Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 15.02.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Günün ilk bölümünde enerjik olmanıza rağmen işlerinizi istediğiniz gibi ilerletemeyebilirsiniz. Ay’ın Boğa burcuna geçmesiyle birlikte ekonomik konular gündeminize gelerek sizi yeni planlara götürebilir. Gelirlerinizi arttırmak için yaratıcı yeteneklerinizi devreye sokabilir; gerektiği anda girişimde bulunmaktan çekinmeyebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Öğlene kadar olan zamanı elinizdeki işleri tamamlayarak ve üzerinde düşündüğünüz işlerin ön hazırlıklarını yaparak geçirebilirsiniz. Ay’ın burcunuza geçişiyle birlikte değişen enerjiler lehinize çalışarak; kendinizi daha rahat ifade etmenize olanak sağlayacaktır. Huzur ve güveni ön planda tutacağınız ilişki arayışınızda ısrarcı olmanın yanı sıra hayallerinizin peşinden de gidebilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Hedeflerinize odaklanarak geçirdiğiniz birkaç günün ardından artık kendi içinize dönerek geçirme isteğinde olabilirsiniz. Huzur ve güven arayışının getirdiği duygulardan yola çıkarak istek ve arzularınızı sorgulayabilirsiniz. Kontrol dışı koşullardan dolayı ilerlemek için zamana ihtiyacınız olabilir. Bu süreci verimli kullanmaya bakmalı; bir sonraki adımı düşünerek plan yapmalısınız.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

İş ve sosyal hayatınızda geçirdiğiniz hareketli sürecin ardından artık keyif alacağınız faaliyetlerle uğraşmak isteyebilirsiniz. Günün ilk bölümünde yeni girişimde bulunmak yerine elinizdeki işleri tamamlayabilir; bir gün öncenin gerilimini üstünüzden atmaya çalışabilirsiniz. Fakat öğleden sonra arkadaşlarınızla keyif alacağınız ortamlar içinde olabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Yurtdışı, eğitim ve yolculuklarla ilgili başlatmış olduğunuz girişimleriniz günün ilk saatlerinde hızlı ilerlemeyebilir. Bu saatleri kariyer planlarınızın ön hazırlıklarını yapmaya ayırabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda hayallerinizi gerçekleştirmek için adımlar atabilir, daha sağlam ve tutarlı planlar yaparak hedeflerinize varabilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmek isteyebilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Finansal konularda son günlerde yaşadığınız stresli süreç sona ermek üzere. Artık geleceğinizle ilgili yatırımlar ve size güven verecek temalar üzerine yönelebilirsiniz. Görüş ve düşüncelerinizi tutarlı ve sağlam bir dille ifade edebilirsiniz fakat önyargılarınızdan kurtulmanız gerekiyor. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerin desteğiyle sezgileriniz güçlenebilir.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

İkili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili sizi yoran koşullar sabah saatlerinde halen aktif olabilir. Davranışlarınızı karşınızdaki kişilerin tavrını gözeterek belirlemek zorunda kalabilirsiniz. Öğleden sonra finansal konuların devreye girmesiyle birlikte güven arayışınız artabilir. Borç ve alacaklarla ilgili gelişmelere temkinli yaklaşmak istemeniz sizi içten içe kriz yaratabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Çalışma koşullarınızdaki hareketlilik sabah saatlerinde az olsa dahi yıpranmanıza neden olabilir. Koşulları istediğiniz gibi belirleyemeyebilirsiniz. Öğleden sonra değişen enerjilerle birlikte ilişkiler önem kazanarak gündeminizi farklı bir yöne taşıyabilir. Karşınızdakilerin güven ve huzur talebi yaşamınızı arzu ettiğiniz gibi yönlendirmenizi engelleyebilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Birkaç gündür üzerinizdeki heyecan yaratan ilişkilerle iç içe oldunuz. Öğleden sonra değişen enerjilerin etkisiyle kendinizi daha somut ve gerçekçi konulara daha yakın durabilirsiniz. Günlük işlerinize ve sorumluluklarınıza yönelmenin yanı sıra sağlık kontrollerine, dinlenmeye vakit ayırma ihtiyacıyla hareket edebilirsiniz. Huzur ve konforu sağlamakta zorlanabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Ev, yerleşim veya gayrimenkullerle alakalı başlatmış olduğunuz girişimler sabah saatlerinde yavaşlayabilir. Yoğun hareketliliğin getirdiği gerilimden sonra huzur ve keyiflerinize yönelebilirsiniz. Öğleden sonra daha romantik konuşmalar yapacağınız ortamlarda yer alabilir; yaratıcılığınızı sezgileriniz yardımıyla daha rahat kullanabilirsiniz

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Hedeflerinize odaklanarak ve fikir üreterek geçirdiğiniz birkaç günün ardından artık uygulamaya geçmek için gerekli olan enerjileri öğleden sonra bulabilirsiniz. Sabah saatlerinde istediğiniz ilerlemeyi sağlayacak koşulların oluşmaması moralinizi bozmasına izin vermemelisiniz. Gayrimenkul, ev ve arazi ile alakalı sizi güven sağlayacak yatırımlar gündeme gelebilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Sabah saatlerinde para konularında yeni girişimlerde bulunmak yerine var olan plan ve projelerle ilgilenebilir; varsa eksikliklerinizi belirleyip tamamlayabilirsiniz. Öğleden sonra size güven verecek ortamlarda bulunarak gerek ilişki gerek görüşme veya anlaşmalarla ilgilenebilirsiniz. Fikirlerinizde ısrarcı olmakla birlikte sezgilerinizi de rahat kullanabilir; söylemlerinizle etkin olabilirsiniz.