Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 14.12.2012

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Sabah saatlerinde huzursuz, gergin ve tepkisel olabilirsiniz. Fakat gün içinde gelişen sorunlara karşı sıradışı ve akılcı çözümler bularak iş ve sosyal hayatınızda istediğiniz gücü elde edebilirsiniz. Üstlerinizin desteği ile kariyer hedeflerinize varmak için azimli ve tutkulu bir çalışma yürütebilirsiniz. Finansal konularda istediğiniz dönüşümü ve yapılandırmayı başarabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Finansal konularda beklemediğiniz gizli destekler alabilir, hatta sizin kontrolünüzde olmayan sıradışı çözümlerle karşılaşabilirsiniz. Görüş ve düşüncelerinizi karşınızdakilere kabul ettirmek isteyebilir fakat beklenmedik muhalif fikirler karşısında öfkelenebilirsiniz. Yurtdışı, uzun yolculuklar, mahkemeler ve yüksek eğitimle ilgili konularda güçlü kişilerle birlikte hareket edebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İşbirlikleri ve ortaklıklarından gelen teklifler karşısında şaşırabilir, planlarınızı değiştirebilirsiniz. Eşiniz ya da yakın ilişki de olduğunuz kişiler size sürprizler yapabilir, beklenmedik diyaloglar içinde olabilirsiniz. Bugün finansal konularda sizi zorlayan krizler yaşayabilirsiniz. Fakat alacağınız güçlü destekler ve sizin kararlı tutumunuzla bu krizleri atlatabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Çalışma ortamınızda gelişen sıradışı olaylar ve fikirler iş hayatınızda ki hedeflerinizi değiştirmenizi sağlayabilir. Sorunlara karşı sürpriz çözümler üretebilir, beklenmedik işbirlikleri içine girebilirsiniz. Fakat eşiniz veya ortağınızın baskıcı tutumu işinizi zora sokabilir, öfkelenmenize ve ani kararlar almanıza neden olabilir. Duygusal krizler yaşayabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün yaratıcılık gerektiren çalışmalarda başarılı olabilir, sıra dışı fikirlerle dikkatleri üstünüzde toplayabilirsiniz. Zihinsel farkındalıklar yaşayarak, görüşlerinizde değişiklik yaşayabilirsiniz. Çalışma ortamınızda duygusal baskıyla karşılaşabilir, muhalif düşüncelerle baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Fakat kararlı ve azimli tutumunuzla istediğiniz yapılandırmayı başarabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Ortak kaynakların kullanımında ve finansal konularda sıra dışı çözümler üreterek, kaynakları daha verimli kullanabilirsiniz. Bugün yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı gösterebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Fakat sevdiklerinizle aranızda risk almaktan ve duygusal paylaşımlardan doğan krizlerle baş etmeniz gerekebilir. Öfkenizi kontrol ederek çalışmalarınızı sürdürebilmelisiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün alacağınız ortaklık ve işbirliği teklifleri sizi şaşırtabilir. Beklenmedik anlaşmalar gündeme gelebilir, sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Fakat aile içinden muhalefetle karşılaşabilir ve öfkenizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Duygusal baskılar karşısında, dönüşüm yaşayabilir, güçlü kişilerin desteğini alarak, ekonomik konularda yeniden yapılandırmaya gidebilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün karşınıza çıkan ekonomik konularla ilgili fırsatlar hem günlük alışkanlıklarınızı hem de çalışma ortamınızı değiştirmenizi sağlayabilir. Maddi kaynaklarla ilgili sıra dışı fikirleriniz farklı çözümler üretmenize neden olabilir. Çevrenizdekileri ikna etmek isterken muhalefetle karşılaşabilir, çatışmalar yaşayabilirsiniz. Duygusal baskılara maruz kalabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Aşk ilişkilerinde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Sevdikleriniz sizin için sürprizler yapabilir veya alacağınız teklifler karşısında şaşırabilirsiniz. Sıra dışı ve farklı bir şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz. Ekonomik konularla ilgili girişimleriniz keyfiniz için yaptığınız harcamalardan dolayı engellenebilir. Duygusal baskı karşısında kontrolünüzü kaybetmemeniz gerekiyor.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay; kendinizi ifade etme ve girişimlerde bulunma enerjisini de beraberinde getirebilir. Gizli ve farklı düşüncelerinizi paylaşmanız aileniz tarafından desteklenebilir. Aniden gelişen farkındalıklar beklenmedik gelişmelere yol açabilir. Yakın ilişki de olduğunuz kişileri ikna etmek istemeniz duygusal dönüşüme neden olabilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün alacağınız haberler geleceğe dair hedeflerinize farklı bir bakış açısı geliştirmenizi ve farkındalığınızın gelişmesini sağlayabilir. İçinde bulunduğunuz sosyal gruplarla ya da arkadaşlarınızla beklenmedik işbirliklerine gidebilirsiniz. Fakat gizli düşmanlıklar sorunlara ve çatışmalara neden olabilir. Güçlü kişilerin duygusal baskısıyla karşılaşabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bugün karşınıza çıkan fırsatlar ekonomik koşullarınızın değişmesini sağlayabilir. İş ortamınızda geliştirdiğiniz sıra dışı çözümler sorunları ortadan kaldırabilir. Geleceğe yönelik hedeflerinize varmak için güçlü kişilerin desteğini alabilir ya da planlarınızı dönüştürebilirsiniz. Fakat önce var olan maddi engelleri ortadan kaldırmalısınız. Öfkenizi kontrol altına almalısınız.