Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 15.03.2013

Koç         21 Mart - 20 Nisan

Maddi manevi güven duygusunun önem kazandığı bugün finansal riskler üstünüzde baskı hissetmenize ve gerilim yaşamanıza neden olabilir. İş ve sosyal hayatınızdan sizi destekleyen güçlü kişiler ve otoriteler girişimlerde bulunmanızı teşvik etse de henüz harekete geçmek için hazır olmayabilirsiniz. Atacağınız adımlarda daha sağlam ve tutarlı olmak isteyebilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Girişimlerinizi gerçekleştirmek üzere adımlar atabileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla ya da sosyal çevrenizle düşüncelerinizi paylaşarak fikirlerini alabilirsiniz. Aynı görüşte olduğunuz kişi ve gruplar sizi destekleyerek, harekete geçmenize yol açabilir. Fakat yakın ilişki de olduğunuz kişiler sizi engelleyebilir, düşmanlıklarla karşılaşabilirsiniz.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Yalnız kalmaya ve bu hafta aldığınız kararları gözden geçirmeye ihtiyacınız olabilir. İş ve sosyal hayatınızdan tanıdığınız kişiler veya aldığınız teklifler tekrar karşınıza çıkarak yarım kalmış girişimleri tamamlamanıza destek olabilir. Fakat çalışma ortamınızda ki sorumluluklarınız işlerinizi engelleyebilir. Finansal konularda beklediğiniz yardımları almakta zorlanabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Arkadaşlarınızla görüşlerinizi paylaşabilir, hedeflerinize ulaşmak için uzmanlardan destek alabilirsiniz. Bugün sevdiklerinizle aranızda güven krizi yaşayabilirsiniz. Daha huzurlu ve konforlu bir yaşam için gösterdiğiniz çabalar, ilişki de olduğunuz kişiler tarafından engellenebilir. Hayal gücünüzü kullanarak, yaratıcılık gerektiren sanatsal çalışmalarda başarılı olabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün iş ve sosyal hayatınız gündemde olabilir. Toplum içinde kendinizi daha huzurlu hissedebilir, çalışma arkadaşlarınızın desteğiyle uzun vadeli girişimlerde bulunabilirsiniz. Finansal konularla ilgili önceden başlamış olaylar sonuçlanabilir. Fakat aile ve işe hayatınız aranızda kalabilir, aile sorumluluklarından dolayı gerilim yaşayabilirsiniz

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Eski ilişkiler veya geçmiş düşmanlıklar karşınıza tekrar çıkabilir ve bu sefer çözüme ulaşabilir. Yakın ilişki de olduğunuz kişilerle ve uzmanlarla fikir alışverişinde bulunarak görüş ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yüksek eğitim, uzun yolculuk, medya ve mahkemelerle ilgili olumsuz gelişmeler olabilir, geleceğe dair iyimserliğinizi kaybedebilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Banka, kredi, vergi ve sigorta gibi finansal konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gayrimenkul yatırımlarında sizi destekleyecek, fikir verecek yakınlarınızdan yardım alabilirsiniz. Günlük işlerinizde yaşanan aksaklıkları giderebilir, daha sağlam kararlarla uzun vadeli düşünebilirsiniz. Ekonomik konularda riske girmeniz duygusal gerilime neden olabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Eşiniz, ortağınız ya da işbirliği içinde olduğunuz kişilerle beraber hareket etmeniz gerekebilir. Bugün koşulları sizin belirlemeniz zor görünüyor. Sevdiklerinizle yaşadığınız sorunları konuşarak çözüme kavuşturabilir, kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz fakat karşınızdakilerin sizden huzur ve güven beklediğini de unutmamalısınız. Sorumluluklarınız gerilime yol açabilir.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Bugün çalışma ortamınızda yaşanan gelişmeler sizi ekonomik konularla ilgili de destekleyebilir. İş arkadaşlarınızla geçmişten kaynaklanan sorunlarınızı çözebilir, karşılıklı fikir paylaşımından olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Gizli düşmanlıklarla karşılaşmanız üstünüzde duygusal baskıya yol açabilir. İlişkilerde huzur ve güven arayışınız kopmalara neden olabilir.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Güne keyifli ve mutlu başlayabilir, hayattan keyif alacağınız aktivitelerde bulunabilirsiniz. Sevdiklerinizle ve çocuklarla ilgili yarım kalmış girişimlerinizi tekrar gündeme getirebilir, sizi mutlu edecek organizasyonlar içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerine doğru hedeflerinize varmakta zorlanabilir, arkadaşlarınızla ve ilişkilerinizle aranızda gerilim yaşayabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Ev ve aileye dair gelişmeler yaşayabilir, ekonomik konularla ilgili ufak ta olsa yardımlar alabilir, düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Bugün kadersel olaylar sizi farkına varmadan destekleyebilir, kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz. Fakat iş ve sosyal hayatınızdaki sorumluluklarınız üstünüzde baskıya yol açabilir. Aldığınız riskler gerilime neden olabilir.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Bir süredir yaşanan yanlış anlaşılmaları düzeltme fırsatı bulabilir, kendinizi ifade edebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan güçlü destekler alarak uzun vadeli girişimler için araştırmalar yapabilirsiniz. Hedeflerinize daha fazla yaklaşabilirsiniz. Fakat görüş ve düşüncelerinize muhalefet edenler karşısında duygusal baskılar yaşayabilirsiniz.