Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 15.04.2013

Koç 21 Mart - 20 Nisan

Önümüzdeki günlerde ekonomik konularla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir, değerlerinize daha fazla sahip çıkabilir, sanatsal yetenekleriniz açığa çıkabilir ya da bu tür faaliyetlerden kazanç sağlayabilirsiniz. Bugün alacağınız haberler heves ve cesaretle girişimlerde bulunmanızı sağlayabilir. İletişim trafiğiniz hızlanabilir, ticari anlaşmalarda başarı kazanabilirsiniz.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Burcunuzda hareket etmeye başlayan Venüs gezegeni ile birlikte ilişkilerde yeni gelişmeler yaşanabilir. Fiziksel görünümünüze daha fazla önem verebilir, kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. Bugün ekonomik konularla ilgili olumlu sonuçlar alabilir, sizi motive eden ve destek veren insanların varlığını fark edebilirsiniz. Fakat harcamalarınızı kontrol etmeli abartmamalısınız.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Bugün burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay kendinizi daha rahat ifade etmenizi sağlayacaktır. Heves ve iyimserlikle yaşamınızı ilgilendiren girişimlerde bulunabilirsiniz. Gizli ilişkiler gündeminize girebilir, yardım derneklerinde aktif rol oynamaya başlayabilirsiniz. Bu dönem iç huzurunuza önem verebilir, korkularınızı yenebilir, düşmanlarınıza karşı başarı kazanabilirsiniz.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirebilir, içinde olduğunuz sosyal gruplardan yeni romantik ilişkiler gelişebilir, keyifli ve güzel ortamlarda bulunabilirsiniz. Geleceğe dair planlarınızı gerçekleştirecek adımlar atarken ilişkilerden destek görebilir, kendinize içinde sanat barındıran hedefler koyabilirsiniz. Açığa çıkan dedikodular sizi harekete geçirebilir, kulislerden yardım alabilirsiniz.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

İş ve sosyal hayatınızda başarılı olabilir, kariyer hedeflerinize varmak için destekler alabilirsiniz. Toplumsal itibarınızı artıracak projeler içinde yer alabilir, insanların sevgi ve saygısını kazanabilirsiniz. Bugün çalışmalarınızın karşılığını alabilir, zam veya prim gibi gelirler elde edebilirsiniz. Arkadaşlarınızla iletişim trafiğiniz hızlanabilir ve hedeflerinize varabilirsiniz.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Aynı görüşü paylaştığınız kişi ve grupların sevgisini kazanabilir, düşünce ve inançlarınızı paylaşabilir, romantik ilişkiler için yolculuklara çıkabilirsiniz. Mahkemeler ve yayıncılıkla ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bugün iş ve sosyal hayatınızda başarılar elde edebilir, iyimserlik ve cesaretle yeni kariyer girişimlerinde bulunabilirsiniz.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Finansal konularla ilgili destekler alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Miras, nafaka, kredi, vergi, sigorta gibi işlemlerinizde olumlu sonuçlar alabilir, sahibi olduğunuz değerleri muhafaza edebilirsiniz. Derin paylaşımlarda bulunabileceğiniz ilişkilere girebilirsiniz. İşbirliği içinde olduğunuz kişilerle beraber yolculuklar, eğitim, medya ve mahkemelerle ilgili girişimlerde bulunabilirsiniz.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Hayatınıza size maddi manevi destekler verebilecek kişiler girebilir. Evlilik, ortaklık ve işbirlikleri size şans getirebilir, ilişkilerde mutlu olabilirsiniz. Bu dönem danışabileceğiniz uzmanlar sizi doğru yönlendirebilir. Bugün özellikle finansal konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir, başkalarının kaynaklarını rahatlıkla kullanabilir, paylaşımlardan faydalanabilirsiniz.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Karşıt burcunuzda hareket etmeye başlayan Ay ilişkilerinizden destek almanızı sağlayabilir. Ortak girişimlerde bulunabilir, heves ve iyimserlikle harekete geçebilirsiniz. Çalışma ortamınızda daha konforlu ve keyifli bir süreç geçirebilirsiniz. Beraber çalıştığınız kişilerle aranızda romantik ilişkiler gelişebilir, sanatsal ve yaratıcı çalışmalar içeren projelerde bulunabilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Romantik ilişkilerde oldukça güzel bir sürece girebilirsiniz. Hayatınıza mutluluk getirecek aşklar girebilir, çocuklarla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir. Sanatsal hobiler edinebilir, size keyif veren uğraşlar içinde olabilir, estetik zevkler içeren çalışmalar yapabilirsiniz. Bugün iş arkadaşlarınızla beraber olumlu sonuçlanacak girişimlerde bulunabilirsiniz.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bu dönemde evinizi güzelleştirmek için girişimlerde bulunabilir, ev alım satımıyla ilgili gelişmeler yaşanabilir, aile ilişkilerinde huzurlu ve keyifli bir süreç geçirebilirsiniz. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir, yazılı ve sözel yaratıcı çalışmalar ve uğraşlar gündeme gelebilir. Bugün size keyif verecek entelektüel faaliyetler içinde olabilirsiniz.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Yakın çevreden size destek verecek ilişkiler gelişebilir, kardeşler ilgili olumlu bir süreç yaşayabilirsiniz. Kendinizi şiirsel bir dille ifade edebilir, yazılı ve sözel iletişiminizde sanatsal ifadeler kullanabilirsiniz. Gayrimenkullerle ilgili sizi harekete geçirecek gelişmeler yaşanabilir. Bugün aile fertleriyle beraber kalabalık ev toplantılarında bulunabilirsiniz.