırımlara yönelmemelisiniz. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz ve yaşamdan keyif alacağınız gelişmeler karşısında mutlu bir süreç geçirebilirsiniz. Güneş tutulması eve ve aileye dair konularda farklı sorumluluklara yol açabilir, geçmiş konuları tekrar gündeme getirebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Güneş tutulmasıyla birlikte zihinsel konsantrasyonunuz ve eğitimle ilgili konularda odaklanmanız artabilir. Yakın çevreye dair sorumluluklarda değişimler yaşanabilir. Ani gelişen yolculuklar ve anlaşmalar geçmiş fırsatları tekrar karşınıza getirebilir. Bugün gayrimenkullerle ve yatırımlarla ilgili yanılsamalar yaşayabilirsiniz. Finansal konularda ani harekete geçmemelisiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün ani gelişen anlaşmalar ve işbirlikleri gündeme gelebilir. Fakat düşüncelerinizden çok emin olmamalı, tüm bilgilere sahip olmadan harekete geçmemelisiniz. İş hayatınızla ilgili girişimlerinizden sonuç alamayabilirsiniz. Güneş tutulması kendi gelirlerinizi kontrol ve muhafaza etmekle ilgili sorumluluklarınızda artışa yol açabilir. Değerlerinizde dönüşüm yaşanabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün hem hayatınızı hemde ilişkilerinizi tekrar gözden geçirerek, karşınıza çıkan değişim fırsatlarını değerlendirebilmelisiniz. Güneş tutulması önümüzdeki bir yıl içinde yaşamınızda ki sorumlulukların artmasına ama yeniden yapılandırılmasına da yol açabilir. Maddi, manevi değerlerinizle ilgili yanılgılara ve hayal kırıklıklarına açıksınız. Günlük hayatınızda eski konular gündeme gelebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Gün içinde Ay’ ın burcunuza geçişiyle birlikte daha dışa dönük, iyimser ve enerjik olabilirsiniz. Yaşanan Güneş tutulması kadersel olayları ve kontrol edemediğiniz gelişmeleri karşınıza çıkarabilir. Kafanızı kurcalayan ve sizi endişelendiren sorunları tekrar gözden geçirerek çözüme ulaşabilirsiniz. Keyif aldığınız konularla ilgili ani gelişmeler yaşayabilir, yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Geleceğe dair ideallerinizi gerçekleştirebilmek için sorumluluk alabileceğiniz ortamlar gelişebilir. Güneş tutulmasının etkisiyle hedeflerinizde dönüşüm yaşanabilir. Daha önceden karşınıza çıkan ama değerlendiremediğiniz fırsatlarla tekrar karşılaşabilir, eski arkadaş ve gruplarla bir araya gelebilirsiniz. Bugün alacağınız haberler sizi yanıltabilir, dedikodular kafanızı karıştırabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün hedeflerinizle ilgili fırsatlarla karşılaşabilir, ani gelişen olaylar karşısında harekete geçmek isteyebilirsiniz. Fakat finansal konularda yanılgılara açıksınız. Güneş tutulmasıyla birlikte toplum içinde ki konumunuzu ve kariyerinizi dönüştürecek gelişmeler yaşanabilir. İş ve sosyal hayatınızda daha fazla sorumluluk üstlenebilir, geçmişte yaşananları gözden geçirebilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

İş hayatınızda yaşanacak gelişmeler ekonomik konularla ilgili fırsatları karşınıza çıkarabilir. Fakat size şans gibi görünen olaylar yanılgılara yol açabilir ve beklediğiniz gibi sonuçlanmayabilir. Güneş tutulması düşünce yapınızda ve hayat görüşünüzde dönüşümlere yol açabilir. Görüş ve inançlarınızı yapılandırmak için sorumluluklar üstlenebilir, fikirlerinizi tekrar gözden geçirebilirsiniz.