Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 15.01.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Bugün olayları akışına bırakmakta zorlanmayabilirsiniz. Sezgilerinize dayanarak hareket edebilir; olayları kontrol altında tutmak gibi bir çaba içinde olmayabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızdaki görev ve sorumluluklar çerçevesinde davranmanın sizi hedeflerinize götüreceğinin bilincindesiniz. Duygusal paylaşımlarda sizi içten içe şüpheye düşüren hislerden arınmaya bakmalısınız.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Hedefleriniz konusunda bazı belirsizlikler yaşamanıza rağmen hayalleriniz gerçekleştirecek olanakları yakalayabilirsiniz. Yurtdışı, eğitim ve yolculukların getirdiği sorumluluklarınız için bağlı olduğunuz grupların desteğini alabilirsiniz Otorite konumundaki kişilerin düşünceleriniz ve görüşlerinizde etkisi olabilir.

  Sanat, yaratıcılık gerektiren işlere kendinizi adayabilirsiniz. 

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

İş hayatınızla ilgili yaşamakta olduğunuz kararsızlığınız ve belirsiz koşullar halen sürmekte. Bazı fedakarlıklar gündemde olabilir. Ortak gelirler, borç alacak gibi maddi konularda yaşamakta olduğunuz engelleri aşmak için çaba içindesiniz ve destek arayışındasınız. Duygusal paylaşımlarda kısıtlanmalarınız sizi gergin kılmakla birlikte bugün gelişmeleri akışına bırakabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Yurtdışı, eğim ve geleceğinizi ilgilendiren gelişmeler gündeminizde olabilir. Bu konularda sizden yetkin kişilerden gerekli desteği alabilir ve işbirliklerine girebilirsiniz. Hayata bakışınızda hayallerin önem kazandığı bu süreci yaratıcı kullanabilirsiniz. Şefkat duygunuzdaki artış çevrenize fedakar davranmanıza ve gelişmelere daha anlayışla bakmanıza neden olabilir

       

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün de ortak gelirler, vergi, borç ve alacaklarla ilgili konular sizin için önemli. İşteki görevlerin getirdiği sorumluluklarınız artması yorucu olabilir; üstesinden gelebilmek için kontrolcü olmak yerine gelişmeleri akışına bırakmalısınız. Size bağlı çalışanlarla ilgili maddi konularda yeni düzenlemeler yapabilirsiniz ancak fedakarlık gösterecek olmanız kimi zaman sizi huzursuz edebilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Karşıt burcunuzdaki Ay nedeniyle ikili ilişki ve ortaklıklara dalgalı koşullar içindesiniz. Duygularınızı sevdiğiniz kişiye aktarırken şefkat gösterebilir ve empati kurabilirsiniz. Aşk ve sevgiden yana beklentilerinizi elde etmek için yaratıcılığınızı ve yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. İşe ait konular yorulmanıza neden olmakla birlikte size yeni umutlar getirebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Günlük düzenler ve planları uygularken bazı karmaşalar yaşayabilir; elde olmayan nedenlerden dolayı verdiğiniz sözleri yerine getirmekte gecikebilirsiniz. Aile ve evle ilgili sorumluluklar için fedakarca davranabilirsiniz. Alacağınız kararlarda mantıklı olmanın yanı sıra sezgilerinizi de kullanabilirsiniz. Yaşanacak sorunlarla mücadele ederken akışta kalmalısınız.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugün duygusal konular gündeminize hakim olabilir. Bir süredir içinde bulunduğunuz karamsar ruh halinden sıyrılabilir; sevgi ve aşka kendinizi daha yakın hissedebilirsiniz. Sanat, yaratıcılık içeren işlere yönelebilir; duygularınızı naif bi,r biçimde ifade edebilirsiniz. Evde, ailede sizi gerginliğe iten konulara karşı daha hassas ve duyarlı yaklaşımlar gösterebilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Ev, yerleşim ve ailevi konularda yeni kararlar aşamasında olabilirsiniz ancak öncelikle bazı belirsizlikleri aşmanız gerekebilir. Maddi konular ve yatırımlarla ilgili hayallerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Mantığınızı ve sezgilerinizle birleştirmek sizin için kazançlı olabilir. İş hayatınızdaki yorucu koşullar sizi içinize dönmeye zorlamakla birlikte bir yandan da keyif verebilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Anlaşmalar, yolculuklar ve eğitimle ilgili konularda belirsizlikler devam etmekte. Ancak kontrolünü elinizde tutmaktan çok gelişmeleri akışına bırakmak lehinize olabilir. Yakın çevre ve kardeşlerle ilgili konular bazı fedakarlıklar gerektirebilir. Empati kurarak iletişime geçmek ilişkiler üzerinde olumlu olabilir. Sorumluluklar ve iş yükü zihninizi ele geçirebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Maddi konular gündeminizdeki önemini halen korumakta. Kontrolünüz dışında gelişebilecek olaylar karşısında duygusal davranmamalı; mantığınızı kullanmalısınız. Bilinçaltınızı kurcalayan ve gelecek kaygısı yaratan konularda bir süre daha sabretmelisiniz. Gelecek hafta kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz enerjiler içinde olacağınızı bilmeli; ani davranışlardan kaçınmalısınız.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Burcunuzdaki Ay gelecekle ilgili hedefler ve projeler için sizi desteklemekte. Hayallerinizi ve yaratıcılığınızı somutlaştırmak için gereken koşulları size sağlamakta. Üyesi olduğunuz derneklerde veya grup çalışmalarında kendinizi yeteneklerinizle öne çıkarabilirsiniz. İkili ilişkilerde rahat empati kurmanız sayesinde başarılı olabilir; karşınızdakileri etkileyebilirsiniz.