Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Figen Kızıltaş & Berna Narin Aşkın
Tüm Yazıları

Günün Burç Yorumları - 15.04.2014

Koç 21 Mart - 20 Ni­san

Bugün gerçekleşecek olan Ay tutulması; ilişkiler, davranış tarzınız ve hayata bakışınıza yeni bir süreç getirebilir. İçgüdülerinizle hareket edebilir; tepkisel olabilirsiniz. Bireysellik ve bağımsızlık hissi uyum ve dengede kalmakta zorlanmanıza neden olabilir. Akşamüstünden itibaren finansal konular daha fazla önem kazanabilir.

Boğa 21 Nisan - 21 Mayıs

Sabah saatlerinde gerçekleşecek olan Ay tutulması sizi oldukça hassas kılabilir ve geçmişe döndürebilir. İşiniz, sağlığınız ve var olan düzeninizle alakalı bir sorgulama yapabilir; kontrolünüz dışında gelişebilecek durumlarla uğraşabilirsiniz. Duygularınızı istediğiniz gibi gösterememek iç sıkıntısına neden olabilir.

İkizler 22 Mayıs - 21 Haziran

Aşk hayatınız, çocuklarınızla olan ilişkiniz ve aileden gelen kazançlarınızı ilgilendiren alanda Bugün bir Ay tutulması yaşayacaksınız. Bir süredir sizi meşgul eden bu konularla ilgili bazı bitişler yaşamanız söz konusu. Duygularınızın etkisiyle hareket etmeniz mümkün. İş hayatına ait gelişmeler ve sorumluluklarınız sizi gerçeklere döndürebilir.

Yengeç 22 Haziran - 23 Temmuz

Ay tutulması hayatınızda önemli bir meseleyi sonlandırmanıza ve yeni bir yön çizmenize olanak sağlayabilir. Eviniz, aileniz ve işinizle alakalı bir süredir sizi meşgul eden durumlar artık netleşebilir; duygularınızın etkisiyle kararlar alabilirsiniz. Akşamüstü saatlerinden itibaren ise odak noktanız çocuklarınız, aşk hayatınız olacak.

Aslan 24 Temmuz - 23 Ağustos

Bugün gerçekleşecek olan Ay tutulması yakın çevreniz, kardeşlerinizle bir süredir sizi huzursuz eden konulara dikkatinizi çekebilir. Değerlendirmelerden geçirdiğiniz duygularınızın etkisiyle bazı kararlar alabilirsiniz. Yolculukları içeren uğraşılarınızla ilgili haberler gelebilir. Aileniz ve yatırımlarınız ön plana çıkabilir.

Başak 24 Ağustos - 23 Eylül

Finansal durumunuzu belirleyecek bir Ay tutulması yaşayabilir; iş durumunuzu, kazançlarınızı ve ortaklıklarınızı etkileyecek kararlar alabilirsiniz. Bir süredir üzerinde çalıştığınız yeteneğinizi açığa çıkarmanıza olanak ve gelir elde etmenizi sağlayacak adımları atabilirsiniz. Anlaşmalarla daha yoğun geçecek bir süreç var.

Terazi 24 Eylül - 22 Ekim

Bugün gerçekleşecek olan Ay tutulması evlilik, ilişkiler ve iş ortaklıklarınız üzerinde etkili olabilir. Sizi duygusal olarak hassas kılacak etkiler altında hareket edebilir; kararlarınızı alırken hissi davranabilirsiniz. Kendi isteklerinizden yola çıkarak ilerlemek yerine gerçekçi olmaya bakmalısınız. Finansal konular önem kazanabilir.

Akrep 23 Ekim - 22 Kasım

Bugünkü Ay tutulması sizi iç dünyanıza döndürebilir; korkularınızla yüzleşmenize neden olabilir.  Gerek ilişkileriniz gerek iş hayatınızla ilgili düzen, huzur, güven isteğinizi sorgulayabilirsiniz. Bazı gizli konuların ortaya çıkması sizi tavır ve kararlar almaya yöneltebilir. Burcunuza geçen Ay; kendinizi daha rahat ifade etmenize olanak sağlayacaktır.

Yay 23 Kasım - 22 Aralık

Ay tutulması aşk hayatınız, arkadaşlıklar ve çocuklarınızla olan bağlarınızı gözden geçirmenizi gerektiren durumları hareketlendirebilir. Hassas ve duygusal davranmanıza neden olacak olaylar yaşayabilir; güdüsel tepkiler verebilir; kararlar alabilirsiniz. Maddi manevi alanlardaki korkularınızla baş etmek için yeni arayışlara girebilirsiniz.

Oğlak 23 Aralık - 20 Ocak

Bugünkü Ay tutulması iş ve kariyer hayatınız üzerinde etkili olacak; işbirliklerinizi gözden geçirmenize olanak sağlayacaktır. Bir süredir üzerinde çalıştığınız bir proje, ortaklıkla ilgili nihai kararları alabilirsiniz. Evliliğe dair düşünce ve konumunuzla ortaya çıkarabilirsiniz. Günün ilerleyen sürecinde ise gruplar, ekip çalışmaları ve maddi konular sizi meşgul edebilir.

Kova 21 Ocak - 19 Şubat

Bugün gerçekleşecek olan Ay tutulması yurtdışı, yabancılar, eğitim ve yolculuklarla ilgili sizi bir karar sürecine taşıyabilir. Bir süredir üzerinde çalıştığınız projelerin nihai sonuçlarına varabilirsiniz.Bazı durumların açığa çıkması sizi farklı davranmaya itebilir. Akşamüstünden sonra iş ve kariyere ait adımlar veya aile hayatınız daha fazla odak noktanız olacaktır.

Balık 20 Şubat - 20 Mart

Ay tutulması işe, finansal konulara ve kazançlarınıza ait alana vurgu yapmakta. Varolan düzeninizin değişmesine neden olacak gelişmeler yaşayabilir; ortaklıklarınızla ilgili sorgulama yaptığınız konularda nihai kararlar alabilirsiniz. Ayrıca duygusal paylaşımlarınızda sizi ufak çaplı kriz yaşamanıza neden olan durumlar oluşabilir. Yurtdışı, eğitim ve yolculuklar gündeminize gelebilir.